Bu BATI geri zekalımı ? Niye çalışıp, üretip insanlığa faydalı buluşlar falan yapıyorlar ? Kafalarımı basmıyor yoksa işlerini ona bırakacak bir tanrıları mı yok ?
Printable View
Bu BATI geri zekalımı ? Niye çalışıp, üretip insanlığa faydalı buluşlar falan yapıyorlar ? Kafalarımı basmıyor yoksa işlerini ona bırakacak bir tanrıları mı yok ?
Suriyelilere 35 Milyar Dolar harcamışsak bu Suriyeliler geri zekalımı inşaatlarda falan bizimkilerin yarı parasına ırgatlık yapıyorlar ?
Gavur icadı diye TV seyretmeyen seyrettirmeyen yobazlar bilirim ama gavur icadı diye CEP telefonu kullanmayan bir yobaza henüz rastlamadım.
Öte yandan faize haram deyip bankaya para yatırmayan dünya kadar insan tanıdım ama Dolar, Euro` su olmayan bir tek yobaz görmedim.
Sözün özü, BETER olmadan Dolarda yükseliş kaçınılmaz ....
Gitmeli burası artık..galiba şöyle;
http://666kb.com/i/dwccfhj6uwdvqghtn.jpg
Teknik falan hikaye swap ve forward kısıtlaması ile bir yere kadar gidilir zorlarsan motoru yani BANKALARI yakarsın Dövizimi ver diyen adama döviz veremez duruma getirirsin o sağlam ! bankalarını. Üstelik tüm bunları yaptığında 4.80 den 7 ye giden Doları 6 da tutabiliyorsun . Ya o TL faizini SEVE SEVE en kısa zamanda OHA artıracaksın yada gavurların Doları sana seve seve bir şeyler yapacak. Kaçış yok, zorlarsan MOTORU onarılamayacak şekilde yakarsın, umalımda birileri motorun yanmasını istemiyor olsun...