İnat ettim, aylardır canıma tak etti. Ne var ne yok alacam elinden.
Printable View
İnat ettim, aylardır canıma tak etti. Ne var ne yok alacam elinden.
Ilginc olan persembe gunu ve cuma gunu tavan ve yuksek hacim yaparak kendi dikkat cekti.kucuk yatirimcinin sucu yok.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten yariyariya gitmesi lazim.egepro simdi 10 ustunde bizimde hakkimiz en az 5.ona oranla.
Hacı abi önce sakin olacan lap diye bodoslama dalarsan kendini ele verirsin!! Borsa meşakkatli iş sabır işi ufak ufak toplamak varken bu acele niye.... Tahtanın horozu ben olacam diyorsan halka açık kısmını çarp şu anki fiyatla çıkan rakkamın %51-52'sini alabilecek çaptamısın bilmiyorum ancak bu kadar paran varsa git toprak satın all... Bencee....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ok
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyin oranı şampiyon:)
Ytd
Kafama gore parite yaptim.bire 2.ege kaclira ise yarisini isteruz.
Bana sorarsan ağayla aşık atma derim!! Burda böyle yazarak kendinimi rahatlatıyorsun bilmiyorum ancak gittiğin yol yol değil!! Bu mecraada "filler tepişir çimenler ezilir" Yazdığın yazılara bakarak bu mecrâda yeni olduğunu gözlemliyorum!! Bin kere düşün ama sakin kafayla düşün buraya her içinden geçeni yazma bence.. Çünkü burası takip edilen bir mewki.. Naçizane nasihat olarak algılama söylediklerimi, borsaya yıllarını vermiş çok badireler yaşamış bir kardeşinin cebinde biriktirdiklerinin kısmi paylaşımıdır.. Beğendiğin hisseye bodoslama dalarsan sonu hep hüsran olur.. Ağır ol molla desinler... çaktınn...,
Ytd
Borsada yeni değilim, istediğimle de aşık atarım! Ben geleceği olan şirketlere yatırım yaparım, spek denen hırsızların PİMAŞ gibi şirketleri baskılaması adilikten başka bir şey değil. O herifleri gözünüzde çok büyütmeyin. Ben avukatım, kaç tanesiyle mahkemelerde hesaplaştım tahmin edemezsiniz. Burada hisse ve spek adı verip ceza almak istemiyorum.
Bu hisse olağan bir yükseliş trendinde iken saçma sapan bir şekilde brüt takasa alındı, aldırdılar daha doğrusu. Bu ********ler küçük yatırımcıyı bezdirene kadar süründürüp istedikleri lot sayısına ulaşınca hisseyi yukarı taşıyor, bunun ceza hukukundaki adı direkt nitelikli dolandırıcılık. Sermaye piyasası mevzuatında da spekülasyon ve manipülasyonun cezalandırılmasına ilişkin kafi sayıda düzenleme var. Bilançoya kadar bekleyeceğim, eğer bu hareketler 10 mayısa kadar devam ederse hem ticaret hukukundan hem de sermaye piyasası hukuku mevzuatından doğan haklarımı sonuna kadar kullanacağım.
Buraya yazma amacım tabii ki kendimi rahatlatmak; ama bunu ego tatmin etmekle karıştırmak abesle iştigal olur! Hisse sayfası zaten ölü, normal yaşantımızda çevresel etkenlerden ya da sosyal baskıdan dolu veremediğimiz tepkileri içimizde patlamasın diye buraya yazıyoruz. Hanginiz böyle yapmıyor ki!
Dediğim gibi kısa bir süre daha bekleyip hisse hareketlerini takip edeceğim; eğer saçmalamaya devam ederse hesaplaşmamız onların hiç beklemediği bir sertlikte olacak!
Çok güzel konuşuyorsun da madem avukatsın; Söylermisin hangi kanun maddesi ya da kanun maddesinin hangi bendi ky'yı koruyor? Ayrıca madem kendine güvenin tam neden "suç duyurusu'nda" bulunup, hakkını aramıyorsun, sessis çoğunluğun "sesi" olmuyorsun!!
Saygılarımla
Ytd
Blanco gelmis.analiz edecek varmi. 3.556.000 kar mi gelmis anlayamadim...
