Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu MİSAFİR ''umduğunu değil, bulduğunu yer'' atasözüne binaneyn.... Reha Gaya tedarikli gelir.. :kahkah: Reha GAYA, kendine tedarikli gelecek, ahali ise bulduğu y. yiyecek! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Reha GAYA, kendine tedarikli gelecek, ahali ise bulduğu y. yiyecek! :yes: Kapi 5 litreden açıldı şimdi geldiği noktaya bakın :kahkah:
Afiyet olsun Sofra.:)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kapi 5 litreden açıldı şimdi geldiği noktaya bakın :kahkah: Sizin hakkınız baki efendim, bu hayin darbecilere yok, sadece! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sizin hakkınız baki efendim, bu hayin darbecilere yok, sadece! :yes: bu hayin darbeciler arasında, Sn Selim bey asla olmamıştır...:ok:
Hoş geldiniz Enver bey, yatma vaktinde geliyorsun, her zaman.. :=)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sizin hakkınız baki efendim, bu hayin darbecilere yok, sadece! :yes: :bravo: :bravo: Sayın Kaya, ayrı gayrı bizi bozar :yes: Hem Dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayalim :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Afiyet olsun Sofra.:) Hoşgeldiniz ,afiyet olsun :yes: