https://resmim.net/f/YI6HsI.jpg
Printable View
https://resmim.net/f/3ob8jJ.jpg
saat 15-10-da elektirikler gitti,
takas eksik olabilir.
Kesinlikle virgülüne kadar dediklerinize katılıyorum. Borsada kazanmanın çok basit bir formülü var. Doğru hisse ve sabır = kazanç.
Bana bunun için ''Katolik Nikahlı Entrika'' diyorlar. Sabrım taşı çatlatır. Hissenin bilanço için baskılandığı ve yeni girenlerin dökülmesini bekliyorlar diye düşünüyorum.
Benden hisse bekleyen spek ''Sevgili anacığından emzik beklesin'' belirlediğim büyük hedeflere kadar sabırla bekleyeceğim. Sabrımı sınamak isteyen olursa forum kayıtları gayet açık...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yapmış olduğunuz yorumlarınıza katılıyorum. Ancak birkaç gündür yapılan satışlar hisse için çok olumsuz. Arnavutluk satışı hala muamma. Gizli olarak satışa girmişler ve yatırımcılarına bilgi vermemişler. Güven eksikliği söz konusu. Bu hafta yönü ne tarafta olacak ona bakalım.
Son 20 günde Doçe 1.500.000 Citi de 3.500.000 hisse satmış. Ziraat ve İş yatırımlarda alım olmuş. Doçe ve Citi nin dönmesi için şirketin açıklama yaparak güven vermesi gerekir. Dönmelerini umut ediyorum başka da şansımız yok.
Başını kaldırmaya izin vermiyorlar
Bu kadar baskı olur mu 😡
Okadar satışı karşılayan birileri de olmuş demekki. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Takaslar hiç bir şey ifade etmez. Ne görmemizi istiyorlarsa onu görüyoruz. Bu çakalların oyunu planı bitmez. Hele ayen de asla bitmez. Tek düşmanları sabırlı ve inatçı yatıtımcı. İstiyorlar ki ustten verelim panik yaptiralim alttan malları yerine koyalim. Mal işte.
Bilanço öncesi satış baskısının taktiksel varyasyonu olarak değerlendiriyorum. Güzel gelecek bilanço ile bence bu rakamlar artık hayal olacak. Kurların nispeten stabil olması ve faizlerin %10 altına düşmesi ile olağanüstü karlılık yaşanabilir.
Mevsimsel etkilerde önemli bir faktördür.
Sabrımızın neticesini kısa sürede alacağız. AYEN bence enerji şirketleri arasında verimli ve kelepir durumda. Arnavutluk yatırımı için gelen teklif ve satış hikayesi ile bambaşka bir fiyatlama yaşanabilir.
...Yatırım Tavsiyesi Değildir..