Epey satış var bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Epey satış var bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ek 630
hayırlı olsun (faaliyet raporundan alıntıdır)
Teşekkürler Sn. Burakyo, hayırlı olsun 👍
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 den aşağı sana mal yok ister in ister çık escom başka çaren yok..a daha dur buralarda az daha mal toplayayım geliyorum malı iki katına çıkaracağım..dün 1.44 ü hevesle gösterip bugün 1.33 ne demek onu anlayamadım.
Kisa vadeli borc 5 milyon tl ye yakin dusmus, sanirim tasinmaz satisindan gelen parayla borc kapattilar.
Escoma kötü bastılar üç gün önce 1.40 larda geziyordu ama mynette kağıdı güzel pazarlamışlar
1.29-30 a indi
soyguna devam.sorsan kar satışı
Hissede çok açıkçı var galiba.
Yandı keten helva kağıt üç gün önce 1.44 bugün 1.24 yuh diyorum.soygunun daniskası
Açığı maçıpı bilmem ama başladığı yere döndü
126-136 bu kadar düştüğüne göre kötü bir haberi önceden satın alan birileri mal çıkmış olabilir mi?beselli falan mı açıklanacak acaba
Beni stopladi gider arrik
Sent from my Discovery using hisse.net mobile app
1.22'ye kadar bayağı bastılar...tabiki çoğunu 1.40 üstünden postaladığımız için indiği yere kadar 1.30 altı topladık...iyi bilanço açıkla geldiği yer fiyasko,bugün biraz toparladı...mesela Milpa'da bunun gibi oldu,1.30 üstünden 1.05'e kadar bastılar...basında karargah davası yüzündende bahanesini kullanarak bastılar aşağıya...hepsi bir tarafa isdemir,süper kar açıklıyor,Ereğli onun yanında yavru kalır,hisseyi şirket sahipleri işçilerin paylarını elinden almak için hissenin göz altına alınmasına neden oldu...6 cıvarından hisseyi 1.60 altına indirdiler,ama uyanıklar onlardan önce topladı,o toplayanlardan biriside bendim,severim beleşleri...hisseleri tepeden almaktan ziyade dibe yerleşenlere göz kırparım...Avturda öyleydi,iyi gidiyordu,1.40-180 iyi trade yaptırıyordu,sonra hisse birden uçtu gitti,hiçte acımadım,biraz üzüldüm,ama tercihim çok yükselenin daha yüzüne bakmam,sadece durldukları yerde çok alıp satarım...borsamız çok gariptir,mübarek kumarhanedeki rulet masası gibidir...bakalım bunda rulet hangi tarafa dönecek !!!
Alacagim var bunlardan birakmam peşini Satin refaba
Sent from my Discovery using hisse.net mobile app
Bunun ruleti adamı vurur.bulaşan bin pişman bunlardan biri bendeniz.1.27 yi kaç kez denedi geçemedi bastı aşağı şimdi de 1.44 gösterdi 1.21 e kadar bastı şimdi yine 1.27 yi geçmeye çalışıyor bu ne yaman çelişki
10.000.000,00 tl bina satış karı varken bu kdar düşük net kar açıklaması sebebiyle düşüş normaldir.
Gerçekler acıdır
sanırım forumlarda yeni uygulamalar başlamış.. bu sitenin en eski uyelerınden biri olarak ben pek uygun bulmadım..bekleyelim görelim..
1.44 ü bir daha ne zaman görür ya da görür mü?
Kapanışa yakın alım geldi bugünde alımlar devam ederse iki üç güne görür.yarın iki üć kademe yukarı açmasını bekliyorum
Bir zamanlar tüm zararımı kurtarmıştın. Yine yapsana bir güzellik. İyi duruyo gibi brt.k.marjıda iyi bakalım netcekler.
Spek ocak başından beri 1.25.1-117 arası yaptı durdu.en son gidiyor gibi yapıp 1.44 lere kadar çıkarıp malı milletin eline bıraktı.süzülerek yine aynı devir daim yaptığı yere çekildi.esccom mu biraz düşünmek gerek.1.40 lara maliyetime gelsin arkama bile bakmam
1.23-1.25 arasına demir attı...diğer bilişimler bunun 3-40 katı !!!...kat yapmasını geçtik 1.50 geçilse bize yeter !!!
Bugün 1.32 yaptı tekrar geri geldi 1.27 kapattı...geri plana göre 2 puan önde kapattı...bugün ilerisi için bir yeşil ışık yaktı...sanırım önümüzde ilginç bir hafta yaşıyacak gibiyiz !!!
Umarim Birgün gider
Ne zaman zincirlerini kıracak
Escomdan para kazanan varsa beri gelsin 1.46 ları zorlayan kağıt şimdi 1.20 leri zorluyor yazıklar olsun.para kazanacağım hayali kuran küçük yatırımcıyı resmen sövüşlüyorlar:thumbdown:
Ölüden medetmi bekliyoz neee
kardeşim milyarın üstünde cirosu olan bir şirket... akıllı olun...ayrıca bu güneş enerji vs hikayesinde enerdjide de olan escom için yeni bir çığır açabilir...
1.25 kapatıyor utanmasa 1.20 yi gösterecej
ESCOM Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 46.219 Yıllık Değ%:-99
Önceki kar 3.800 milyon...şimdi 46.000...iyiki zarar açıklamamış,sonra ne yapardık :)
Neyse beklemeye devam !!!.ytd.
% 100 İştiraklerimizden Alesta Elektronik Yatırım A.Ş. ile birleşme süreçleri kapsamında, Kurula yapılan onay başvurumuz *evrakların güncellenmesi amacıyla çekilmiştir. Birleşme süreçleri devam etmekte olup Kurula bu kapsamda evraklar güncellenerek yeniden başvuru yapılacaktır.
Bir üye olarak ben varım, birde ziyaretçi varrrrrr:) :) :) yoksa escom birşey mi olacakkk :) :) :) hhhhaaaaa
Bizim mahalledeki Ali bakkal bile bu şirketten daha tanınır, daha kurumsal. Ne iş yapıyorlar anlamadım. Bir ihale, bir yatırım haberi göremezsin. Yıl içinde neredeyse bilançolardan başka bildirimi yok gibi.
%4 yükselmiş genede korkutuyor mutlu etmiyor, çünkü milletin ömrünü yedi bekle dedi bekleeee
Canlı izledim 1.33-34 yaptığında 1.34 e yüklü malı yığdı 1.33 e gelene çaktı giden kaldırdı 1.33 ten bayağı mal el değiştirdi.ama 1.34 ten malı kaldıramadı.sınra aşağı 1.28 e kadar çwkildi yazılanların hepsine mal geldi yine mal dağıtımı olduysa 1.20 yakın hedef..küçük yatırımcı 1.34 ün kalkmayacağını bile bile 1.33 e yazılır mı bu sprunun cevabı hisse yönünü belirleyecek