Kedidir kedi Verdi kedisidir:)
Printable View
Bugundemi Oyak satmış. Ytd
Yine ne yapmış bu Oyak. Ytd
30k lik hacim bu sessizlik...bir cuma kapanis haberi olsa iyi gider dimi? :)
ytd
You are what you are typing!
aldik yine haberi tersten :)
:))) çalıların arkasında bekleye bekleye kök salmışım çalı olmuşum :)) asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dostum benim calilari sanirim su an 10nuncuya budayacagim simdi, bekleyeli bu kagitta o kadar zaman gecmis yani :D
bu arada bana 3 5 ay fazla sayilmaz. uzun bekleyenlere Allah sabir versin.
Arkadaşlar bakın şimdi size transturkun senaryosunu yazayım. Bunlar haber vermeden konsolideye giren önceden satışı iptal edilen iki sirketi aralık ayında star holdinge satarlar bunun üstüne emir süren ne hikmetse 30 aralıkta stardaki transturk hisseleri alır. Yalnızca konsolideye girmeyen iki şirket bırakırlar. Ayrıca ortalıkta tekno yok.bakalim ayın 13 dipnotlarda bizi ne bekliyor. Ytd
Ayrıca eğer o iki firma satildiysa ve haber verilmediyse ilk ben spk ya ben şikayet edeceğim. İnşallah bu fırsatı Ferdi bana birakmaz öbür hafta hisseyi gerekli fiyata cikarillar.ytd
Cuma nın takası var mı arkadaşlar?
https://www.youtube.com/watch?v=P6sz5b2w9Zc&t=37s
iyi haftalar olsun, verdi'li haftalar olsun.
Kim ki bizi oyalayıp değişik planlar içinde ise tez zamanda allah belasını versin...
O(perasyon) çocukluğunun da haddi zatinda bir sınırı var... asla ytd
Ha bu hafta ha bidahaki hafta bekle bekle yeter yaa dalgami geciyorsunuz
Haziran haberini isitip tekrar önümüze koydular baska bi halt yok
Abi valla bunalttilar yaa susalim susalimda nereye kadar ortada bi hareket yok islem hacmi yerlerde ne film dönüyor bilmiyoruz
Eee ne demişler;
Etme eşşeğiynen muhabbet küstürürsün, silme cam kırıklarıynan gö..nü kestirirsin...
1 haftada 3 milyon hisse döndü ortaliklta sirketin haberi yok kim aldi kim satti. Sahipsiz kalmis hisse bizde bundan hareket bekliyoruz
Demek ki sözünün eri değilmiş, kıvırmada nirvanaya ulaşmış birinden ne beklenir ki
bakalım bilançoda iki şirket duruyormu yoksa satılmışmı.satılmışssa direk spk ya yazı.çünkü satıldığına dair kapa bildirim yok.ayrıca emir sürende stardan hisseleri aralık sonunda aldı.bakalım altından ne çıkacak.haftaya yavaş yavaş belli olur.ytd
Sorsan her haftanin mazereti var... İlkokul çocugu gibi..yakinda elektrik gitti, su gelmedi derlerse şaşırmayalım...13 haftadir iyi uyutuyorlar helal olsun...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay vay vay kimler gelmiş aramıza seni gidi seni
Referandum sonuçlarını da beklemezlerse iyidir. Ytd
O vedi varya vedi herşey beklenir o malum şeyin yavrusundan
Berkcan kardeş hoşgeldin aramıza sen ne diyorsun bu konuda bir de senden görüş alalım
Sobeledim seni vedi yürü git işleri tamamla bir an önce sayfa yi takip etmeyi bırakta işine bak,
Sicil başvurusu ne oldu hala avukat ta bekliyor mu aq ocak sonuna bitiyor du güya Şubat bitti hâlâ bir gelişme yok
Dansöz bile ancak bu kadar kıvırabilir...
Mehter takımı gibiyiz yaa 2 ileri bir geri ama bunlar dönüp dolaşıp ayni yere geliyor :)
Ahhh oyak ahhh bi akıllanmadın niye aldın zararına yancilarina iyi verdin simdi yine 2 3 takasdir alım modundasin anladın sen onu az akıllı ol ve gerekeni yap asla ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb9e32e63c.jpg
Berkcan kim yaa ???
Birader yeter artık ya!
Ben hergün küfretmekten yoruldum size? Siz yemekten yorulmadınız! Hiç bu kadar istikrarlı bir şekilde küfrettiğimi hatirlamiyorum sizden başka! Tam bir sene oldu macun kazığından beri hakkınızda hayırlı bir cümle kurdurmadınız. Alanınız da aynı vereniniz de. Bi kere de farklı olmayı deneyin. Kafamızdaki sizin hakkınızdaki var olan düşünceleri, önyargıları yıkın, bizi mahçup edin...
Şaşırtın bizi...
Küfüre gerek yok hoş küfür etsende ya rabbi şükür diyecek insanlarla muhatap oluyoruz o yüzden derdimize çare olmuyor... şimdi ki sözüm kanal kanal gezip hoca olup yorumculuk yapıp varsa yoksa gs muhabbeti edenlere ya arkadaş yemiyeceginiz yaprağı niye elinize alıyorsunuz atın çöpe gitsin yaprak yenmez size öğreten olmadı mı.. bir bjk li olarak inş bu akşam gs ye kendi evinde çakarız da bir nebze olsun içim rahatlar ... asla ytd
Airforce yaprak ne yav yazımda bir yanlış var:yahoo: