Vallaha şahım ben trade ediyorum, çok tatlı para kazandım ayıptır söylemesi, ama bunu her fırsatta burada dillendirmenin anlamı yok. o bıdı bıdı edenler muhtemelen iyi bir darbe yemişler, acayip yara oluşmuş vücutlarında...
Printable View
valla yapabilene helal olsun ama gordugum kadariyla traderler derimodda cok tokat yediler.. tokat manyagi yaptilar adamlari cogu %100 zararda hisse %60 yukarda olmasina ragmen... Resmen sanat isliyorlar...
Bu tokat yiyen traderler kızip 16 ya 17 ye surerlerse hic şasirmam...
ben bu isleri bilmedgim icin simdilik nacizane %60 kar ile oturuyom ve muthis zevkli bir kapismaca var...
Kızgın tokat yiyen traderlerin artik galip gelmeleri icin 17 lere vurdurmalarini bekliyorum..!:)
9'lardayken sırf yüksek lisansı bedavaya getirmek için alıp kısa vadede alıp satmak için girmiştim hatta ödeme günü de geldi çattı ama kemerleri bağlasak daha iyi olacak galiba :)
Yatırım tavsiyesi değildir
Bilanço 1.3, geleceğe dair önemli kararlar mart ve genel kurul toplantı nisan
sonrası temmuz tahvil ödemesi,,,,,,,,,,,
hepside kısa zaman içinde,,,
borcu borçla ödeme devri kapatmasını,,, kazancın faize gidişi engellenir,,,,, yüksek getirili firma özelliğine kavuşur,,,,
günümüzde aranan özellik bunlardır,,,
faiz kötü bir şey,,,,
ytd değildir,,,,
1318 destekli kapanırsa,,,,,,,,,,,,, vitesi geri takmaz ise 20 yıllık dirençleri gündemde,,,
Gbpusd 1,40 kırdı,,,, üzeri roket demiştim. 1,42 oldu.. Eurusd 1,24 süper kazanç
Altın ve gümüş de roketlenebilir.