şiirler şarkılar söyleyerek,
mehtabı birlikte seyrederek,
benimle bir trade yapıver şimdi,
aaaahh oooohhh..
http://www.hisse.net/forum/showthrea...t14206299#6136
http://www.hisse.net/forum/showthrea...&page=768#6138
Printable View
şiirler şarkılar söyleyerek,
mehtabı birlikte seyrederek,
benimle bir trade yapıver şimdi,
aaaahh oooohhh..
http://www.hisse.net/forum/showthrea...t14206299#6136
http://www.hisse.net/forum/showthrea...&page=768#6138
Topla topla bakalım nereye kadar....
çekip çıkarma diye dolu bir beklenti içine girsek olurmu?
Olmaz
Mal 2 grubun elinde toplu zaten senelerdir.
Birinin paraya ihtiyacı yok, diğerinin de acelesi yok.
Durum bu kadar net, basit ve anlaşılır.
Buradaki şifreli kelam "senelerdir"
ya paraya ihtiyacı olmayan "biraz para kazanayım" diyecek ya da acelesi olmayan "bunu çok beklettik" diyecek.
İsteyen istediği yere gidebilir.
pasta derinlik var mı acaba?
tesekkurler
EDIP Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -11.254.235
Faiz Giderleri (4.872.311)
Kur Farkı Giderleri (15.094.674)
---------------------------------------
Toplam (19.972.156)
DÖNEM KARINI ETKİLEMİŞ....
Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A..'nin bağlı ortaklığı Edip Uluslarası Gayrimenkul ve Turizm A.. ile Aareal Bank A.G. arasında, kredinin vade sonundaki bakiyesi olan 86.925.000 Euro'nun re-finansmanına yönelik olarak 14 Aralık 2012 tarihinde 5 yıl vadeli kredi tadil sözlemesi imzalanmıtır.
Edip Uluslarası Gayrimenkul ve Turizm A.. sözleme imzalandığı tarihte 10.235.750 Euro anapara ödemesi yapmı olup ilgili tutar sözlemedeki anapara borcundan mahsup edilmitir. Re-finansman sözlemesine Edip Gayrimenkul Yatırım A.. 76.689.250 Euro iskontosuz anapara borcu için garantör olmu, Edip Uluslarası Gayrimekul ve Turizm A.S. ise aynı tutarda ipotek vermitir.
31 Mart 2017 tarihi itibariyle mevcut kredinin bir refinansman kredisi eklinde uzun vadeli olarak yenilenmesi amacıyla Türkiye Halk Bankası A.. arasında 80.000.000 Euro (Seksenmilyon AVRO) limitli 13 yıl vadeli, geri ödeme planı 212 Ästanbul Alıveri Merkezi gelirlerine endeksli bir kredi
sözlemesi imzalanmıtır.
Bu kredi sözlemesi limiti dahilinde kullanılacak olan tutarlar ile bağlı ortaklığın Aareal Bank A.G. ile yapmı olduğu 19.12.2017 vadeli kredi sözlemesinin bakiyesi olan 61.351.400 Euro ve alıveriŞ merkezinin inaatı sırasında ana ortak sıfatıyla irket (Edip Gayrimenkul Yatırım San. ve Tic. A..)
tarafından sağlanan finansman nedeniyle oluan diğer finansal borçlar kapatılacaktır. Kredinin kullanımı ile birlikte Aareal Bank A.G. lehine olan alıveri merkezi ipoteği Türkiye Halk Bankası A.. 'ne geçecektir.
Şirketin dövize endeksi olan bu kadar yüksek miktardaki kredi borcunu eritmesi çok zor.
Hiç bir estetiği olmayan pek nitelikli bir yapısa görünmeyen hotel hisselerinin veya eldeki arsaların sayışıda bu krediyi azaltmaya önemli destek verecek potansiyelde değil.
