Yoo bende kucuk sermaye ile gitmesini yegliyorum , Buffet in şirketi gibi olsun , milyar sermayeleri bende sevmiyorum..zaten bigbos un bebeği oldugu için bebek olarak tutmayı seviyor , diger şirketleri 64 Milyon ve 410 Milyon sermayeli ...
Printable View
Yoo bende kucuk sermaye ile gitmesini yegliyorum , Buffet in şirketi gibi olsun , milyar sermayeleri bende sevmiyorum..zaten bigbos un bebeği oldugu için bebek olarak tutmayı seviyor , diger şirketleri 64 Milyon ve 410 Milyon sermayeli ...
Cıkıslarda Bank of alım yaptıysa tahta iki gun boyunca satıs yapıcagını bildiği için yatay a baglıyor onun satışlarını dagınık sekilde karsılıyolar sen ben satsak taban yaptırırlar tahta bu rakamlarda satışları karşılaması güzel , bank of satışları bittiği an tahta yukarı için yine bir atak deneyecektir , cıkıslarda Bank of oldumu sıkıntı oluyor fakat işlemide Bank of ve Yapı k redi işlemin % 60 nı al satla bu iki kurum yapmaya devam ediyor , tahtanın birazda ağır cıkması bundan , tahta da hala mala doyamadıkları her noktada almak istedikleri için spekulatif ataklar onun için yapmıyor , yatırım tavsiyesi deildir..
Düşüşler ve yükselişler olacaktır bugün zayıf fakat normal dinleniyor Naten.
Bugün 19.12 saat Magen , Esenboğa, Naten ortak oldukları için Kap haber gönderiyor ( seans içinde gönderirse kağıt cıkar falan onun için seans dışı gönderiyo sessizce kimse duymasın ...) neyse haber de daha önceki Yeka 3 lerden daha önce yazmıştım daha yeni 4 yerin EPDK dan önlisans ların alındığını bildiyor. Ön lisans almak demek bu önlisan s işe başlayabıiırsın hazırlıklarına , ilgili kurumlara yerlere basvuralarını yapabilmenin anahtarı demek , tesis kurulumları için start başla diyor , bunların maliyet ne kadar özkaynak la ne kadar kredi vb gibi konuları acıklaması lazım ...
hareketleri normal.. görmesi gereken yerleri görmüş hisse şimdilik.. bundan sonrası biraz zamana alacaktır belki..
bol kazançlar..
https://i.resm.im/vY0evCm.JPG