Canınızı sıkmayın. Onlar oyun oynasınlar. Takdir Allah'ındır.
Printable View
Canınızı sıkmayın. Onlar oyun oynasınlar. Takdir Allah'ındır.
Yırtılın bakalım ne kadar yırtılacaksınız. Devletin şirketini ne hale getirdiniz.
Koş Sevim koş ipeğe t........ ediyor lar
Irzına geçtiler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6.90 dan beri bekliyoruz... :(
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kâğıt 5 sene önceki halini anca 5 sene sonra görmüş olabilir ama yine de dususleri sabikali bu kağıda 6-7 gibi rakamlardan girmek is değildir. Kumar oynamak için daha mantıklı onca kâğıt borsada mevcuttur.
Son bir yildaki kagittaki operasyonu yönetenler kar mi realize ediyor oyunun 2. sahnesini mi oynuyor bilinmez ama adamlar kağıdı çıkarırken de kazaniyorlar düşürürken de kazanıyorlar (aciga satis ile) bunu bilmek lazim. Bunu da sağlayan ya tutarsa anlayışıyla kağıda günlük girip cikamayanlar...
Fırtına dinene kadar kıyıda durmak lazim hatta bana gore tekrar 6 ustu gorulmeden kağıda bulaşmamak lazim, bu adamların ne yapacağı belli değil, 7'den beri her çıkış gel gel oldu...
Bu kağıdı 3-5 çakal yerli speğin eline bırakmışlar,
Kozaa, Kozal ve İpek aynı grup tarafindan yönetiliyor ...
Bunların en büyük özelliği kağıtta çıkış olmasın diye %30-35 a diplere düşürmek.
Bunların elinden bu tahtayı ancak yabancı fonlar girerek alır ama malesef
Bu grup hisselerinde hiç bir olumlu haber yansıtılmamakta....
Sabırla bekleyecegiz...
Kağıdı bititirmişler..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Bu hisselerin bu hale gelmesinin tek sorumlusu haysiyet şeref yoksunu kayyumlardir
yalovali
Herkese sabir diliyorum
yalovali
Tacirler den alan kimse elindeki malı satmaya başladı. Daha satacağı 1 milyon lot mal olsa gerek...
Bu şirketlerde 50 bin lot üstü her alımın takip edildiğini düşünüyorum.Eğer 2-3 yıl yatırımcı gibi bekleyerek sabır gösteremeyecek biri varsa, kesinlikle yüksek lotlarla alımlarda cezalandırılıyor. Yazık Tacirler den alan adamın hem KOZAA hem de İPEKE de zararı milyonlarca lira oldu. Tekrar tahtaya bulaşırsa, hepimizi yıllarca bile bekletebilirler. Bu tahtalar da galip ö nün manipülasyonlu takip tahtaları gibi oldu. Her lotu, her alanı saydıklarını düşünüyorum. Bu yüzden ister düşsün, ister çıksın, bu şirketlerde yüklü alım çok riskli. Tacirler bunnu en bariz örneği.. Yazık.. borsadaki şeffaflık bu kadar.. Yerli yatırımcı alınca adam terse düşürüp 150-200 kademe de kol kestirebiliyor. Ölmüşüz ağlayanımız yok..
Hisseyi fena paraladılar...
Yatırım tavsiyesi değildir..
Bune be arkadaş bir hisse bir aydan beri aralıksız düşermi ya dün%9. bugün%5 şimdilik tabi daha bunun 2.seansi var offff Allah sonumuzu hayır etsin tüm İslam aleminin mevlüt kandili mübarek olsun
Bu kayyumlardan ne zaman kurtulacak bu şirket. Bu nasıl bir şirket yönetimi. Bilanço için 1 yıl süre istendi ve hala açıklanmıyor. Müdahale yok.Haber yok. KY ezilsin umurlarında değil. Yazık be yazık. Her gün hisse düşer mi. Dolar alsaydık daha iyiymiş. Bist ve Kozaa gurubu ölmüş durumda.
Ben bu adii kağıdı 2011 yılında 5:25’ten aldım düştü sıfır 0,66 TL’ye satmadım çıktı 7:20 ye satmak istersen 0,00 TL et düş seni yine satmayacak ne zaman ki devlet el koyar satışını yapar son fiyat belli olur o zaman satarım
Daha önce de dediğim gibi piyasa bu operasyon çocuklarını kendileriyle başbaşa bırakmadığı sürece bu durum sürecektir. Tekrar 6 ustu görülmeden kağıda girmek vahim sonuçlar doğurabilir... Bir yıllık operasyonda realizasyon ve dağıtma donemi başlamış olabilir. Piyasa kumarci gunlukcu dolu adamlar da bunlari carpiyorlar dogal olarak... Kumarın gereği yok... Kumarın herkese zararı var operasyonları yapanlar hariç
Aralıktaki Mahkemeler bizim için viraj ,
Ümit ederim ordan Varlık Fonuna devredilir profesyonel yöneteciler atanır kurumsal yapisina kavusur.
Kağıdı elinde tutup çeviren yerli spek takımı,
Fon gelip aldı kenara çekildi karışmıyor bile tahtaya , tekrar alım seviyelerine geldi alabilir mi mümkündür...
TMSF baskanın gecen gün genel kayyumlar hakkında konusuyor ama Koza grubu ile tek çıt yok...
Haber akışı olmayinca,
O gelir bilanço ertelenecek der bu gelir baska birsey...
Tacirlerin elindeki mallar bitmedikçe - den çıkmaz bu kağıt...
Sabirla bekleyecegiz...
Dün koza ile aramızda 10 kademe fark vardı bugün koza 4 kademe öne geçti ne oldu anlayan varsa beri gelsin kağıtlar resmen oyuncak oldu parada pul
Kozaa artıya geçti biz - 3 civarındayız. Adaleti ve oyunu buradan anlayın. Bist + 900 civarında. Bu mübarek günde Allah'a havale ediyorum.
Devamlı alan Deutsche ne yapıyor acaba? Yoksa o da farklı aracı kurumlarla malı boşaltıyor mu? Yılan hikayesi gibi.
Başım çok fena ağrıyor. Sıkıntıdan kaç hücre intihar etmiştir. Bunları bize yaşattılar ya ne diyeyim. Azıcıkta kafamı duvarlara vurayım.:vk:
Nasıl bir oyun bu? çıkarıyor 54-55'e sonra 48'e.
Kapanisa yakin hareketlenme olur ins
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kotu olan su ki 4.40 4.50 arasinda alan yatirimcilarda 1.5 milyon lot oldu mlyetlereini dusunursek yukari dogru direncler artti...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koza artı biz -3.5 kafayı yicem ya yatırım finans iyi alıyor ama onunda gücü biryere kadar tacirler anında kafasına biniyor Ağa'nın biri sağlam mal çıkıyor