Ziraat yatırıma sordum işlem tarihi ile ilgili net bi gün söylemedi önümüzdeki hafta içi herhangi bi gün olabilir dediler.
Printable View
3000 lot yazıldım az lot verirse bi daha halka arzda hisse almam kim önce yazıldıysa istediģini ver sonradan gelen borsada alsın ...ytd..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azıcık 500 talebe 125 gelecekse eğer ilk durakta inerim...bu ne abi kimse istediği lotu alamayacak gibi duruyor
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/nO7PYM.jpg
6 milyon 500 bin lot. Kaç kiş başvurduysa miktara bakmaksızın herkese 1 lot veriyor. Bunları toplamdan düşüyor. Kalan lot miktarını talep edilen toplam lot sayısına oranlıyor. Örneğin talep arzın 3,2 katıysa sizin talebiniz bu sayıya bölünüyor ve hak ettiğiniz lot sayısı belirleniyor. 10 bin talep yapan biri 10000:3,2=3125 lot almaya hak kazanır.
keşke daha yüksek talep girseydim o zaman kuş kadar lot gelecek şimdi alsan alınmaz satsan satılmaz endeks uçmadan tahtaya girerse belki ilk saatlerde benzer fiyata alınabilir ama hiç kestiremiyorum ytd
Arkadaslar eski halka arzlara bakın hemen ucmaya gerek yok
Hisseler açildıktan alım fırsatı verir.halka arzdan sonra fiyatlar düsmüştür once yukselir sonra düser
Aceleye gerek yok
Mal satıcı şu anda malı cok guzel gösterip satarlar anlamazssın
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben kesin talep oluştururken minimum tutara 2000 kesin talep tutara da 2000 yazdım bana hiç gelmez mi o zaman?
Afrin e girdik arkadaşlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arzın 6 katı talep geldiği soylendi
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadas adam 10 gun boyunca fiyatin altina dusurmeyecegini ve hergun 10vgun boyunca 420 bin mal alacagini soyluyo
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
joni 6 kat talep olduğunu denizyatırımdanmı söylendi? Yoksa başka kaynaktanmı?
Cuma saat 14:00 da ziraat yatırım dan talep de bulundum sıra numaram 465 idi vesordugumda talep karsılanır fıyat yuksel oldugı ıcın safkar gıbı olmaz ve 2 3 katı talep zor dedı
Cuma günü marbas 'la görüştüğümde marbasta 500 bin di gediktede 1 milyon varmıştı bir sürü kurum var siz düşünün birde ptesi belli eder lotlar gelecek o zaman belli olur
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
465 ziraat yatırm sıra numarasimi yoksa genel siralamami
1.9 dan Gerelin in bir gizlilik sozlesmesi ile 6 oldugu bu bursada, aselsanin 47 oldugu bu borsada bu liman da yurur kardesim, alanda olur satan da olur, cok ta guzel prim yapar, ulan bu millet matematik bilmiyor dersin ama hisse yurur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gizli bilgi değil nihayetinde
saat 17:00 gibi bnkada 310 mlyn TL talep toplanmıştı.
ama aracıkurumlarda, diğer bankalarda ne olmuştur bilemedim .
bende 26 k TL talepte bulundum heralde 6-8K tl gelir..
inşallah aracı olduklarımızda, alanlarda kazanır ilk günlerde ;
satmayanlarda kısmetine neyse onu alır .
