Biraz daha sabır..
Printable View
Biraz daha sabır..
Bana bugün yine garibanlara mal itelediler gibi geliyor...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...50ad96825e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1e1c34a09e.jpg
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz ve is maliyetler yüksek kaldi bu tabloya gore yarin yukari yapmasi lazim is bu gun 780 bin civariydi alim yaptı sonra satis deniz yine 600 bin civari alim vardi son bir saatte satti kağıdı düşüren deniz oldu
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euyo da bugün ciddi geri alım yapmış, bunu nasıl yorumlayabiliriz? Sanki bir şeyleri saklama niyetinde gibiler...
0,80 maliyetle bekliyoruz bakalım
Adeta "80 gün daha geçer de 80'leri kırdırtmam" diyor spek abi... Pess..
80 le giriş yaptık bakalım hayırlısı
Hissenin soluğu çabuk kesildi.
Derinlik atabilecek varmi
Ne kadar şerefli bir hiseymiş değilmi ..............
A.q senin bee serefsizz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 aylık bilanço tarihi ne zaman son buluyor geçen sene euhol nezaman bilanço geldi 3 aylık bilen varmi
Euro nun bütün şirket bilançoları geldi dün bununki gelmedi daha
Bilançolar gelse ne olacak? Hisselerde tık yok.
Hissede 0.72-73 gibi bir destek seviyesi var. Gözünü oraya dikti sanki. 0.8x lerden maliyetlileri mi dökmeye çalışıyorlar ne?
tamda 0,80 maliyetliyim dahada düşerse maliyet düşüreceğim buralardan düşürmem maliyeti
çok fena geçiriyorlar yalnız şu an, euyo'yu yükseltip euhol da gidecek izlenimi vererek, şakır şakır veriyorlar 73'ten...
Ama nedense bizim ki anlamıyor hala buralarda ne dümenler döndüğünü .
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında Euyo almalıymışız çok ucuzken, Euhol alan sadece yolundu ve yolunuyor... Garibim Euhol yatırımcısı bile zaten gözünü sadece Euyo'a dikmiş, bir ona umudunu bağlamış, Euyo yükselse de bizimki de birazcık hareketlense diye ümit ediyor. Halbuki Euyo 1'i hayli geçtiğinde bile, Euhol sadece bakıyordu...
Ne vermesi
Karsiliklil islem den baskasi degil
80'ler hacimli geçseydi ümit verirdi ama bu seviyelerden ky'nin girmesi imkansız gibi bir şey. Çok net ve sindire sindire düşürüyorlar, yarın da herhalde 70-71 açılır. Bilançodaki seyir bozuldu, tekrar zarar yazmaya başladı... Metro'nun Euyo'ya talip olmasının olası dolaylı ve sınırlı etkileri ihtimalinin dışında pozitif bir etken yok...
Olan su.
Sindire sindire mal topluyorlar.
Sadece zamanini bekliyor.
Nerden mi anladim. Saticilar her gun takip et. Cogunlukla ayakci takimi.
Alanlara bak. Buyuk mu buyuk takas sahipleri.
Hatam su. erken girdim.
Beklemeye devam 0.80 maliyet
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.70 STOP İLE TAKip edilebilir. Burdan bi kafa atarsa şaşırmam.
0,70 De maliyet dusursem ortalama 0,75 olacak kararsızım
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse, ben de satıp çıktım biraz önce. Yanılmışız, 80'ler hacimli geçilmedikçe ümit vermez...
galip euro grubuna geldi. bu çukur da nasiplenecek
beni beklemiş ********ler... :(
0,90 ortala ile bekliyoruz. twiter daki bi şerefli eleman yüzünden tavandan aldık resmen. hergün anasını anıyorum zaten. aylardır bekliyoruz bi hareket. bakalım bunuda etkileyecek mi EUYO?
Sabır erdemdir. Hayırlı Cumalar..
Başlamadan bitti derler ya, bu hisse o hesap. Geçen hafta sattım artık ve pişman olmadım. ky fırsat sanıp bin bin almaya çalışırken, adam halen bugün 69'den bile 250 bin falan satıverdi tek emirle. Grafik uzun süredir aşağı gösteriyor ve Euyo gibi üvey kardeşlerini bir türlü takip etmiyor... Tek umut Galip sanki, ama kendisi de kayıp...
https://i.hizliresim.com/4MRXAA.jpg
0,74 altında çok sıcak bakmadığımı daha önce belirtmiştim.
Yukarıdaki haftalık grafikte güzel bir fincan-kulp çalışması neticesinde hedefini nokta olarak görmüş(ok işaretli yer)!
Buna göre haftalık destek noktası 0,67, oraya da bugün dokundu.
0,67 üstünde haftalık kapanış hisseye olan güvenimi bir nebze de olsa yerine getirebilir..
Ama tekrar ediyorum; 0,74 altında olumlu bakmıyorum!!
Ytd
Yatırımcısını delirten kağıt... :)
2 ay önce 0.84'e yükseltip ky'ye bolca mal yığdıkları gibi bir operasyon daha mı? vay be..
her şey beklenir.. bizim ele de verdiler tepeden mecbur beklicez...
..... ytd...... Tanıdık Bir Yabancı