Dediginiz gibi b grubuna gecince hoplattilar.Ben yanildim.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dediginiz gibi b grubuna gecince hoplattilar.Ben yanildim.
evet güzel hoplattılar, hafta başından beri 2 kere 5.50 civarını gösterip sonra aşağı çevirdiler, bugün 3.kere 5.50'ye dayandılar.
2000 yılından beri aynı fiyatlarda, neredeyse 20 sene olmuş! artık şöyle 10-12TL civarı durulsa da yavaş yavaş satıp çıksak, sıkıntı geldi senelerdir bekle bekle...
Müthiş hacim var.Silkeleme mi mal geçirmemi göreceğiz.
Tarihi zirve 5.55 sanırım.Geçerse uçsuz deniz.
Beklenen salmayı yaptı tekrar toparlıcak gibi duruyor kapanışa kadar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
günlerdir bir aşşa bir yukarı, başımız döndü sayın spek, yetti gayri, vur tavanlara başlasın 12 yolculuğu !
:oleyo:
5,50 yi aşabilecek mi bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplam lotundan fazla hacim yaptı.Eh artık kır şu zirveyide cift rakamlara gidelim.
Sayın cefajs takası görebilir miyiz ?
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta tam galip lik metro bi girse tahtaya :)
Karanlıkta 20 bin lot la 7 kademe. Bişeyler olacak evt bekliyoruz.
Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım ama tam trade lik oldu.Arada sat al yapacam ama malı kaptırım diye yapamıyorum.
Jet fadıl borcunumu yatıracak
Bu kadar islem yaparken foruma kimse yazmıyor.Demekki ky düşmüyor.Olumlu gelişme aslında ky avalayamazlar.
Karanlıkta 1.538.000 TL mal almışlar.
Karankik odada alan kendileri degilde ziplayan biriyse yarin kustururlar o mali asagidan.
Kimse kalmadımı ortaklar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor.
Üniversitede takas dersi olsa bu takasla ilk derse başlamak gerekir:)
Gün içi en düşük 4,83 kapanış 6,17 yani %28 tek günde. Çok büyük para:)
5,60 ortalama ile düşürmüşler milleti. Sonra vın...
Tek alıcı Gedik....İnvest de aynı kişi..Şeker de güya en tepeden satmış o da aynı kişi veya grup :wave:
Sadece 4,5 Milyon lot piyasada yani ceviz ağacını biraz daha sallarlarsa 10 lira olur tam Galiplik aslında:yes:
Sözün özü bu tarz kumar kağıtlarına bulaşmayın arkadaşlar keskin zarar yazdırırlar..
Ek 5641
son durum
Bu nasıl bir marj ne saçma hareketler.Sadece galibin kağıtlarında gördüm bunu ben.1-1,5 lira marj dönüyor hayra alamet gözükmüyor.
arkadaşlar öğleden önce alan satan kim takas olan biri bilgi verebilir mi?
sabah yüksek açtı gap kapadı
Yahu nerde benim eski ortaklar?Hepiniz gittinizmi yahu.
İnvestle gedik karşılıklı işlem mi yapıyor sanki aynı kişi.Açığa satıyor gibi ama bu sığ tahtada kime satacak sattığını nasıl geri alacak.
İnvest, Gedik ve Şeker aynı ekip:)
Dün de belirttiğim gibi tam bir hırsız tahtası. Sabah 6,99 görüp cazip hale getirmişler sonra gel oltaya:one:
Baktım 6 altına sarktı 5,87 emir verdim 5,85 geldi..Tabi ne yapacak dibine kadar verecek e haliyle ben aldıktan sonra 5,65 oldu...Hafif toparlarken 5,70 yine emir verdim 5,77 gördü hemen..Neyse bekledim bekledim 5,92 oldu. 5,93 satış emrimi yazdım ve beni görünce 6,02'ye kadar 10 kademe tek tuş aldı...Böyle bir tahta işte.:)
Sonra 5,90 ve 6,30 kapanış malum..Daha da bulaşmadım...
Fena bir dalton ekibi var ve vuruşmaya açlar...2000 lotla her gün 500 tırtıklarım bunlardan ama eskide kaldı bu kumar maceraları..:)
Şu an fena avlanıyorlar ama kağıdın 20 yıl önceki fiyatlarda süründüğü de bir gerçek.Üç beş dandik kağıt dışında 20 yıl öncesine göre en az 10-20 kat yapmamış kağıt yok.Önümüzdeki günlerde çok hareketli olur ama uzun vadede olması gereken yerlere gelir inşallah.
Sermayenin 1 milyara yukselmesi soz konusuydu, eger bu olursa 2 li rakamlari cok cabuk gorur.
3 gündür derinlikten al satları inceliyorum. Tenis maçı gibi mubarek, adam 1000 - 2000 lotu nazlı nazlı alıyor, ama bir bakmışsın 60.000 lotu saniyesinde alıyor.
Tek bir alıcı var. oda ıslarlı şekilde alıyor. nedense!...
süzüle süzüle aşağıya doğru iniyor bakalım nerede duracak