Psikolojiye oynuyor artık
Printable View
Psikolojiye oynuyor artık
arkada şahsi beklentimi yazdım. aylık alt bolingerden dönmeli (2.42).
aşağıdaki tablo sahte satışlar gibi geliyor bana.
işlem hacmi daralıyor.
https://i.hizliresim.com/7yQoLm.png
Yani suni diyorsunuz ...
En son Aykut Kocaman demişti. ..şimdi intihar edicem falan diyor...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğin batırdı. Bist tarihi zirvelerde ben ts sayesinde tarihi diplerde. O arsaları bir yerlerinize sokun emi. Kazık atarak aldığınız alacağınız paralar çocuklarınızdan çıksın. Adam bilanço dipnotunda satacam diyor bir yıl olacak hiçbir şey yok. Perişan ettiniz beni siz de benden daha perişan olun. Allah belanızı versin
burdaki insanlarin ahı; takımı batırmak için getirilmiş ersunu sahiplenen ve her yıl fener takımına 15 milyon sponsorluk veren ustanın üzerinde.
usta söz verdiğin gibi kartal projesini hayata geçirip ahdan kurtul.
Ulan dollars sende günah cikartiyorsan, burda millet komple s2 tuttu demektir.
Almayin boyle boktan kagidi! Kimse almasin aq!
Ha birde 2,20 sen demistin, degil mi? Kina siparis ettim, adres yolla ozelden, gonderecegim sana.
Birşeyleri haber aldı da fiyatlıyor gibi, 3 haftada %15 değer kaybetti. Fenerbahçe ligde ve takım içi karmaşaya rağmen neredeyse değer kaybetmedi. Acaba Yargıtay kararında son viraj mı alınıyor? Kişisel görüşüm, kurgumdur. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...72eac64b3b.jpg üstteki ts alttaki fb , negatif ayrişma yok, ikisi de düşüyor gibi
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle büyük o.ç ‘luğu görmedim anasını *******
Evet o da %4 değer kaybetmiş. Bakalım, var bi bit yeniği bu işte ama... YTD
Fifa bir karar verirse bu bütün sportifleri kötü etkiler diye bir algı var.Tspor pozitif ayrışabilirdi ama o ihtimalin içine de pinokyo etti..
Kulüp battı mı bilgis olan var mı
Bayrak yapacaksa kanalın dibinde sanki, 200 günlük grafik dibi ise 2.20-2.25 bandını işaret ediyor, gözler ay sonunda dava için ABD'de olacak... Düşürmek isteyen spekler için bahane sayısı artıyor. YTD :plc: :drunk:
Personele 3 aydır maaş ödeyemiyorlar deniyor, batmak gibi bişey olsa gerek, acilen radikal kararlar alınmalı,satış vs. hisse fiyatı başka türlü toplayamaz
Bu aralar Binali Yıldırım'ın Abd ziyareti ile borsayı tutmaya ve hatta bu vesile ile de mal basmaya çalışıyorlar ama gidişat belli, Abd şeref yoksunu oyle bir görüşme ile kalmaz adımlar bellidir Zarraf itirafçı olacak Halkbank'a en az 5 milyar dolar ceza gelecektir bu da borsanın en dibi olacaktır belki sonra miktarı anlaşıp Deutsche gibi aşağıya çekeceklerdir hatta miktar belli bile bence, Maliye bakanı o ceza için yurtdışına para bulmaya bile gitti diyebilirim, Abd almadan durmayacak o haracı...Tspor'u Gsray'ın Riva öncesi tarzına benzetiyorum açıp grafiğine bakın bir şelale yapabilirler bu gidişat onu gösteriyor sabredeceksiniz başka çare yoksa...sizi yıldıracaklardır, bitireceklerdir spor hisseleri hiçbir zaman bir Aselsan Petkim gibi olmaz inşallah sabrınızın meyvesini alırsınız zira benim de Tspor spekcikleri ile bir rövanşım var ve tenhada yakalayacağım...Allah sizlere sabır ve kazanç nasip eylesin... Perşembe geceniz ve Cumanız hayırlara vesile olsun...Allah'ım değerlimiz Atatürk'ü ve vatanımızı düşmandan kurtarmada yanında olan şehitlerimizi nur içinde yatırsın...
Kulüp batmaz hiçbişey olmaz... Bizim gibi ülkelerde futboldan iyi uyuşturucu mu var yüzbinlerce insanı oyalıyorsun işte ne güzel... Öyle ya da böyle bir noktada yine devlet girer oyuna vergi affı.. Borç düzenlemesi vs vs adıyla yine düze çıkarır.. Sonra yine bir yönetim gelir tekrar aynı senaryo... Yine o gitsin bu gelsin şarkıları koro halinde söylenir... Bu hikaye yaratma işinde mahirdir bizim borsacılar... Bizde hikaye de beklenti de bitmez... Atlangoçun biri 10-15 kademe artış görünce millete adres soruyordu.. Şimdilerde ne düşünüyor acaba... Bak biz 3-5 kişi 30₺ da gördük 1.18₺ da... Ağlamadan bekliyoruz... Burdayız hala...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki ironiyi anlamdın galiba "kulüp mü battı"o rakamları bizde gördük mühim olan rakam görmek değil
Bu kağıtta aşağı doğru manipülasyon olduğu apaçık ortada garan üzerinden manipülasyon yapılıyor sen rakamlara değilde bu manipülasyonu spk ya nasıl şikayet edebiliriz onu düşün
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa783689be.jpg o işe bist bakiyor
1 haftadır tahtayı izleyen varsa garan sabah 100 k alıyor kapanışta 200 k basıyor bu nasıl oluyor kaçtan alıp burdan satıyor
Aracı kurumlarda mal azalmıyor ama kağıt hergün düşüyor bariz bir şekilde tahtayı 100-200 k ile aşağı basıyor
Ben şikayet edicem bence incelenmeli
Sizde şikayet edin bu kulübün 2 futbolcusu 40 milyon eouro böyle bir piyasa değeri olamaz mantığa ters
FIFA nın dosyayı geri iade ettiği dedikodusu ortalığı toz duman etti.
ama resmî birşey okumadim.
