brokerler arasında en iyisi AMarkets demedim zaten. şartları bana uygun geldi sadece. bu yüzden de devamlı olarak çalışırım
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=Mi5GKiUaGPw&t=1s Amarkets güvenilir olduğunu söylüyor. siz ne düşünüyorsunuz
bu kişinin deneyimli olduğu belli. sabır finansal piyasalarda gerçekten önemlidir. çünkü eğer yatırımlar hakkında konuşursak bir pozisyonu bir haberi beklemeliyiz. uzun vadeli yatırımlar özellikle
bu firmalar iyidir. ama gördüğümüz gibi çoğu firmalar türkiye deki faaliyetlerinizi bitiriyorlar. en iyi firma fxpro dur. ama onun kayıt işlemleri o kadar zor ki çoğu kişi yapamıyor. bu açışından Amarkets şirketi daha avantajlıdır.
Seçeceğiniz aracının, SPK tarafından denetlenen bir kurum olup olmadığını bilmelisiniz. Yasal olmasının dışında size sundukları olanaklar da büyük bir önem taşımaktadır. Sunulan eğitimler, kaldıraç oranları, danışmanlık hizmetleri gibi detaylar dikkat etmeniz gereken noktaların başında gelmektedir. Buradan hepsine bakabilirsiniz.
Arkadaşlar XM denen sahtekar,yalancı firmadan uzak durun.
Geçen sene bir miktar meblağ ile hesap açtım.İslami hesap(Swapsız) hesap tercih ettim.Bir süre sonra sorgusuz sualsiz,swapsız hesabı lağvedip swap uygulamaya başladılar.Zaten eksi pozisyonda idim.Swap yükü de binince hesap patladı.
Bir de sözde Türkçe destek veren,diksiyonu bozuk,iletişim sorunu olan,son derece soğuk ve samimiyetsiz bir hanımefendi koymuşlar.Tam bir felaket.
SPK'nın saçma sapan,akla mantığa uymayan 50 bin sermaye şartı ve 1:10 kaldıraç oranı milleti yurtdışı ve bilhassa merdiven altı fx firmalarına yönlendiriliyor.
Bu durumunda acilen düzeltilmesi ve iyileştirilmesi gerekli.
FxPro. Tek gecerim.
Hiç zor değil. Az buçuk İngilizceniz var ise ertesi gune açılıyor hesap. Bilmiyorsanız Google translatten yardım alabilirsiniz. Kayıt formunu doldurmanız ve bir iki belgeyi (kimlik ve ikametgah)siteye yuklemeniz yeterli. Merdivenalti FX firmaları için Şikayetvar.com u ya da forumları okuyun lutfen. Kazananların hesaplarına nasıl el koyduklarini anlatırlar. Ya da katakulliyle hesaplarınin nasıl patlatildigini.
Spk daha yeni 50'nin üzerinde fx firması web site erişimlerini engelledi.En iyisi vob,gerisi hikaye aracı kurumlar açısından.İsviçre'de hiç firma kapanırmı,kpandıişte 780$buharlaştı.
Arkadaslar bende yaklasik 1 yildir gann markets de hesabim var hic bir hatalarini gormedim ama inanin burada yazilanlari okudukça korkmaya basladim.
Kacan milyonlarca dolara yaniyorum ..keske reis izin versede ülkemizde fx piyasasi normale dönse
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
etoro ile calisan varmi genelde?
Evo investment e denemelik 100 dolar gönderdim, 2 ayda in çık 85 dolar vardı bakiye,şimdi parayı istiyorum bir iki saat sonra cevap yazmalar yönlendirdik, 100 dolar ve üstü fonlama yapılabilirler falan yani özetle yalan oldu para bulaşan varsa bilginize olsun, sürekli kendine fonlama arayan dalaverecilerden birisi daha benim için önemli bir meblağ değildi pahalı bir deneme oldu
Para transferini nasil yapiyorsunuz..
Ben 4-5 yildir xm ve aafx ile calistim hic sorun yasamadim...sitelere giris kolay degil yasakli onu söyleyeyim....web sitesine program gerekiyor ulasmak için..aafx çinli firma...xm güney kibris...
Skrill turkiye ayagini kapatti...para transferi nasil yapiyorsunuz..
amarkets'le çalışıyorum memnunum ben araştırın isterseniz
para cekip yatirirken sorun olmasin en iyi firma hangisi?
etoro da hesabim var sanki para cekerken bir az sorun oluyor
Ic markets avustraliya
ic marketsi yaptim gitti avusturalya bence iyi birisi
hayırlısı olsun hocam ben de önümüzdeki haftalarda başlıyorum amarkets'le çalışmaya
ic markets'i duymuştum araştırırken şimdi amarkets'le çalışıyorum bakalım bol kazançlar
ares bey'in analizleriyle tanımıştım ben de amarkets'i :)
foreks öğrenmek istiyorum amarkets'i tavsiye ettiler nerden başlayayım sizce demo hesapla mı?
Sizin bu amarkets ekstre yolluyor mu mailinize her gun?
Yani elinizde yaptığınız işlemlerle ilgili belge oluyor mu firmanın resmi mail hesabından gelen?
Firma resmi mail hesabı olacak ama.
Yoksa sanal ortamda sadece islem mi yapıyorsunuz. Cok merak ediyorum bunu?
Democular yanitlamasin. Sadece gercekk hesap açan biri açıklayabilir bunu. Eger resmi ise bir denicem bakim. Cok methediyorsunuz bu forumda.
Cunku ben ilk başladığımda bir firma denedim. Parayi inşaat firmasının hesabına yollattilar bana. Sonra baska bir otomativ firmasi. Akabinde herhangi bir belge yok. İşlemleriyle ilgili hiçbir kayıt yok. Sadece elektronik ortam. Hani hesabin yok deseler kanıtlayamam.
Hadi bunu geçtim. Huylaninca parami geri çekmek istedim yalvar yakar dil döktüm. Cok zorluk çıkardılar. Kendi paramı çekiyorum yahu size ne.
Simdi çalıştığım firma cok profesyonel. Belgeyle çalışıyorlar. Ve hersey otomatik. Sitesine girip para talebi oluşturuyoruz ayni gün aktarılıyor.
Cekmemem için ikna etmeye calismiyorlar :)
Boyle bir firmami amarkets?
Eger belgeli calisiyor derseniz denicem. Sonuçlarını da burda yayınlicam.
şimdilik demo ile işlem yapıyorum. firma her gün analizleri yolluyor hesabıma. onları inceleyerek işlem açıyorum ve sonuçlara bakıyorum tabii sanal para ile deniyorum. şu an eğitim aşamasındayım tabii ki eğitimsiz gerçek para ile işlem açmam :) ben deneyimlerimi paylaşıyorum sadece hiçbir şekilde tavsiye vermem. sizin metatrader hesabınız varsa amarkets'i bulup kendiniz bakabilirsiniz:)
Cevap için teşekkür ederim. Ama gercek hesabi olana sordum sorumu.
Firmanin resmi mail hesabından her gun yaptığınız islemlere dair ekstre geliyor mu? Yoksa sadece sanal bir ortamda gercek para ile sanal islemler mi yapılıyor?
Eger ekstre geliyorsa gercek hesap açıp teyit edicem durumu. Yok gelmiyorsa sanal işlemlerle isim olmaz. Her an hesabımızı silebilirler cunku ve hicbir sekilde kanitlayamayiz:)