Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a9736d22bc.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a9736d22bc.jpg
Tesekurler
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayadır elimde bulundurduğum malı verdim bu havadan sonra kalbi dayanan buyursun.Dönmemek üzere hisseyle vedalaştım.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c09b35334b.jpg
Yarın büyük ihtimalle boşluklu açarak 1 tavan daha yapar ve açıkçılar kapanırlar ama cuma ne yapar bilemem artık...
kısa surede %110 prim
B**nu çıkarmayın yarın verin artık mı diyorsun hocam [emoji1]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı inşallah hocam
Borsa istanbul tedbir almak icin acaba daha neyi bekliyor .bera bugun 2.33 ten 2.70 li fiatlara gidince hemen aciga satis ve kredili isleme yasak koydu .bu kagit 1.50 den buralara geldi henuz tedbir yok ...is isten gectikten sonra aklina gelir.olanda kucuk yatirimciya olur.....ytd
açık satıştan anlayanlar bugün 10 bin tane 3,02 den açık yaptım tavan olunca kapanmadı. yarın misal 3,30 dan falan açığı kapatırsam ekstra olarak ne kadar ödünç komisyonu öderim? kapanmayan var mı acaba bilgi almak için soruyorum
Ben bu kağıdı taa 2008 de bi almıştım zarar etmiştim. O zaman özderici faktoring ten özderici gyo ya dönüşüm hikayesi vardı. Spekülatif bir kağıt. Tavan tavan gitse bile. Isterse 10 lira ya gitsin. En nihayetinde 3 ay- 6 ay sonra başlangıç civarı olan 2 liraya düşecektir. Geçmişte bu kağıtta yaşadıklarım neticesinde söylüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
açığa satarak para kazanmak isteyen arkadaşlara nacizane tavsiyem. kademeli satış yapmaları. yani 3.30 den x lot açığa satış yaptı ise. yarın 3.60 dan bii x lot daha yapabilir. düşük ihtimal ama 4 e giderse bi x lot daha açabilir. asıl vurgulamak istediğim tek hamlede tüm sermayeleri ile işlem yapmamaları. Bu durumlar, şelale örneğidir. yüzlerce örnek var bist de geçmişte şelale örneği nin. en tepe noktayı tahmin edemezsin, ama aşağı dönüş başladı mı da su şarıl şarıl akar.
2.65 ile 2.78 arası gap bırakmış bu sabah bu arada
Defter değeri nedir sayın audi
Bilmediğimden değil o kadar çok bilmişlik yaptın ondan sordum burut vs defter değeriyle ne alakası var
Hisse gitmez götürtmezler yatırımcı ağlar tamam da, hisse yukarı giderken ağlayanların derdi nedir ki, gitmeyen hisseden kim nasıl kazanacak,
Sana kim açık satış yap dedi, herkesin yaptığı kendine, borsanın kuralları dahilinde olan her şeye katlanacaksın,
Katlanamadığın işi yapmayacaksın, borsa % 99 psikoloji, psikolojine hakim ol, biri kazanacak biri kaybedecek doğanın bile kuralı böyle.
Kazandığında parayı karşıdakine mi verecektin, geçin bunları geçin, oynamıyorsanız hadi plajda kum oynayın.
Borsa kumar yeri değil yatırım yeridir, günlük düşünerek borsa yapan çoluk çocuk dolmuş piyasaya,
Bu tür düşünce ile hep kaybedecekler.
sebepsiz yere yukseliyorsa bir hisse brüt yer ama sebep varsa sorun yok
iyi işte açık yapan küçükler kendini kurtarsın
Zannetmiyorum adam hissenin %25 toplamis daha gider bu hisse maliniza sahip cikin
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine tavana götürdü açıkları aşağıdan kapatırım dedim, şimdi para tam eridi, üstüne kuruma borçlandım kiradan anasını satim
Pasta paylaşım yapabilecek varmi
yükselişte bulunmadığınız bir tahtada neden açık yaparsınız açık yapan ya tahtayı iyi okumalı ya da tahta yapiciya yakin olmali
50 lira olur bu gidişle, malı erken kaptırdık
buyrun Ek 15863
Alıcı ne kadar tavanda
Teşekkürler sayın notebook
Birde tavanda ne var onu rica etsem arkadaşlar teşekkürler
Yukarı dakika tabloda 4.3 mly lot gözüküyor
Devre kesici yemedi galip harici özel bir sebebi varmi
Devre kesici için açılış fiyatının + - yüzde onu baz alınır açılışta yüzde 14 civarıydı yanlış görmediysem o yüzden yemedi
Hocam 10.000 lotum var acigim diyordun.gunlugune kac tl istiyorlar
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buyrun Ek 15864
elindeki malın yüzde 15 i tutarını söylediler bana. yani 30 bin tl lik mal vardı. 4500 tl, bir de dün kapatamadığım için hafta sonu giriyormuş araya 3 günlük 15,500 tl kesilecek dendi. piyasada mal yokmuş, hepsi galipte olduğu için,yüksekten veriyormuş. zaten 10 bin tlside bugünkü yükselişten eridi. bugün tavan bozulmazsa alamazsam yarınki yüksek açılışta 30 bin toz olduğu gibi 5-6 bin daha içeri girmiş olacağım. Bu açık olayı pis bir şey galibin kağıtlarında asla yapmayın. 3,02 den açığa sattığım için para tamamıyla eridi şu an.