sATMAK İSTEYENE DUR DENİLİR Mİ.SATAN SATSIN,alan alsın..
Bu hissede talebin % 100 ü karşılandı mı?Hiç bir haber göremedim(borsagündem )
Printable View
Buhisse bilinçli olarak pazara fazla cıkartılmadı. Reklamı yapılmadı
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar safkar ve tdgyo da kim ne başvurdu ise verildi, safkar 1,98-3,52 hareketini yaptı
öve öve bitiremedikleri tlman, enrjisa,medikal park, pekgy hepsinede 6-7 kat hatta daha fazla talap geldiği söylendi, sonuç nedir hsüran
ben çok umutluyum tdgyo'da güzel olacak bence
birileride burda iyi gaz veriyorlar aman dikkat herşey olabilir
Biraz temel analiz yapmamız gerekiyor.
Bunun piyasa defter değeri ile halihazırda işlem gören GYO ların değerlerini kıyaslamak lazım
Sonuçta ortalama bir iskonto hepsinde var.
Olası yükselişte kantarın topuzunu kaçırıp "dahada yükselecek beklentisiyle" şirketin ebedi ortağı olmamak lazım.
Tüm ortaklar satılacak noktayı 3 aşağı 5 yukarı belirlemeli.
Sanırım 660/civarı yatırım ci almış ama takaslar çok toplu 1.6 milyon yatırım.1.3 milyon marbas 674 bin A1 vakıf 456 bin gedik 420 bin deniz 359 bin almış diğer kısım 2.6 milyon lot.Tamamen toplu alımlar inceledigimde tahta dağıtım yapıldığında 69 binlik çok fazla alim vardı.ve en önemlisi 2 gün önce düşen haberde İhsan çimen diye bir vadantas 510 bin lot almış.vardır bire bildiği.Birde safkardaki gibi belirli bir yükseliş olursa patronun hazırda bejlettigi 1.875.000 lot hisse var .Buda yükselmesi için bir sebeb olabilir.ytd
Sen bu işi biliyorsun basarı69 yukarıdan satılacak hisseler den dolayı tavan yapacaktır ytd...
spekülasyondan çıkın yoksa yatırımcı olursunuz.kimse anlaşmış gibi OLUMSUZ bir kelime yok HAYRET YAV
837.000 civarını 13 yabancı almış, kişi başı 69.000 küsür adet. Muhtemelen belki 500.000 gönderdi, ama 69 civarı alabildi, kişi başı...
Bir yatırımcı tek başına 518.000 adet almış, muhtemelen 7 ayrı kurumdan başvurmuş, yoksa 1 aracı kurumdan başvuru yapsa sadece 69.000 civarı alabilekçedi....
Sanırım ortakları, Suudi ler...
150.000 de tüzel kişiler almış,
Bu 13 yabancı, Suudi ortaklar ve avaneleri sanırım...
Küçükleri dökerler, sonra Allah Kerim....Safkar gibi olur, inşallah
Yatırım finasmanı aradığımda bana dedikleri adamlar Arap sermayesi ve zengin kendileri alıyorlar tahminim 13 yabancı 500 er bin lot gönderdi nasıl olduysa 70 er bin lot almışlar anlamadığım kurumsal alanlar marbaş o kadar lotu nasıl aldı. 70 binin üzerindeki başvurular verilmemiş.
hayırlı olsun tahtamız açılıyor,
arkadaşlar hayırlı kazançlar,
umarım çok güzel bi başlangıç yaparız,
Eşleştirme yazan olursa güzel olur ytd...
İlkler enler yeniler her zaman heyecan verici olmuştur.
Eşleştirme yazmayı unutmayın arkadaşlar ytd...
denemelik 2 lot alım gönderdim bakalım verecekmi :)
az önce biri tavan yzmışdı ama 1,41 arkadaşlar açılış
ahah ilk gün tabana mı gidiyor :) -7 açtı
arz da alanlar direkt zarar böyle halka arz mı olur bakalım gün sonu ne olacak
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halka arza girenlere hediye mi oluyor.
Marbas net 650 bin lot satis yapmis. Kactan aldi bu adamlar nasil bir dumen var cok enteresan
Araplar ihanetmi etti yine acaba ytd...
Tavan eşleştirme sini gönderen zat kayboldu ytd...
Halka ırz başladı
ee bist süper arzlar geliyo dedi maşallah burdaki süzmede iyi lan bunların patronları kim acaba yazık millete ya 1.52 ver nerdeyse tabana götür iyi aile çocukları ise çıkarır tavan yaparlar bist spk bunlar şirket incelemzler mi hiç gene batak şirket mi aldılar ytd
o tavanda 390K diyen muhterem de yok ne ara yazdın ne ara sildin ne iştir arkadaş
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl arz bu kactan aldınız mubarekler
herkez tahta alip yürüsün diye bekliyor :) öyle olmuyor melesef..biraz satan satsin alan alsin..tahta dengelensin..elbet birileri omuz verir tahtaya..alış tarafi..2.427.118 satış tarafi 909.176
1.43 tek pozisyoj actik bakalim.. Ya nasip..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
marbaş senin tahta yapıcılığının taaaaaaaaaaaaaaaaa.......
ilginç olan tahta 1.5 milyon lot artıda ve eksi ya uçacak dökme ya da başka oyun izleyelim bakalım 1.44 pozisyon açtım
teorik eşleme başladığında 700K ya kadar gördüm 1.82 de. Ama tabi bu yemdi. Safkar gibi bak tavan tavan gidecek mesajı verip milleti avlama içindi bence. Şahsi fikrim yeterince talep de gelmedi. Kim ne istediyse herkese vermişler. Tam bi **** hisse oldu bu. Canları ne isterse onu yaparlar.
Marbas 810 bin satmış daha elinde en az 550 bin görünüyor
tahminimce tüm satışları araplar karşılayacak gibi, kurum bazında kim alıyor arkadaşlar gören varmı
1.52 den aldıgın malı neden zararına satarsın anlamış degilim.
Marbas 734bin satısta,iş 234 bin alışta
marbaş sattığı malı gün sonuna dek döner alırsa o zaman okey derim yoksa halka ırz derim.
marbaş açığamı satıyor arkadaşlar
adama 1.52 den talep gelmedi ki? 1.52 den satamadığı Elinde kalan malı biraz daha altından satıyor. Burdan da satamazsa ne yapacağını göreceğiz.
Alış ve satışların alayı sahte gibi bence. emirlerin sonunda bol sıfır var. 17.000 - 41.000 bin - 39 bin - 27 bin ...
Burdan da satamazsa ne yapacağını göreceğiz.
Tekrar ayni hiseedeyiz.ortak aldinmi sen
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.