1-Çok düşmüştü,,7.17 ye kadar beklentiyi sattı.
Öbür sportifler %40-50 yaparken GS,,11 tl den %20 düştü.
2-Nominal 1 tl den kullandıracağı için 8 tl ye göre çok para tutmuyor.
Printable View
İyi yakalamışşın,ben göremedim,çünkü elimde vardı bayağı ve 7.88 tavandan bir miktar postaladım gitti,esasında yeri burası değil,bjk olmuş neredeyse 17,bjk neden giderki düşündürücü,esas para burada,şampiyonlar ligi beklentisi vs en aşağı fiatı 15 eder...ytd.
spor hisseleri tamamen kumardır nokta.. kumar oynamayı seven buyursun oynasın.. yatırım tavsiyesi değildir.. kendi görüşümdür...
borsaya açık olan tüm spor klüplerinin en büyük hissedarı derneklerdir ve hayatta yabancıya hisse satmazlar. Yabancı ancak borsaya açık olan kısmını piyasadan toplayabilir. Kaç milyar euro borcu var bu klüplerin ? öyle arap milyarderi, rus milyarderi gelecekte bizimkiler kuzu kuzu klübü bunlara teslim edecekler mi sanıyorsunuz. Bu klüpler avrupa klüpleri gibi değil. Halkın malı olarak görünür. Ha bir gün gelecek tabiki satmak zorunda kalacaklar hisseleri, ama o günü torunlarımız görün ancak.
Galatasaray Sportif A.Ş., %68,77'si Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin ve %31,23'ü halka açık ortaklıktan oluşan şirkettir.