http://fs5.directupload.net/images/170228/zgfa4o3z.jpg
satanlar
Printable View
antalya buyuksehir belediyesi mart ayı meclis gündemi 06.03.2017 de 120.maddede görüşülecek....hayırlı olsun....
Ozaman bu hafta 20leri yoklama zamani insallah
proffesyonel is yasantımdaki yogunlugun artacak olması sebebiyle foruma veda ediyorum.
tabi borsadan kopacak değiliz twitterde ve blogumda yazilarima devam edecegim.
bunca zaman bana katlidiginiz icin tesekkur eder kalbini kırdıgım varsa affetmesini dilerim.
hoscakalin..!
acemşahım twiter adresınızı yazarsanız sevınırız.sız olmayınca buranın tadıda kalmaz.
Sayin acemsah
Hersey gonlunuzce olsun...emekleriniz icin tesekkurler...sayenizde az cok kazandim....Allah 2 cihan saadeti nasip etsin hakkim varsada helal olsun...ara sira yazin bos birakmayin buralari...yolunuz acik olsun kalin saglicakla.....
Acemşahım en azından haftada bir maalt sayfasına bir iki cümle yazarsan seviniriz. İşin gücün rast gitsin.
Demekki beklenti bitmiş herkes elını çekti inş yeni birileri gelirde ayakta durur
tamam da sonuç itibari ile otel işi yapıyoruz pozitif etkilenir her turist antalya ya gelmiyor bir kaçı da ege ye marmarise uğrar sektör için olumlu haber o yüzden paylaştım sıkıtı yok yani siz hala 13 lere gelecek diye bekliyorsunuz galiba bende alırım bak oraya gelirse haberim olsun
bızım otel kşi başı 10 gunde 300 veya 400 tl lik otel değil.onların 10 günde alacağı ücreti günde kazanacak ve 365 gün kazanacak.sezonluk değil.
Sn acemsah usta ozletmeyin kendinizi ara ara ugrayin buralara sizi twten takibe devam edecegiz insallah kendinize iyi bakin cerfiyle yetkisize biraktiniz buralari ama olsun
14.00da bugun mecliste gorusulecek adamlarin niyetlerini bu seans anlariz.Herkese bol kazanclar
49.maddedeler.web sitesinden izleyebilirsiniz
muratpaşa belediye uyelerinden akp uyeleri ne oy vermisti bilen var mı?akpli uyeler ne derse o çıkıyor şuan
çekimser oy vermişlerdi.
perşembeye kaldı toplantı bitti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ded434ac7d.jpg
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
sektör için bir olumlu haber daha
Kafasini kaldirdigi gibi indirdiler sopayi.. daha zamani var anlasilan..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şimdi acemşah olsaydı bir yorum yapsaydı tam olurdu burası.
Bir tavan ne yakişir şimdi.. aksamada yikim ruhsati haberinide bildirseler
boyle mal aldırmaya izin vermemeleri lazımdı.finans ziraat ekurisi umarım yukardan malı döşememiştir akşam pastadan anlarız
***MAALT*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi )
İlgili Şirketler [MAALT]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Devre Kesici Uygulaması
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
MAALT.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Is ve finans 21 bin almis total.saticilar 4 er 3 er bin lotlarla yapi kredi piramit ziraat deniz.
Pasta guzel 20 ustu kapasa daha guzel olurdu .
pasta paylaşabilecek var mı
https://invst.ly/3ejkr
kanalın içine dönmüş . Bakalım ne olacak?
Bende hisse yok, takipteyim. Dün kademeleri görünce bir miktar aldım ve sattım hepsi o kadar.
Eğitim amaçlı amatörce bir grafik çalışmasıdır.
Tahta sahibinin ne yaptığını anlayan var mı? Dün 21.38 bugün 19 30 larda kendisi mi yoksa günlükçüler mi kazandı.bana göre spek zararda sinirlendikce aşağı basıyor
http://finans.mynet.com/haber/detay/...l-koyu/128600/
antalya kemerde 1 tane otel 90m değer biçilmiş
Talya Otel ile kıyaslanabilecek bir otel değil.
1) İlanda ki otelin arazisi devlete ait, 49 yıllığına tahsis ve daha önemlisi devlet tahsisi iptal etmiş, hukuki olarak oldukça sıkıntılı bir durumda. Talya'nın arazisi ise kendisine ait.
2) İlanda ki otel tatil köyü konumunda iken Talya Otel şehrin en merkezi/en pahalı lokasyonunda.
Talya Otel'in muadili olan otellerin satış fiyatına bakmalısınız (Şehir merkezinde deniz kenarında ve şehir oteli konseptinde olan).
Birkaç sene önce kendisine çok yakın ve benzer konumda ki Dedeman Otel 80 milyon dolara satıldı. Alan grupta o zaman ki kurla 20 milyon TL tadilat masrafı yaptı diye hatırlıyorum ki bu haliyle bile sonuçta eski bir bina.
Yeni yapılacak otel en kötü tahminle (gerçekte daha yüksektir) 100 milyon usd değerinde olur.