-
Seans kapanınca bilanço gelecek...
Kıbrıs katar bir iki yer daha söyledi döviz girdisi sağlayacak olan bakalım ne geliyor ne gidiyor göreceğiz...
Kasadaki parayı TL olarak enflasyona karşı nasıl koruduklarını sordum net bir cevap alamadım bakalım oradan ne çıkacak...
Ytd.
-
Yatırımcı ilişkileri olarak daha aktif olmalarını en basitinden finansal takvim olması gerektiğini ilettim. Mevzuatta sadece BIST30 finansal takvim açıklamak zorunda bizim öyle bir zorunluluğumuz yok dedi...
Zorunluluk ile alakalı değil arkadaş yatirimcına bilgi vermek saygı göstermek için mevzuata ihtiyacın yok... Ne bir rapor paylaşırsın ne bir geliştirme ot gibi otur bekle...
-
7m kar uçarız artık...
Ytd...
-
Şu enflasyonist ortamda kar bu kadarcık arttiysa vay bizim halimize . Geçmiş olsun
-
Sizin açıklayacağınız karın
Adamlar yurt dışının hiçbirini ilk 3 ayda göstermemişler
Hepsini nisandan sonraya bırakmışlar
Allah hakettikleri şekilde yaşatsın herkezi
Alışığız patron şirketlerine
Bu da geçer ya Hu
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
Berbat bilanço yarın 9 Lara hazır olun ytd
-
Anlatmak istediğim bu işte... Ettiği kar TL olarak enflasyon kadar artmiyorsa karı eriyor demektir...
Yorum yapmıyorum, çocuk bokundan belli olur... Ben aylar önce notunu vermiştim... Patron hisse satıyorum dediği anda kaçmak gerekiyordu hata ettik...
Spor hisseleri ve Pegasus a asla girmem... 100 katı kar edeceğimi bilsem yine girmem... Bu prensip meselesi...
Prensip olarak bir daha bırak yatırım şirketini, Cumhurbaşkanı al bunu dese böyle küçük, borsaya borç ödemek için açılan, yatırımcıya uzak, bakkal gibi yönetilen, marka olmaktan bı haber fonete yatırım yapmam... En basit kriter web sitesine bak tasarımını gör notunu ver... Siten senin vitrinin ama çöp...
Faaliyet raporuna bak çay demle... Arkadaş gidin bir kaç faaliyet raporu okuyun birşeyler öğrenin... Apartman yönetim raporu bile daha iyi hazırlanıyor...
Yazık parama zamanima strese...
Ytd.
-
Faliyet raporunu henuz okumadım.Genel hatlarıyla gelen bilancomuza baktım..
Bilancolarda piyasanin beklentisine göre yorumlamak daha doğru olur dusuncesiyle,birçok aracı kurumun paylaştığı raporları inceledim.Yine sadece Ak Yatırımın raporunda Fonetle ilgili 2022/1 ceyrek tahmini var.
Ak Yatırım Beklentisi
Satıs---18.3
Favok---7.4
Net Kar---6.4
Gerceklesen
Satıs---22.44
Favok---10.38
Net Kar---7.14
Ceyreklik Marjlar olarak;
Brut kar marjı 38/51 e yukselmis
Favok marjı 45/46 aynı seviyelerde
Net kar marjı 48/31 e dusmus
Oz sermaye karliligi da ortalama yüzde 30 seviyelerinde..
Piyasa kısa vadede ne yapar onu bilemem ama elimizdeki sadece bu veriye göre piyasa beklentisinin hafif üzerinde sonuçlar gelmis gözükmektedir.
Cok fırsatlar kaçtı mı kaçtı.Patron Tırımırı iş birliğiyle uzun bir suredir baskiliyor mu baskılıyor.
Zaten enflasyon karşında eriyen sermayemiz üzerine böyle bir düşüşte yakalanmak sinir bozucu mu kesinlikle bozucu ama uzun vade icin getiri potansiyelinin yüksekliğine inandığım için burdayım hala..
Özetle
Gelecek için olumlu ve umutluyum.Bu devran dönecektir insallah.Inanarak aldığım hisselerde forum sayfalarında ne kadar çok yakınma bıkma kotuleme gibi olumsuz yorumlar okudukça hissenin dönüşüne yakınlastigimiza inancım artmaktadır.Teknik olarak da borsamız sert satislar görmezse gördüğümüz 9.43 seviyesinin dip olabileceğini hala düşünüyorum..
Ha kendi adıma ne zaman satmayi düşünürüm..Uzun vade Fonetten daha iyi getiri potansiyeli olabileceğine inandığım ucuzlukta bir sirket görürsem veya kısa sürede çok primlenirse ancak o zaman..
Herkesin kendi aklı fikri var.Kim ne yapacaksa kendi karar versin öyle hareket etsin..
Simdilik sabırla beklemeye devam..
Herkese sağlıkla bereketli kazançlar dilerim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6d051c393b.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..