yıllar önce niyetlendim evrak falan hazırladım sonra vazgeçtim mesgulum ben mersindeyim eğer gidersen bizim adımıza da konuş
Printable View
yıllar önce niyetlendim evrak falan hazırladım sonra vazgeçtim mesgulum ben mersindeyim eğer gidersen bizim adımıza da konuş
Hayat suprizlerle dolu bakalim 0,16 kalkacakmi. Gidiklamak lazim demi
0.15 i kaldırıp 0.16 dan 100 bin lot alım gelmiş.
Umarım alımların devamı gelir. En azından 300-500 bin lot alımlar gelmeli.
Mesgulum cakar bakalim yarin pasifden verirse zor destek vermek lazim arada
Solo bilanco geldi olumludur arkadaslar simdiye kadar savundugumuzdan varkli birsey yok
Yeterki patron insafa gelsin yeter
Herkese hayırlı kandiller
MaşAllah!
2- Şirketimizin 30.09.2015 tarihi itibariyle finansal tablolarında yer alan %12,6 oranındaki sermaye
kaybı, operasyonel faaliyetlerindeki zararlardan ziyade birinci maddede açıklanan muhasebe standartı
çerçevesinde yapılan sınıflamaya bağlı olarak finansal tablolara yansıtılan bağlı ortaklığın ve satılmaya
hazır finansal varlıkların borsa fiyatlarının bir önceki döneme göre düşmesinden kaynaklanmaktadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızdan da anlaşılacağı üzere şirketimizin sermaye kaybı operasyonel bir
zarardan kaynaklanmamaktadır. Zararın büyük bir bölümü bağlı ortaklığımız olan Egeli & Co Girişim
Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin borsa fiyatındaki düşüşe bağlı gerçekleşmemiş değer
azalışından kaynaklanmaktadır.
Bunun yanı sıra eğer bağlı ortaklığımız finansal tablolarımızda borsa fiyatı ile değerlenmeyip
konsolide edilirse bağlı ortaklığımızın KAP’ta yayınlanan 31.12.2016 tarihli finansal raporlarına göre
oluşan değerler göz önüne alındığında (Özkaynak : 28.846.684 , Sermaye : 20.000.000, defter değeri
her 1 TL nominal hisse için 1,44 TL) şirketimizin öz kaynaklarında 14.608.365 TL lik olumlu fark
meydana geleceğini ayrıca belirmek isteriz.
Bilanço aktiflerin muhtemel satış fiyatları esas olmak üzere hazırlandığı için finansal varlıklar olarak
sınıflandırılan ve borsada işlem gören hisse senetleri Borsa İstanbul A.Ş.’de raporlama tarihi itibarıyla
oluşan “kapanış fiyatı†üzerinden değerlenmiştir.
DİPNOT 4 – SONUÇ
Şirketimizin TTK 376 bilançosuna göre aktifleri yükümlülüklerini karşılamaktadır..
Aktif Toplamı : 12.445.848 TL
Yükümlülük Toplamı : 9.678.404 TL
Bilanco olumlu oldu da ne oldu hisse de hareket olmadiktan sonra neye yarar
şirketimiz girişim sermayesi statüsünden çıkarıldıktan sonra değer hesaplaması olan 1,44 tl den egcyh ile birleştirilmesi için spk ya başvurulacaktır
kap
Tabii ki 1 nisan şakası
buişden anlayan arkadaşlar holdingdeki haberle eglyodaki haberden ne anlam çıkarmam gerekiyor ltf biri anlatırsa sevinirim
Şirket katma değer yaratmak adına bir karar almış, SPK uygun görürse olumlu bir şeyler olabilir diye düşünüyorum.
haberimiz var borsada işlem görmeyen paylar ile ilgili .... hissettinizmi birşeyler olacak gibi hayırdır inşallah.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/597634
Egeli.co,Egeli Co Yatırım Holding sahibi olduğu 6.449.199,933 adet hisse için MKK başvuru yaptı.
Egeli.Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.S.'de yüzde 82.78 oranında ortaklığı bulunan Egeli Co Yatırım Holding,sahibi olduğu 6.449.199,933 adet borsada işlem görmeyen özellikde olan paylarını borsada işlem görebilir tipe çevirmek için Merkezi Kayıt Kuruluşuna başvurdu.Bu başvuru sonucunda bu paylar borsada satışa konu olabilecek.
Hisse saat 17:23 itibariyle 0.51 TL fiyat seviyesinde bulunuyor.
MKK'nın Kap açıklaması şöyle:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
hemen sevinmeyelim şimdi bunlar 0.51 kuruştan 6.5 milyon hisseyi tanın adamlarından birine satmasınlar daha önce egcyo da ki paylarımızı 0.30 kuruştan tana satıldı sonra egcyo 0.80 kuruşları gördü sonra bizim hissenin canına okundu. elimizde ki payların yaklaşık % 40 satılacak yine 0.51 den giderse 3.3 milyon yapar oda borçların yarısını bile ödemez dikkatli olmak lazım egcyh nin içini boşaltmasınlar
Eglyo girişim sermayesi yatırım ortaklığından çıkma kararı aldı. Devamında bu haber geldi, bir haber hareketliliği var. Umarım hayırlısı olur.
Bu kadar zaman fiyatını eglyo nun bu seviyede tutması hisseyi ucuza kapatmak için mi yani. Bu kadar insanın durumu ne olacak yaklaşık iki senedir bitirdi milleti. 5 liradan malı olanları geçtim eğliyor san tonla 2 lira maliyetli adam var. Egcy elinden de ucuza almış olacak malları her iki hissesahibinide zora düşürdü bence. SPK nın yerinde olsam defterkayıt değerinden satılmasını isterim. Piyasa değerini baskıla sonra hop. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir
eglyo nun yüzde 82 si egcyh nin şimdi egcyh nin elinde olan 6.449.199,933 milyon borsada işlem görmeyen hisse satılınca egcyh elindeki eglyo nun yüzde 82 sini satmış olmuyormu yani egcyh ve eglyo ayrılmış olmuyormu egcyh nin elinde ne kalıyor içi boşalmıyormu.anlamadım varmı anlayan
cenee yaklaşık %40 ını satıyor egcyo da ki hisselerimizi 0,30 tl den satmıştı egcyo biranda 0.8 oldu şimdide eglyo yu 0.51 den verecek oda egcyh nin borcunun yarısını ödemez benim anladığım ve daha önce başımıza da gelen bu
eglyo nun fiyatı artması bizim kar hanesine yazıyor ve bu borsa dışındaki hisseleri kaçtan satacak o da var ve ne olursa olsaun bu hisse satışından egcyh nin kasasına para girecek ... ve bu iş kime yarar anlamadım.....bu iki hisseyi birleştirmek istiyordu bir aralar .... adamın kafasında ne var anlayamıyoruz ki
bu 6.5 milyon hisseyi 0.51 den verecek diye birşey yok .kapta sadece o anki fiyatı vermiş .... ve egcyo da yaptığı gibi eglyo ve egcyh arasında bağlantı kalmayacak gibi.eglyo nun geri kalan bölümünü de satar
önce dedi eglyonun faaliyet alanını değiştiriyorum şimdide egcyh deki eglyo hisselerini satışa çıkartıyor ??? ortakmı buldu acaba
Cenee sende eskisin tani iyi tanirsin egcyo da ki hisseleri acimadan 0.30 dan satti kendisi almisti simdi de 0.51 den bunu satarsa sasirmam ortak isi zor gibi yine kendi cevresi alir eger 0.51 olursa egcyh nin ici tamamen bosalir
Sanki bu gelişmeler birinden birinin( egcyh-eglyo) lehine olacak gibi gözüküyor.
egcyh aleyhine olacak gibi duruyor eglyo ucuza satilip egcyh nin kapisina kilit vurulabilir. egcyo da ki hisseleri 1tl den alip 0.3 tl den öldü fiyatina defter degerinden degil anlik borsa fiyatindan tan almisti mesgulum dan bir yorum alsak iyi olur
Sayın ases;
Sayın meşgulum durumunu belirtmiş meşgulüm demiş.Bende gelip yorum yapmasını isterim ama bi boş vaktinde yapacaktır sanırım.
