Yazmıyorum:)
Printable View
eyvallah abi canın sagolsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet abi en son sayenizde krontu takibimize
aldik allah razı olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hemen hemen herkesin yolu bir sekilde hastaneye düşüyor. Lokman'da daha önce de işlem yaptım. Hiç üzmedi sagolsun...
Akay Hastanesi ve Etlik Hastanesi büyütme konusu, üniversite açılması (ayakta muayenede %90 gibi güzel getirisi vs...)
Hisse geri alım programı (inşallah Ucuzdan alamazlar )
Teknik olarak da zirve aşımı vs...
Güzel gelişmeler olduğu ve devam edeceğini bekliyorum...
Bol kazançlar...
http://i.hizliresim.com/yElADy.jpg
Vay bee lokumun üst aklına bak hele tüü tüüü maşallah nazar değmesin
Katro çok çılkın hee
yönetimi gözden geçiriyorlar he mi
van man herkeZler var hee
neçmettin abiler vanlı toktorlarla yakın turmuşlar
kartal da çok keskin bakıyor laserle keseçek gibi heee
valla bu katronun en güler yüslüsü dış ilişkilerin kraliçesi tupa abla
ibrahim uğur o kaadar sunun yaptık yoruldum yaa gidek artık der gibi
Sülüman bey oohooo bu işler basit işler ben daha zor işleri bile yaparım der gibi özgüven patlaması ile gülümsüyor muhtarı siyaret edecektik nerden çıktı bu toplantı yaff :)
purofösör barça yönetim ve stratecik planlamalar benden sorulur der gibim o kadar mürekkep yalamışık ben bilicem tabi der gibi
Altuğ başkan bolu kayseri den sonra yaff kışta bitiyor nerede kaysak acaba ersurumda kar kalmışmıtır acaba diye düşünüyor kibi :cool:
İş keliştirme direktürü en arkadamı kalmış yahuu demek yeniproce düşünüyor resim benim neyime ter gibi
Selamet koç mu yav o Allah Allah.
İrfan başkanımla lamaçun yemeye giderken denk gelmişler bis yönetimde değilis ama gel bi biste gösten geçirelim demişler sanırım.İmtiyaslı hissem var benim benim imtiyaslı hissem var şeysi olmuş ama neyse yani
Hastana mütürleri falam herkesler orada yaff
Tabiki lokumun reisi bir güç abidesi olarak mustafa başganım ulan ne temettü vereces yaff der gibi düşünceli.Yeni bağış miktarıda belli etmek lasım vay anasını yaa du bakalım ne olçak der gibim pos vermiş
Bu resimde görüldüğü gibi tam bir vizyon patlaması bütün açıklığı ile ortaya konmuş.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a14b2c3c29.jpg
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Siz hala satmadinizmi :)
Bir onceki 5.30 da cikmişsinizdir diyordum :)
Sent from my GT-I9500 using hisse.net mobile app
Günaydın bugün lokman günü olur inşallah:)
5,48 den dönüyor 2 oldu! Artık burayı geçmeden heyecanlanmayacağım lokmancım seni sana bırakıyorum:)
3. Denemede de kıramassan seni boşarım haberin olsun:)
Endeks bozmazsa bugun kiracagini dusunuyorum....
Kirarsa, klasik lkmn hareketi olur...
Gunlukte macd cok uygun pozisyonda. Iyi bir hareketle al verecek gibi. Hadi hayirlisi diyelim....
Ger ger bakalım... Nereye gidecek bu ok... Her şeyin başı sağlık, diyoruz... Bunda anlaşılmayacak birşey var mı?
Yok... Eee o zaman... Çok kastın... Üstler mal dolu... Topla git, yarın ucuz mal kalmaz böyle beklersen...
Not:#lkmhk hastagiyle arayayim dedim hiç yorum yok, üzgünüz diyorlar. Gözükmeye gerek yok, şöyle afilli bir çıkış yapsa yorumlarla dolar o sayfa da...
