Açıkçılar ne yaptı bugün öyle son dakika sildiler gördünüz sizde demi
Printable View
Açıkçılar ne yaptı bugün öyle son dakika sildiler gördünüz sizde demi
Son dakikalarda 10000 lot topladılar ve 51 de kapandı yarin ola hayrola
LG-M700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu bedelsiz sermaye artış kararını (ertelemeyse erteleme) yıl sonuna kadar (yani cumaya kadar) açıklaması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum 5 yıllık süre bu sene sonunda dolmuyor mu bilen bir arkadaş cevap verebilir mi lütfen
Kapanışı nasıl buldunuz? Düzeltme mi?
Cuma günü son gün, spk ya bir açıklama yapmak zorunda. Ya süre uzatır yada bölünür. Aksi halde kayıtlı sermaye tavanından çıkar.
Bölünmeyeceği belli aksi halde çoktan 140 olmuştu 😉. Yani bu beklentiyi satın alırdı. Almışmı? Bence hiç alakası yok.
Daha öncede belirtmiştim endeks olmuş 111 bin. Mrshl ise 111 den düşmüş 40-50 tl ye hemde 7 sene de . Birşekilde yükselmiş kağıtlardan kazananlar, böyle angut kuşu gibi ortada kalmış birkaç kağıt dikkat çekiyor. 5-6 senedir bekleyen adamlar satarmı bilmem. Ancak yeni gelinler birkaç yıl bekleyecektir hedeflerini alana kadar. Dolayısyla mav 50, 200 mav ı kesmiştir. Eskisi gibi olmayacak sanki bu sefer.
Bölünme olacak olsaydı şayet fiyatlanırdı şimdiye kadar. Mantıken. Erteleme olmayacak demiyorum. Yada sermaye tavanından çıkacak diye birşey demedim. 1991 den beriridr sermaye tavanında sanırım. Ben sadece Seçenekleri söyledim.
Bütün Bunları geçelim, mrshl için önemli olan bilanço beklentisi be grafiktir. Bu beklentiler devam ediyor.