Edemezsin etsen de bişey olmaz... Serbest piyasada fiyatı arz talep belirler... Şimdiye kadar spekülasyona ceza kesilecek olsa galip ortada dolanıyor olmazdı... Çevik kardeşler dışarıda gezemezdi...
Bir ay önce 3.1xx lardı bu kağıt kahretsin
bu nasıl iş diğer sportifler de oynama yok biz hergün kırmızı
Tahminimiz gibi durduk yere bu kadar aşağı almazlardı, getirisi o kadar olmayacaktı ama spek bunu kullandı. Diğer sportiflerle konunun ilgisi Yok sadece Fenerbahçe'ye pozitif yansır ve Yargıtay kararının önü açılır. TSPOR'un kaybedecek birşeyi Yok, spek abarttı, ceza alacak birşey yok ki... YTD
Borsa kimsenin umrunda olmaz biz ky dışında, burada sadece paralarına para katarlar. Zaten 3.89 gördüğünde belki yüzde 250-300 kardalardı, şimdi rahat rahat satıp çıkarlar, dibi gösterir yine alırlar, MAY tesis satışı derler 3e katlarlar, sonra yine güm, sonra yine toplarlar Kartal arazisi derler 3e katlarlar sonra yine güm, zamanında çıkmayan bizim gibi ky hisseyi taşır durur. Sadece Tspor değil borsamızın temel dinamiği bu. Naçizane benim görüşüm bu. YTD.
Mevcutta yönetim mi kaldı ki zora sokmaya çalışan olsun... Kendi kendini zaten zora soktu muhterem...
slyvester stallone nin bir filmi vardı,gözüne ağzına burnuna yediği her yumrukta ki gibi..
tspor 50. yılında böyle şampiyon yapıluyor maalesef..
ancak ben slyvester sem bu oyun böyle bitmez,son raund da görüşmek üzere..
medikıl park ta mı..
ben slyvester isem son raund da görüşecez..
1,25-3,90 raundu bitti, o zaman 5 çığırtkanlığı yapanların raundu başlayacak 2-2,20 bandını dip yapıp 5e çekecekler, o zaman o arkadaşlar da tekrar dönüp biz demiştik diyecek. Borsada gördüğüm şu satmazsaN kayıp fiili olmuyor, sadece zaman kaybediyorsun. Siz de sanırım o raundu kastediyorsunuz, haklısınız. YTD.
çığırtkanlık demesek de daha farklı söylemlerde bulunsak olma mı..
biz küçük yatırımcılar ağız birliği etsek,moral motivasyonu yüksek tutsak..
burada herkes aynı hissedeyiz,bak mako kardeşi de kaybettik..
bayrağı devralmalıyız,ileriyi düşünmemiz lazım..
sigarayı bırakmıştım,bu hisse yüzünden tekrar başladım.
hırsım,kinim,öfkem o derece ki ..
sağlığımı,paramı kaybetmişim ancak çok şükür akıl sağlığım yerinde..
öfkemi yenmek için de fitness e gidiyorum..
Doyanın iadesi vs. söz konusu degil ( iade unsur, belge vs. eksıkliği şeklinde belki olabilir. Muharremden herşey beklenir. Zorda kalmış kuyruğu sıkışmış ve Eylül başında reis in Rize ziyaretinde randevu alamadı sadece Burak YILMAZ görüştü Reis le, belki bu tip durum olabilir)
Dosya TRABZONSPOR un davasının haksız olduğundan vs. kesinlikle iade edilemez bura CAS ın FB aleyhine ve TS lehine verilen kıyamet kopsa dahi değişilmeyecek şike kararı var ki bunlar sabittir. yani ya seve seve yada .... FİFA o cezaları verecek ve o gun yine burda olacagım.
Ben kendi adıma rotamı da hedefimi de zamanımıda biliyor ve sessiz takip ediyorum. Teknik grafik hedef vs yönlendirme yapmadım yapmam da ama sayın DOLARS!!! nokta tahmının varsa şayet bırçok kişi soruyor sana madem yardımcı olmak istiyorsun ve eğer ciddi isen ky kazansın istiyorsan 2,20 leri hatta 2,40 ları önceden dillendirdiğin gibi neden yardımcı olmadın !!!
Ortaya atılan görüş desteklenmeli ve şuan kritik seviyelerde bırçok kişi ( Psikolojik olarak) biraz daha sağduyulu olmakta yarar var. Ben FIFA işinin yakın takıpçisiyim, ceza gelecek mı kesınlıkle!!! Bunu hısseye yansıması nasıl olur kac kademe etkı eder vs. bilemem kendi çapımda nacızane hsse aldım nellı zamanda ve kendımce bellı bır zaman aralıgım var beklıyorum...
Allah TS nın başına TS yı düşünen bir başkan ve yonetim nsip eder ınşallah.... Hepınıze sabır dilerim....
Tutmayın küçük enişteyi birkaç kademe gidecekmiş.
Dollarss'ın büyük hedefi 2017 sonu 7 8 lerde bıraktığı gap in dolduğunu görmekti. Şimdi 2,20 2,40 demiştim demesine bakmayın.