söylemek istedigim tamds buydu buyrun afyon ********inin cenaze namazına
Printable View
söylemek istedigim tamds buydu buyrun afyon ********inin cenaze namazına
Afyon hikayesi bitmiştir. Gerçi biraz önce bir arkadaş uyardı beni. arazinin 65 dönümü geçen sene satılmış. 2018 içinde ise sadece 20 küsür dönümü satılmış ama şirketi açıklamasını kümülatif yapmış durumda. Yani hala arazini n bir kısmı duruyor demek bu. ama insanları yanılttı.
6.7 e yapışıp kaldı sabır
evet evet. hatta şimdi yatırımcı ilişkilier ile ilgilenen çocuğu aradım. kümülatif açıklama yapıyoruz SPK zorunluluğu sebebi ile dedi.
Ama buda bir avunma sebebi olabilir. Arsanın yarısı duruyor demek ki. :) çok kötü zamanda kötü hissede yakalnadık. bugün negatif kapatabilir.
o hoo o buralar böyle şenlikli olmaz dı büssürü yeni arkadaşlar gelmiş aramıza gelin kardeşim hoşgeldiniz aramızı hepiniz
Ne karaktersiz çıktı, sağlam dedik aylar önde 9,xx aldık, endeks ralli yaptı sen düştün, arsa haberleri geldi, KY eline vermek için kullandın, Bu BIST denen YASAL KUMARHANE'de bir elin parmaklarını geçmez mi KY DÜDÜKLEMEDEN şirketine sahip çıkan adiL olan.
Yazıklar olsun. Hisse 10'lardan 6,xx'lere geldi ne bir tepki ne gelen haberler hissenin düşmesine engeL olamadı. Kazanan açığa satanlar, kaybeden gerçek yatırımcı KY...:shh:
Minareyi çalan, kılıfını hazırlıyor, SPK başta olmak üzere buna çanak tutan hep kodamanlar için çıkartılmış yasalar oldukça biz KY hep kaybetmeye mahkumuz.
Artık ne cenabet hisse olmuş ise Twitter'a girip #afyon yazıyorum, teknik, temel bilgisi için karşıma travestiler veya mutlu son! arayanlar çıkıyor, her türlü zarardayız.