ısatr ve btr pastadan bırsey yokmu mılıyon dolardan.ısctr bırlesırse kabak tadımı olur mu
Printable View
ısatr ve btr pastadan bırsey yokmu mılıyon dolardan.ısctr bırlesırse kabak tadımı olur mu
Sise gurubunun bırletırmesınde nedenı olarak
yatırımcılarımızın da işlem hacmi ve derinliği yüksek hisselere yatırım tercihleri doğrultusunda Şirketimizin piyasa değerine de olumlu katkı sağlamasını temin amacıyla
Trakyacam ve sise haricinde pd dd uzerınde islem goren şirketlerde nasıl bir baskı oluyor anlamış degılım aynı sekılde ıslem hacmi ve derinlik de
Isbank in kurucu atr ve btr de derinlik islem hacmi rekorlar kırıyor ısctr de hıc baskı yok
PD dd nın uzerınde 2 katı ıslem goruyor sanırsın
İşbank yonetımı herzamnkı gıbı bu hisseleri görmezden gelme ile neyi amaclıyor
Artık bu hisseler uzaydan bile gorunur hale geldi
Cıkın adam gibi acıklama yapın
Gerekirse hısselerı isleme kapatın bunların hala islem de olması yanlıs
Asıl fiyat 333334 ve üstü olursa daha bir popüler olacak..
BIST de 1 hisse maksimum hisse emir limit fiyatı 500000 lira..
Kurucu 333334 lira olursa tavanı 500000 bini geçecek..
Bu fiyat İZİN ALINMADAN AŞILAMAZ..
Kademeye 500000 üzeri alış girilemeyeceği için satışta girilemez..
Borsa TARİHİNDE ilk defa inşaallah bunun için bir düzenleme yapacaklar..
Fiyat EĞER AŞARSA 333334 lira olursa bakalım ne olacak??
Yazdıklarım benim teorikteki tahminlerim..
Pratikte nasıl olacak göreceğiz..
Çünkü bu durum önceden hiç yaşanmadı..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...29d4bf8de0.jpg
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Holdingleşme vs hepsi hikaye bu bankadan büyük bir adım beklemiyorum bu iş devlet eliyle olacak
Bence Yapilan aciklamaya bakma. Onlar işin süslü ve politik laflari.
Borsagundemdeki sisrcam haberini okudum. yilin 2. Yarisindan sonra kadar bir sure biçilmiş.
Aklima takilan diger konu . Bu durum chp hisselerinden dolayi birleşmeyi finans ayaginda yapilmamazlik olabilir mi ? Sonuçta bankada chp hisselerini ayri bir konumu oldugu için tolere ediyor. Koruyor. Yani sadece sisecami birleştirip birakabilirler mi ?
Sn arkadaşım..
Bende önceden aynı sizin gibi düşünüyordum..
Ancak ortada dolanan fısıltılar arkasından hızlıca vede ansızın gelen Camların birleşmesi bu düşüncelerimi tersine çevirdi..
Sanki banka bu sermayelerdeki sadeleşmeyi yani birleşmelerle holdingleşmeyi istiyor ve yapacak gibi..
Hele ki bu camların birleşmesi bizim altın hisseler için muazzam bir adım oldu..
Bakalım süreç nasıl işleyecek..???
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersin ožincenin 2009 yilinda yaptigi roportajda. Holdingleşme ile ilgili gorusleri cogunuz okumustur ama yinede koymak istedim
"HOLDİNG) YAPILANMASI YARARLI OLUR'' Özince, önümüzdeki dönemlerde banka ve iştiraklerinin bir holding çatısı altında toplanıp toplanmayacağına ilişkin de bunu çok yakın bir gelecekte bu yıl veya önümüzdeki yıl olası görmediğini belirterek, şunları kaydetti: ''Böyle bir olasılığı, buna benzer yeniden yapılanmalar yapmış birçok örneği inceleyerek biz de değerlendirdik. Geçmiş yıllarda bu konuda danışman şirketlerle de çalıştık. Benim bir İş Bankası yöneticisi olarak böyle bir yapılanmanın yararlı olabileceği düşüncem var. Ama tabii bu konunun takdiri, kararı bankanın hissedarlarına ait. Bu, banka genel kurulunda alınacak bir karar. Bunun ortak değerini gözeterek yapmak lazım. Bunda piyasa koşulları, ortaya çıkarılacak yapı çok önemlidir. Bu konuda biz banka icra organı olarak her türlü hazırlığı yaptık. Hissedarlarımız böyle bir karar almaya kalkıştığında banka hiçbir şekilde olumsuz etkilenmez. Bunda da en önemli unsur etkilenmeme... İştirakler holding çatısı altında toplansa veya banka holdingin bir parçası olsa, her nasıl formüle ederseniz edin önemli olan sermayenin yetip yetmemesidir. Banka bunu ödenmiş sermayesi, serbest sermayesiyle yaptığında mevcut bilançosunu gayet rahatlıkla sürdürebilir, büyütmeye devam edebilir. Ben şahsen, Ersin Özince olarak bunu yapan kuruluşların yurt dışında hemen tamamının başarılı olduğunu söyleyebilirim. İş Bankası Grubu'nun da böyle bir amaçlamasının yararlı olacağı kanaatindeyim. Ama tabii ki bu, bankanın ilgili organlarının takdiridir"
1 detay 2009 yilinda yapilmiş roportajda bu işin 1-2 sene içinde beklemedigini kaydediyor . Suan 11 sene geçti. Zaman uygun
2. Detay boyle bir karari yonetim kurulunda( ortaklarin ) alabilecegini kastediyor.
Sisecamlardaki birleşme ilgi ilgili yonetim karari nasil aldi mi
3. Durum 2009 ve 2020 her iki yonetimde olan isinlrr kuruturgay berksoy , fusun tumsavaş ve erzin ozince munzamim basinda olaksra