Ne kadar namussuz adı bir hisseymişsin sen.. izleme listemin içinde 30 kağıttan bir tek bu mu eksi olur..!?
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne kadar namussuz adı bir hisseymişsin sen.. izleme listemin içinde 30 kağıttan bir tek bu mu eksi olur..!?
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar satmaya hevesli batırımcı var bu fiyatlardan satan, Allahım sabır ver KY ya😡😡😡
Bu hissenin en büyük batırımcısı kendisi💩💩
Masal mı oldu 40 milyonluk hisse geri alım kararı, yetkililere soruyorum?
Batırımcı hattını arayanlara cevap verin.
Hat açmak iş değil, yatırımcıyı batırmamak iştir😡😡😡
Tek gitmeyen kağıt.2017 yılının içine ettin.bari 2018 yüzümüzü güldür.neyse bollinger daraldı.bir tqrafa patlayacak.her zamanki gibi elimize patlar
Arkadaşlar alttaki resmi Şok un Halka Arzıyla alakalı nerede reklam, haber vs. varsa Twitter da, gerek yurtiçi gerek yurtdışı haber sitelerinin yorumlarında paylaşacağım... Herkes bunlarla ilgili tüm gerçekleri öğrenmiş olsunlar...
Neymiş hisse fiyatı, diğer tüm halka açık şirketler gibi hisse senetleri piyasasında belirlenmekteymiş miş mış... Ulan tahtayı kendi haline bıraksanız 8.5 -9 lira olurdu en azından... Kimi yiyorsunuz...
https://i.hizliresim.com/5D8omd.jpg
yani ben bu yazıdan sunu anlıyorum...Sirketler kar etmiş zarar etmiş hic onemli değil...Onemli olan hissenin talep gormesi...
hepimiz havanda su dovuyoruz...
Bu yazıdan derken Yatırımcı ilişkilerinin yazdığı yazıdan bahsediyorum.
O kelime Yatırımcı değil kanka Batırımcı💩💩💩