Az önce ons gümüş de güzel bir trade yaptım çok şükür.... Long pozların tamamını verdim....birazda endeksimize yoğunlaşmak istiyorum
Printable View
Az önce ons gümüş de güzel bir trade yaptım çok şükür.... Long pozların tamamını verdim....birazda endeksimize yoğunlaşmak istiyorum
Dün burada paylaştım.
Özellikle fark edilsin diye "kurucu" sözcüğünü büyük yazdım.
Dünkü paylaşım..
Jeopolitik kırılmaların tehlikeli şekilde vasat bulduğu bugünkü dünya tablosunda milli birlik ve dayanışma ruhunun işlerliğine ve işlevselliğine ileri düzeyde ihtiyaç vardır. Bölücü terör örgütü,
KURUCU önderliğin
27 Şubat çağrısına müzahir hareket edip hiçbir şart ileri sürmeksizin silahla yollarını ayırmalı ve örgütsel varlığını sona erdirmelidir. Bunun dışında hiçbir tasarruf, tahayyül ve tehir çabası masum ve makul kabul edilmeyecektir.
borsadaki kağıtlar bu pahalılıkla şuan alıcı bulamayacakken bu izlenimin verilmesi yani elbirliği ile yukardan ele vermece oynama oprasyonu yapılması 1 yıl sonra borsaya daha çok zarar verecek..yabancı yine gelmeyecek ve belki 1 yıl sonunda satışlarla %20 altına düşecek..
yerliye kalacaklar iyice ve diplerde olduğu halde alıcı bulamayabilir..çünkü yerliyi ikinci kez kandırmış olacaklar..
o yüzden diyorum sistemi çökertecekler iyice