dümenci nerdesin kaçırma treni atla bah atla dümenci atlaaaa:kahkah:yıllardır bekleyen gerçek yatırımcı kardeşlerim hayırlı olsun
Printable View
dümenci nerdesin kaçırma treni atla bah atla dümenci atlaaaa:kahkah:yıllardır bekleyen gerçek yatırımcı kardeşlerim hayırlı olsun
dümenci gibilerin yazılarından etkilenmeyen hissesine sahip çıkan gerçek yatırımcı arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun...
Milletin aklı fikri yok mu amk beyinsiz mi.Benim yorumlarıma bakar siz şakşakçıların yorumlarına bakar bunla ilgili bir değerlendirme yapar kendine bir yol haritası çizer ve uygular.Giden gider insanların para kazanmasından üzülecek bir tip değilim ben.Ben kazandım Allah bereket versin beklentim aşağı yönlüydü,gelmezse de kağıtta olan arkadaşlara bol kazançlar dilemekten başka bir şey diyemem.İzlemeye devam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o kadar laftan sonra cevabın bumu? işte görün bu seviyesiz insanı seni ibreti alem bu forumda teşhir etmek lazım madem bilgin yok susucaksın kardeşim kesin konuşmayacaksın 10 gün sonra kim kimi bayıra karşı izliyormuş gördünmü:kahkah:insanların algılarıyla oynadın bu vebal yeter sana hadi şimdi çalıların arkasına çekilebilirsin insan olana bu laflarım yeter ben senin seviyene inmeyeceğim
Dümenci on tavanda çekse sen burdan ayrılma bizim safları sıklaştırıyosun burda elinde iyi malı olduğunu ve uzun süre beklediğini tahmin ettiğim POZİTİF.. HGARİP.. GORİOTBABA VE BEN bekliyoruz sen olduğun sürecede saflar sıklaşacak.. Teşekkürler elimde çok düşük maliyetle BLCYT var orayada beklerim... Bizdeki sabır spekte yoktur para böle kazanılır