Sayın meşgulum ankara asfaltındaki egc enerjinin fotoları paylaşmıştınız bir süre önce bende izmirdeyim.Üçyolda yerim.Bi çay içmeye ve batık hisselerimizi konuşmaya beklerim.
Açıklamalar
Şirketimizin yapılacak olan ilk genel kurul toplantısında, yönetimce belirlenen TTK'nın 376. maddesi kapsamında gerekli iyileştirici tedbirler hakkında ortaklara bilgi verilecektir.
Kamunun bilgisine sunarız.
Genel Kurul Tarihi
12.04.2017
http://fs5.directupload.net/images/170409/wcfvpfps.jpg
son bir ayda alanlar
Açıklamalar
Şirketimizin 11 Nisan 2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;
Şirketimizin Denetimden Sorumlu Komitesi'nin görüşü doğrultusunda, 2017 mali yılı bağımsız denetimini yapmak üzere, Ak Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. ile sözleşme yapılmasına ve söz konusu şirketin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi hususun genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamunun bilgisine arz ederiz.
Açıklamalar
Şirketimiz %50 ortaklık ile pay sahibi olduğu ve herhangi bir aktif faaliyeti bulunmayan EGC Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'de sahibi olduğu 1 TL nominal bedelli 25.000 adet payının 24.000 adetinin nominal bedelle Tan EGELİ'ye, 1.000 adetinin nominal bedelle Egeli & Co Finansal Yatırımlar A.Ş.'ne devredilmesine, bu devir sonucunda EGC Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş â€˜n de ortaklığımız kalmamış olduğundan, gerekli işlemlerin ve bildirimlerin yapılmasına, oy birliğiyle karar verilmiştir.
Kamunun bilgisine sunarız.
10 seneden fazla takip ediyorum ve elimde bulunduruyorum,iyi papeller cebe attık,zamanında VARYO iken 1.80'den 16 üzerine atmıştı,tüh demiştik,sonra 2 cıvarına indikten sonra bedelli patlattı 1.50 görüldü,3 üstüne attığı an postaladık,birinci varanda kazanamadık 2'de kazandık,elimde çok az kalmıştı,2008 krizi öncesi 1 cıvarında gezelerken krizde 0.42 görüldü yüklendik 3 üstüne attı, ülke sıcak paraya gömülmüştü ABD sayesinde,kriz önlenmişti,işte o zaman 0.60 maliyetimlen 2.50-3 aralığında postaladım,çoğunada aldırmıştım zorlan onlar satmadı 10 üstüne atacak diye satmadılar babayı aldılar,bu arada ikinci bedelliyide patlatmışlardı,soluğu 0.15'lerde aldı,şimdi 0.15-0.18 arası sürünüyor,elimde öyle fazla lotu yok,sadece 11.000 lotu var,maliyet 0.18-fazla almadım çünkü riski büyük,olurya tahtası kapanabilir...Bakalım bunda Tan ağbimiz ne yapacak,attık bir köşeye unuttuk,yavrularıda var bende toplamda 15.000 lot cıvarı oluyor toplamda,coyo-L bundan rakamları iyi,L 4 üstüne atmıştı,soluğu sonra 0.40'da aldı,şu an fiatı 0.52,cyo ise o hareketli,0.60-1 arası gidip geliyor...buna en büyük darbeyi kendisi attı,holding oldu işi bitti,olmasaydı şu an belki daha iyi yerlerdeydi...Tancım yap artık bir iyilik,sen işi bilirsin...ytd.