Ek 868
DipNot: 8 yaşını dolduran kızım.Lokman Hekim'e doğdu. Bizim kızın doğumu için ödediğim para çıktı. Şimdi rahmetli kayinvalidemin yıllar önce ödediğim ameliyat parasını çıkarma zamanı... Üstüne biraz da kar verirsen çok mutlu olurum... Sen biraz dediğime bakma...
Bu da, Karşıt Yatırım kitabından... Mal alıştan kazanılır...
Ek 869
Tüh bee bi türlü yazılanları yapmıyor.
adamlar tam kayserili 38 altı iyi olmas diye 38 altı kapandı
Vay babanın şarap çanağına tükürem sipek yafff :28::28:
Şu bisim menkul ne boktan bir kurum yaa sadece satıyor tmsf ye geçti adı falan değişse bari de
bitmedi bu adamlar bi tüşün spekin yakasından bee hep para hep para
hiçbir boka yaramas bir kurum almaya almaz paso satar ulan spek şu bisimçilere para kasantırma beee tabe anlaşmadıysanız :oleyo:
http://i.hizliresim.com/dP2vaL.png
Maalesef... Maliyet söyleyemem, bir iki kez alip sattım, kaça denk geliyor bilemeyeceğim... Söylemem de doğru olmaz...
Kitapla olmaz zaten bu işler zaten... Kitaba uysak Bugün coşku varken Krontlari 11,60'dan verip 11'den yerine koymaliydik... Ama bşk Lokman'da kimsecikler yok, Biz erkenden yerimizi alalım, sonra pahalıya gelmesin... Kitap biraz daha disipline olabilmek için... Geçen sene Kutpo'da yaptığım hatayı yapmamak için...
Bol kazançlar... Her şeyin başı sağlık...
Not: Yukarıdaki paylaşımında isim hatası olmuş... twitter'da hisseyi #lkmhk yazdığım için sonuç çıkmıyor zaten öyle hisse de yok... #lkmnh olacakmış...
Kusura bakmayın... Dikkatsizlik...
Sent from my LG-D802 using hisse.net mobile app
Bizim menkul den 2gündür yapılan mal büyük ihtimalle ortak satışı
590 000 lot satılacak mal bizim menkule gelmişti
2 gün sonra takas değişiminde kimin aldığı gorulur. Umarım yine emeklilik fonları değildir
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben sipikilatör olcam bana uyanık kurucu tayfası 600 bin mal satacak ben onu bu seviyelerden alacam heee
acayip komik bir hikaye bu :kahkah:
basarim kaıtı aşayı ver ulan derim akıllı sen misin:oleyo:
o işler öyle yürümes benim aklımda hiç ermes zati
emeklilik fonları falan filan hepsi kurgu algı bu işin raconu. bunlar samanı gelinçe günah keçisi olacak fiküranlar.
mesela emekklilik fonu görünümlü komedi dans üçlüsü -7.623 lot satmış.
laa daha emeklileri göemecen bu ne açele :oleyo:
bu taktada habersiz seni tanımadan bırak beşyüz bini 100 bin lot saatmaya kalk yüzde 6-7 aşaığda alırsın soluğu
tek alıçı tek el nerden isterse oradan verebilirsin malı :)
bencek yani pek aklım ermeste öyle düşünmeye çalıştım.
son altı ay da yapılan ortak satışlarına bakın, hepsi citibank ve deutche tarafından karşılandı.ortak satışı bittikçe yukarı gittik.
ortak satışları
6-2-2017 327.000 lot
6-2-2017 256.000 lot
23-12-2016 75.000 lot
15-12-2016 10.000 lot
9-11-2016 486.000 lot
6-10-2016 300.000 lot
6-10-2016 300.000 lot
bu ortak satışlarının çoğu bizim menkul den bir kısmı da vakıf dan yapıldı 6-2-2017 ayda açıklanan ortak satışlarının iki gündür yapıldığını tahmin ediyorum ama daha 100.000 lot verilmiştir
emeklilik fonlarının alışlarını sevmem, pek kar ettiklerini kısa vadede görmedim.
son bir yada 450.000 lota yakın lokman alışları var. bu kadar sığ bir tahtada fena bir mal değil.
