kar payı dağıtım kararı ne zaman açıklanacak.bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Printable View
kar payı dağıtım kararı ne zaman açıklanacak.bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Mart sonu diye duymuştum emin değilim ama
3,82 direncini bu hafta kırabilirse,ilk hedef:4,10 tl.
[QUOTE=BEYPAZARLI;79128]3,82 direncini bu hafta kırabilirse,ilk hedef:4,10 tl.[/QUOTE
sn. Beypazarlı ağzınızdan bal damlıyor. Hissede yüklü biri olarak bol kazançlar diliyorum.
geçenlerde al sat yaptım. 0.20tl. kademe yukarıdan yeniden almak zorunda kaldım.bu saatten sonra satanı cezalandıracaktır.ytd.
düzeltme.sattığım fiyatın 0.07 tl.üstünden almak zorunda kaldım.
Despc haftalık grafiklerde fincan oluşturmaya çabalıyor görüntüsünde.
Fincan'ın oluşma çizgisi 5,20'lerden geçiyor.
Bekleyip, bunu başarıp başaramayacağını göreceğiz.
hisse 3.77 tl.şuanda.ytd.
dediğimiz gibi satan alttan yerine koyamadı.ytd.
3.78 tl :)
Alanlara hayırlı olsun. 3.63 iken almadım başka hisseye daldım.Fırsatı kaçırdım.
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Daha fırsat kaçmadı bence.ytd
Sent from my HUAWEI G7-L01 using hisse.net mobile app
Yolumuz 5 lere kadar uzun ise
Sent from my HUAWEI G7-L01 using hisse.net mobile app
Endekse daha düzeltme gelmeden kağıt düzelmeye başladı...
Sn. Beypazarlı bugün için hisse hakkındaki öngörünüz nedir ?
Buralardan yukarı sert bı hareket bekliyorum.ytd
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al satçılara fırsat vermeden 0.08-0.10 TL.lik günlük hareketler yapıyor. Hiç umulmadık anlarda son dakikalarda çaktırmadan geçenki hareketi gibi 0.15-0.20 TL.gibi güzel hareketler yapıyor.Her sene düzenli kar payını veren ve düşük fiyatlarda işlem gören hisseye yabancının ilgi göstermemesi ilginçtir. Yabancı ortaklı bir şirket olmasına rağmen.ytd.
16,03,2010 da 1.72 den aldığımız İndeslerden;
08,02,2016 da 6,75 tl den vedalaşmıştık.
Bu arada da 5 yıl temettüsü hariç.
Bilmem sorunuzun cevabını aldınız mı?
ama şuanda ındes 8.66 tl.hehehe...:)
[QUOTE=seenturk;91298]ama şuanda ındes 8.66 tl.hehehe...:)[/QUOT
Hisseyi beğen ,seç,sev al;lakin asla aşık olma...!
3.81 ile tekrar aranızdayım
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=BEYPAZARLI;91346]sn. beypazarlı borsa böyle bişey. diğer grup hissesinin yaptığı hareketi biliyorsunuz. 20 tl.lere çık. bedelsiz yap. bana göre aşık olanlar daha çok kazanıyor gibime geliyor. temettüyü verdi bedelsizi yaptı. o hissede olanlar parayı götürdü. ama şimdi o hisseyi yıllarca süründürürler.yapıcağı hareketi yaptı zaten. bunu görüpte alanlar bekler dururlar artık umutla.ama despc hareketini yapmadı bence. geçen sene darbe,rus uçağı olayı vs..daha kötü ne olabilirki bu sebeplerden her hisse gibi geri geldi.buna rağmen geçen seneden daha iyi kar açıkladı. istermisiniz yine 2012 yılı gibi bedelsiz ve karpayı dağıtsın.çünkü bu hisse yatırımcısını tam anlamıyla ihya etmedi karpayları dışında.ytd.
Despc,aralık-mayıs ayları arasının gözdelerindendir......:ok:
sen çok çıktı diye satarsın yerine koyamazsın.bir bakmışsın mart sonunda güzel temettü açıklıyo bu sefer 5 tl.lerden almaya çalışırsın.bu iş böyle.borsanın güzelliği burda zaten.ytd.
ne olursa olsun.insin hisseler veya çıksın.karpayı dağıtmayan hisseden nefret ediyorum:vk:. despc bu yüzden seviyorum.:party:
sn beypazarlı ben ne demek istediğinizi anlıyorum.ama o bahsettiğimiz diğer hisse gibi bir durum açıklarsa ve hisse fiyatı 10 tl.lere 20 tl.lere vs..giderse ne yapacağız. böyle bir durumun veya tekrar geri geleceğinin bir garantisi varmıdır.