Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu İzmirliler burada olur.. :kahkah: Haklı.. Nöbetçi içici olarak buralarda oluruz.. Sıkıntısız yane..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Atölyedeyim deyince Selim alkış tutuyor ,ne iş be ya.. Afiyet olsun cimaat. benim gibi yatıp ..t büyütmüyor, çalışıyor, üretim yapıyor. ekonomiye katkı yapıyor..:bravo: yoksa emekli maaşı bile alamayacağız..:yes:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Haklı.. Nöbetçi içici olarak buralarda oluruz.. Sıkıntısız yane..:oleyo: Yok yok bizde de dükkan açık. Saygıdan ses etmeyiz o kadar. Afiyet olsun herkese.
Reha'nın maliyetler yükseldi,avcunu yalarsın..:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by paRs Yok yok bizde de dükkan açık. Saygıdan ses etmeyiz o kadar. Afiyet olsun herkese. Bu eyi,saygı mı,o karşılıklı olmalı.. Bütün cesetler çürür...
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Reha'nın maliyetler yükseldi,avcunu yalarsın..:kahkah: Biz de guncelleme henuz yok, eski tarifeden devam tumofil + yakıt + sofor = 10 litre.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Biz de guncelleme henuz yok, eski tarifeden devam tumofil + yakıt + sofor = 10 litre.:he: Damat bakıyor güncelleme işine..:kahkah: Gıpraşan yüzüğü çüküne takıyon güncelliyo.. Mınakinin hafızasını mınaki..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Damat bakıyor güncelleme işine..:kahkah: Gıpraşan yüzüğü çüküne takıyon güncelliyo.. Mınakinin hafızasını mınaki..:oleyo: Valla beni, damadin cuku seyetmez, o baska yerde seyetsin.:yes: Sahsimi ilgilendiren, beni A noktasindan alip gidecegim B noktasına gotursun = 10 litre :he: