Printable View
Alıntı: Originally Posted by hamdido Orda İsmailağa bereketi vardır, sen hiç getirme dediydim ama benim reçeli hiçbiri tutmaz dedi. Ben de getir dedim.:yes: 1-2 litre de ben getirecektım ama artık gerek kalmadı.:yahoo: Afiyet olsun Sofra. Yalanın bini, bir para! :vk:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Hayin sofra darbecilerinin işi olabilir... benim net geldi... Sn Gaya'ya darbe teşebbüsü olabilü.. Benimki haala 4.5 G de.. Yatacağım zaten şimdi.. Sabah bakarım.. İyi geceler.. :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu benim net geldi... Evet internet düzelmiş.. :kahkah: Geldi.. :oleyo: Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yalanın bini, bir para! :vk:
Alıntı: Originally Posted by hamdido Reha Gaya öyle donanımlı geliyo ki no problem. :bravo: Reha GAYA ''MİSAFİR'' olarak geliyor, ev sahibi değil! :seyt:
Son referandum sonuçlarını gördünüz mü ? Sn yönetici, bu da yasaklar kapsamında mıdır acaba :oleyo: https://www.youtube.com/watch?v=4hWLXX5kW3Q
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yalanın bini, bir para! :vk: Ortak Sen gelene gadar sofraya sahip çıktım... hayin darbecilere 3g ile de bile olsa, mücadele ettim... sofranın sahibi geldi... ben ufaktan Gayar, malum sabah mesai var, öğlen güneşi göbekçiğe vurmadan kalkmak lazım.
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Son referandum sonuçlarını gördünüz mü ? Sn yönetici, bu da yasaklar kapsamında mıdır acaba :oleyo: Hayvan hakları, ysk kararlarını bağlamıyor diye biliyorum.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Reha GAYA ''MİSAFİR'' olarak geliyor, ev sahibi değil! :seyt: MİSAFİR ''umduğunu değil, bulduğunu yer'' atasözüne binaneyn.... Reha Gaya tedarikli gelir.. :kahkah: