Bunlar ETF biliyorsun, borsada işlem görüyorlar, hisse senedi gibi alınıp satılabiliyorlar, çoğu aşağı veya yukarı yönde 3 gibi kaldıraçlıdır unutma
Printable View
Futures piyasası açıldı. Ama backwardation daha da derinleşti ve SP500 yakın vade ile spot arasındaki fark 72 puana çıktı. Yakın vade spot kapanışın hemen hemen %3 altında şu anda (2462<2534). Tersi (Contango) olsa çok daha iyi olurdu.
İlk açılan piyasa yeni zelanda.. Yüzde 6 artıda.. İçerfe dolar 6,3975..
O ne bakiyon. Abd ve dax vadelileri acik su anda
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Virüs üssel olarak yayılmaya başladı, ek önlemler gelir, sokağa çıkma yasağına kadar yolu var. AVMler de yakında kapatılabilir, ekonomiye etkisi daha büyük olacak. Okul tatili için de iki hafta yetmez. Bu da demektir ki borsa daha dibi görmedi. Vaka hızı üsselden sigmoid fonksiyona geçerse (yayılmaz hızı artışı azalmaya başlarsa) hastalık kontrol altına alınıyor demektir (çin / güney kore hastalığı kontrol altına aldılar, iran / italya daha alamadı), o zaman borsa ileriyi fiyatladığından kalıcı çıkışa geçebilir.
İstanbul trafiğinde 400 aracın 300 tanesi yok kayıp. 1/4 şuan trafik sorunu bambaşka şekilde çözüldü.
sürekli tv açık ofiste sabah akşam izliyorum konunun uzmanlarını.. en çok da kafayı virüsün hangi yüzeyde veya ortamda ne kadar süre yaşadığına taktım Prof ların tam olarak virüsü tanımadıklarını farkettim fikir birliği içinde değiller ,rivayetler muhtelif hemfikir oldukları tek şey bulaşıcılığın çok yüksek olduğu..e onu bizde öğrendik
..dün migrosta insanları izledim meyve sebze alan kişiler doğal olarak şeçerken ürüne temas edip bırakıyor ,paketli ürünler standa yerleşene kadar kimbilir kaç el temas ediyor ,paketli ürünlerin yüzeylerinde yaşayabiliyormu yaşıyorsa kaç saat ?? mesela kargo geliyor paketlerin üzeri virüs açısından temizmidir ?? Kafamda bir ton cevapsız soru.
hafif yollu paronaya oluştu.
DOW / S&P future anlık -4 lere yakın
Benjamin 6.42