Sayın antiseptik maalesef bitmedi
Daha 500.000l lot var
Bu mal buralardan alınır sonrasında alanın vardır bir planı
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lokman da bügün gelen haber de vanda ki hastahane sermayesini 1 mılyondan 4 mılyona çıkarıyor. bu hastahaneden lokman a düşen kar 5 mılyon.bunun 2.5 mılyonu temettü olarak dağıtacak. dağıtılmayan kardan 1.5 mılyon sermaye artırımına katılınacak
burda anlamadığım ve bilen arkadaşlara bir sorum var.
bu temettü ve burdaki bedelsiz sermaye artırımı bize yansıyacakmı.
lokman hekimin bunun için ayrı bir karar alması gerekir. % 51 ortağı olduğumuz bu hastahanedeki temettü ve bedelsiz konusunda
ana şirketin bir şey yapmaya zorunluluğu varmı
http://i.hizliresim.com/5gkn8z.png
http://i.hizliresim.com/j82N5L.png
süreç tamamlantı yane
bir aşağı falam verdiler taktayı belkim bi poh olur deye sanırım :kahkah:
atamlar pronosyonel deli
http://i.hizliresim.com/1LkZlB.jpg
Yaff muhalif üstad mazzoronotto atamlar çalışıyor vallah bak
ahanda angara metrosunu loo angaralı fakirler sgk anlaşması yaptık deye afiş şeytmişler :kahkah:
daha ne yapsınlar zenginler zati gelmes lokuma hemi
bak gel kenel kurula lokumun reisine şikayet et aha bu böyle yapıyor deye :shh:
siyasete sokmayın bu kuruluşu de güzel bi dayak ye :kahkah::kahkah::kahkah:
şaka laa gel kenel kurulda çık kürsüye söyle
Yonetime guvenmiyorsunuz ya ondan :)
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lokman Hekim Van'ın zarar ettiği yıllarda alınan bedelli sermaye artırımıyla ilgili bu haber. Burda bedelli sermaye artırımına kısıtlı katılım sağlanmış, Van daki diğer ortaklarda aynı şekilde. Kalan kısmı daha sonra ödemeyi taahüt etmişler. Şimdi ise kullanmadıkları payları iptal ediyorlar. Kalan taahhütleri yerine getirmeyecekler. Onun yerine Van'ın sermayesi azalmasın diye de aradaki farkı Van'ın bu seneki kârından dağıtılmayan kısımdan bedelsiz olarak veriyorlar.
Burda ana şirket lokmanı ilgilendiren konu yükümlülüklerinden 1.147.500 TL'nin silinecek olması ve Van'dan 2.550.000 TL'lik temettü geliri elde edecek olması. Toplamda 3.7 milyon TL civarında bir nakit yaratılmış gibi oluyor denebilir.
Lokman bugün Sincan Adliyesine gidip resmen boşanma başvurusu yapacağım ona göre... Ya aklını başına al yada sana hayatta başarılar...
Bu ne yav... Bak Otokar %7düşmüş, fırsat mi acaba demeden edemiyor insan...
Zaten küçücük yatırımcıyız, elimizdeki 3 kuruşu boşu boşuna bekletmeyelim. Borsa 93 bini geçerse öncelikle bankalar sonra BIST 30, sıra gelirse senin gibi inek işiyle uğraşan doktorlara sıra gelir belki...
Yuhhh, Ölmüş eşek bu ya....
Hisseci16 ustad nerede... O deyince aklıma geldi boşanma işi... Neyse sana birazcık daha süre...
Bi kismini bi sure kenara cekmek mantikli duruyor.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah boşasaydım olacakmış... Elimizde patladın iyi mi... Psikolojik destek birimi var mıydı Lokman'in... Şimdiden yerimizi ayırtmak iyi olacak...
Not: Kusura bakma Lokmancim açıkçası ne emmeye geliyorsun ne gömmeye... Ne kastın yahu... Sanki BIST'te hisse kalmadı...