iran olmalı ortak...
Printable View
ortak yazmamızdan rahatsız oluyorlar kendileri birşey yazmıyor....hep aynı şeyleri yazıyormuşuz....ortak 3000 lot satıp brksn aldım çok uzun zamandan sonra küçük bir heyecan yapalım dedik...gubrf kısa vade 3,8-4 tl bölgesini yoklayacak görünüyor....alıcılar isteksiz ama satıcılarda isteksiz çünkü buralar ölü fiyatlar 4,2 milyar ciro beklentisi olan şirket için.....hükümet tarıma el atmaya karar verdi gıda enflasyonunu düşürmek için bakalım nereden olaya yaklaşacaklar....
Mal toplayan yok buna katılıyorum, ancak kuvvetli satıcı da yok.. Ayrıca Günlük al-sat çı olsam gübre nin yanından bile geçmem.. Volatilitesi daha yüksek bir dünya hisse varken...
Hisse göz önünde olmadığı, arka raflarda kaldığı bir gerçek... Artık büyük yabancı kurumlar hisse alım-satım işini algoritmik robotlara bırakmış... Robotların radarına giren hisse patır patır gidiyor. Bunun içinde belli seviyelere ulaşması lazım.
Şuna inanıyorum yerli kurumlardan,oyunculardan biri tahtayı 5.40 üzerine çıkarsa, arkasından yabancı da (robotlar) gelir...
İKMİB ödüllerinde en fazla ihracat yapan gübreci toros tarımmış.bizim gübre 5. Sırada şöyle araştırayım dedim.hele karlılık oranına bakın.birde bizim danaya.
Tekfen çatısı altında yaklaşık %40 (%39,1) pay ile bir diğer önemli yapı olan Tarımsal Sanayi Grubu, Toros Tarım markasıyla 2016 yılında 1.851 milyon TL ciro ve 140 milyon TL net kâr yaratmıştır.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ortak geçmiş yıllarda gübretaş daha kötüydü ....durumu razi fabrikası kurtarıyordu....gübretaş durumu düzeltti ama bu seferde razi içine verdi....razi düzelirse 250-300 milyon karlar gelir....razinin düzelmesi içinde normalde 350-400 dolara çıkması lazım üre fiyatlarının.....üre fiyatları 300-350 dolara gelsede iyi sayılır...şuan için üre fiyatları 250-300 dolar bandında dolaşıyor...
Valla benim onada inancım kalmadı.400 dolar üre fiyatıyla 250 milyon kar geliyorsa 250 dolar üre fiyatıyla 1 milyon kar mı gelir?akla mantığa herseye aykırı.irandan gelene Kadar para buhar oluyor.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne tartışsak boş genel giderler ve yönetim giderlerinden kar buhar ediliyor yoksa şu durumda şirket güzel kar açıklıyor sorun yönetim giderlerinde oraya odaklanmak gerek
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.