Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Printable View
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin sayın mohikan.Size sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elden malesef.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam
başınız sağolsun çok duygulandık kardeşimize yazdığınız yazılar da beni duygulandırdı,allah k,imseye evlat acısı göstermesin
allah sizlere sabırlar versin yüreğinizdeki yangını tahmin edebiliyorum ben babamı kaybedeli 1.5 sene oldu nerdeyse hergün mezarını ziyaret ederim bu evlat olunca daha acı daha farklı ...mekanı cennet olsun allah kabir azabı çektirmesin,kabri nur ve pur olsun ışıl ışıl olsun peygamberimize komşu eylesin...dualarımız onunla saygılar
Acinizi anliyor, sabirlar diliyorum... Acinizi yürekten paylasiyor, Rahmetliye nurlar icinde ebediyet diliyorum... Allahim kimsenin cocugunun kötü halini yasatmasin...
Sevgili mohihan kardeşim,
Acınızı paylaşırken Cenabu Allahtan sizlere sabır oğlunuzun mekanını cennet eylesin inşallah.
O kadar üzüldüm ki elim başınız sağ olsun yazmaya gelmiyor yalnızca Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili Mohikan çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an ......yüce rabbim mekanını cennet etsin ....sevdiklerine sabırlar versin....