Talep falan hikaye. kimse talep az demez zaten. Talep gösterilen cogu kendi talepleridir. Yarın gelen lotlardan talep neymiş belli olur. Gerisine inanmayın
Ziraat yatırım dakı sıralama
yuh artık 15 lira fiyatlı hisseye 6 katı talep mi gelmiş kırk yılın başı bi hisse alalım dedik şansa bak
Talep fazla ise zaten ilk gün alınır ve tavana giderse yine alınabilir o kadar talep var ise 30 lara yol alır zaten bir haftada safkarda 3 katı talep derken kağıt nerelere geldi birde bence bireysel yatırımcılara %90 satılacak olması kurumların almaya başlaması bu hisseyi yukarı taşır bence ptesi bence gelen hisselere talep belli olur ve açıklamada gelir büyük ihtimalle çarşambaya açılır gibi
Bu hisse hangi pazarda ve gruptan açılacak bilgisi olan varmı
Talep 6 katıysa talep giren herkese 1/6 hissemı gelir yoksa önce talep edenler mı alacak
Hacan para gazanacakmiyiuz daa ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarın giriyor piyasaya
umarım istediğim kadar vermişlerdir
kismet
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanılmıyorsam fb yi de deniz halka arz etmişti 10 lot vermişti hepisini kendi almiş dedilerdi ozaman nasıl alır anlamak çok zor şimdik düşünüyorumda ançak eşe dosta hesap açar adına talepte bulunursa olur başka olmaz. liman altın yumurtluyan tavuksa bize yedirmezler 6 kat talep varsa 6 lot yazdıksa 6/1 mi alaçagız şimdi herhalde saat 12 den sonra belli olur önceki halka ar uzun zaman geçtiğinden tam olarak ne oldu ne bitti hatırlamıyorum çogunu artık kısmet diyecegiz elden bir şey gelmiyor
Bu hisseyi nasıl gorecez eşleşme veya takip etmek için hiç bi yerde gözükmüyor
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılmadı daha bu gün büyük ihtimalle gelen lotlar belli olur ne zaman açılacağı muhtemelen çarşamba
ben aracı kurumu yeni aradım 50 yakın aracı kurum talepleri iletti ne olacagını bizde bilmiyoruz basında çıkar dedi salı carşamba perşembe olabilir dedi işlem için net bir şey bilmiyoruz dedi
çok kişi bulaşmış bişey beklememek gerek bu arzdan. çok dagınık olan hisse gitmez arkadaslar boşa ümitlenmeyin.
Çok fazla olumsuz yazıp sallıyorsun milletin ne yapacağına kendisi karar versin ben safkar için araci kurumu aradım abi dediler açılsın ondan sonra bakarız son ra safkar 1.99 açıldı bende huylandım toplantıdaydım incelemedim ama meksa baskı yapmış sonradan anladım sonuç malum bu hissede yüzde 90 bireysel yatırımcının alması bence iyi spek bir hareket olmaz hemen sonra kurumlar toplamaya başlarsa o zaman bakalım ne olur
Sana güveniyoruz ama senin gibi biri daha safkar için aynı söylemişti sonra malum. Şirket sağlamsa getirisi varsa sorun yok. Şirket curukse getirisi yoksa malum kimse almaz. Trabzon limanlarınin getirisi yüksek karı dagitirsa ki dagitacam diye güvence verdi. Emekli fonları yatırım fonları rağbet ederler sana bana bile bırakmazlar diye düşünüyorum.
lotlar dagıtılmış hayırlı olsun ama cok az gelmiş. 1100 lota 195 lot gelmiş cok az
Marbas gelmemiş daha
Trabzon lıman ısletmecılıgı a.s. Halka arzında 18-19 ocak 2018 tarıhlerınde 1 tl nomınal degerlı pay ıcın 15.50 tl'den talep toplanmıstır.
Ortak satısı yoluyla halka arz edılen 6,300,000 tl nomınal degerlı payların tamamı satılmıstır.
Halka arzda tahsısat grupları bazında gelen talepler degerlendırılerek yurt ıcı bıreysel yatırımcılar'a tahsıs edılmıs olan 5.670.000 tl nomınal degerlı payların 315.000 tl nomınal degerlı kısmı, yurt ıcı kurumsal yatırımcılar kategorısıne aktarılmıstır. Buna gore yenı tahsısat dagılımı yurt ıcı bıreysel yatırımcılar 5.355.000 tl nomınal degerlı pay (%85,0) ve yurt ıcı kurumsal yatırımcılar 945.000 tl nomınal degerlı pay (%15,0) olarak belırlenmıstır.
Yani 5.64 katımı talep gelmiş