Yüksek oranda tahsisli veya bedelli sermaye artışları gibi destekler gerekir
Veya ATEKS ile birleştirilip ikili sinerji ile daha güçlü bşr likit akılı sağlanabilinir
Seavoice merhaba arkadaşım.benim hislerim ,beni buraya getirdi.tekrar deniyorum şansımı , bilanço dan sonra.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım,Edip için teşekkürler ,ben 98 veda.
EDİP; Düşmüşümde ağlayanım yok...?
Sizce Sırası geldi mi?
Geçti bile...Allah sizlere sabır versin...geçmiş yazılarınızı okudum...üzüldüm....
Edipte...çakal'a maliyet....dolar bazında....5 tl...
gerisini biz yatırımcı babında...hesap edin...
Sahipleri...yarım akıllı bi gurup...herkesi hüsrana uğratdı...
Şimdide ellerinden ateks'i alacaklar.....
Mal...bunlar harbi mal...
Paralı mal...
İnşallah kalıcı bir yükseliş olur arkadaşlar....yeter artık bu kadar ucuz bir sened yıllardır süründü...
Dün gördüm.1 TL den alacaktım, vazgeçtim
EDİP yatrımcısı hayırlı sabahlar..İnsallah hayır olur...
üçlü dip linear bazlı 126 logaritmik bazlı 141.. fibo ortalamalarıda alttaki grafikte.. günlükte 1597 günlük fibo 109 da.. ayrıca aylık grafikte 233 aylık fibo 115, haftalık grafikte 987 haftalık fibo 117 de.. bu üç seviyede salınımlarla bir süre konsolide olabilir.. çünkü günlük/haftalık rsi da aşırı alıma giriyor..
http://share.matriksdata.com/share.a...06151020328255
Arkadaşlar toplam takas verilerini rica etsem.Teşekkürler.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heeyyyyy gidi yıllar....nede çabuk geçip gidiyorsunuz.....
2007 yılında.... şu an Avm,rezidanz ve otel olan yerleşkede.....
Boş fab. ve arazisi vardı...bu araziye sabancı 50 milyon dolardan fazla para teklif etdi....bizim yarım akıllılar 100 milyon dolar verseler satmayız diyorlardı.....
Eğerki şu an eski fab. arazisi olarak dursa idik....trakyadaki boş fab.arazisi,400 dönüme yakın...
Şu an şirketin borsadaki değeri en az...100 milyon dolar idi...
Yani bir hisse ....5 tl...olurdu...
Bunları kaşıntı tutdu...25 milyon dolara yakın yatırım yaptıkları....trakyadaki fabrikayı kapatdılar...
20....30...milyon dolar buhar oldu...
Hocam tekstil işi yapıp batmayan firma kalmadı. Belki de iyi yapmışlardır.
Yetmedi...bugün arazi olarak kalsa...100 milyon dolar ederi olan 65 dönüm arsa üzerine ...100 milyon avro borç ile AvM yapıldı...
2009 yılndan bu yana 7 senedir her sene 25 milyon kar eden AvM....
En az 140 milyon tl....
Onlarda buhar oldu...
Şu an arazi üzerinde AvM var ve çalışıyor...arsa üzerine 22 milyon dolara satılık otel yavrusu var...
Eeeeeeeeeee....
Şimdi durum nedir.....!!!!!!!!!!!....???????????
Edip iplik borsa değeri...20 milyon dolar...
Ulan be dangalak patron....100 milyon avro borç ilr AvM yapmasanda boş arazi dursa idi...
Ne borcun olacaktı...
Hiç başımız ağrımayacaktı..bom boş tarlada patates yetiştirsek...
100 milyon dolarlık tarlamız var diyecektik...
Sizin ben aklınızın beyninizin ta...anladınız siz onu...
Gerzek bunlar...harbi gerzek.....
Sn.cefaks teşekkürler. Toplamda hangi aracı kurumda ne kadar var.Rica etsek.
Sn.cefaks çok teşekkür ederim. Elinize sağlık. İlk 5 aracı kurum 20 milyon lot bence müthiş duruyor.Y.T.D.