PIMAS Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3.556.067
Hakkımı aramadığımı, yeri geldiğinde suç duyurularında bulunmadığımı nerden çıkardınız? Emin olun PİMAŞ'ta da böyle hareketler devam eder ve diğer şartlar da olgunlaşırsa gerekeni yapacağım. Mevzuatla ilgili sorulara gelince, emin olun kullanmayı, hakkını aramayı bilen insan için kafi düzeyde düzenleme mevcut. Niyetim ne sizinle ne de bir başkasıyla polemiğe girmek değil, yazdıklarımdan neden rahatsız oldunuz onu da anlamadım. Neyse nihayetinde bilanço geldi, yarın bakıp görecez nasıl hareket edecek.
Saygı bizden...
Net Dönem Karı veya Zararı
Önceki Dönem
31.12.2016 -202.534
Cari Dönem
31.03.2017 3.556.067
y.t.d
Şirket artık kabuk değiştiriyor. Bakalım spek efendi bu gelişmeyi fiyatlara nasıl yansıtacak?
Borsada en çok sevdiğim şirketler zarardan kâra dönemlerdir. sert yükseliş yaparlar.
Yarın bizim spek neler yapacak izleyelim, görelim.
Böyle ajitasyon yapmayin arkadaşlar. Tavsiye etmiyorum. Bırakın nasıl biliyorsa öyle yapsin. Daha fazla yap deyin. Su akar yolunu bulur. Değil mi. Gidenin de önüne durulmaz bu arada. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Spek de bir yere kadar. Ortada bir cevher varsa sahip olmak isteyen çok olur. Yarın indirsin bakalım aşağı verain alttan satışı. Yemez. Siz rahat olun o düşünsün arkadaşlar. Ben hep öyle yaptım. Olayın mantığını kavramaya çalışın. Altının gramı 20tl olsa herkes hücum eder altına değil mi? Altının gramı hicbir zaman o para olmayacak. İçiniz rahat olsun. Altını olan yaşadı yani inşallah. Almak isteyen zor karar verir artık tabi yetisirse. Ajitasyondan kastım sanki spek görsün de yapmasin bu dediğimi gibi anlaşılıyor karşıdan. Hiç gerek yok. Egpro da spek aşağı verdikçe ben kahkaha attım. Geriye dönük bakarsanız topic ye bunu görürsünüz. Sakin olan her zaman kazanır. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Yanlış anlaşıldım neyse sağlık olsun!! Polemikle işim olmaz.. Herkese bol kazançlar...
Ytd
Eywallah kardeşim bu sözün üstüne söz söylenmez, duygularıma tercümân oldun....
Ytd
YUH olsun ********ler.
Elinizde brüt takastan rekorla çıkmış bir kağıt varken bu kadar tedirginlik neyin nesidir? 10mlndan fazla zarar açıklarken 3mlndan fazla kar açıklıyor. Elbet gidecek hakettiği yere. Tutamazlar bi yerden sonra. Tabi bunlar bence. YTD
Spek boşa uğraşma görünen dağı gizleyemezsin.
kıytırık kar getiren kağıtlar nerde bu nerde.
Yeter be spek daha ne kadar baskılayacan
4.15'teki 17000'i kim yazdı acep:) 15 altına veremiyor!!!! İzleyelim...
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dağılım paylaşabilecek varmı
Bugün kademeleri canlı izleyemiyorum; ama tahmin ettiğim gibi sabah yukarı çıkarıp bastı tekrar. Şimdi kapanışa baktım seansı artıda kapatmış. Bu mükemmel bilançoya elbette sağlam bir tepkisi olacaktır ama bu kısa vadede olur mu şüpheliyim. Belki siz değerli ortaklarıma saçma gelecek ama ben bugüne dek Mynet'te çok yorumlanan, uçacak kaçacak denen bir tek hissenin muvaffak olduğunu görmedim. Hisse bir kaç gündür Mynet'te acayip pohpohlanıyor, bu durum da kısa vadede canımı sıkıyor açıkçası. Umarım bilançonun pozitif yansıması tez zamanda gerçekleşir.
Biz myneti en son chat sitesi ve okey sitesi olarak bıraktık bi daha da açmadık. Borsa ve yatırımla ilgili oradaki yorumlara asla bakılmaz. Burada tecrübeli insanlar var. Yıllarını vermiş borsaya. Biz kap ve bura dışında pek bakmayız. Tabi aracı kurum uygulamaları var bir de. Bahsettiğiniz pohpoh olayı insanları bitirmek icin plandir dogrudur. Görünen köy klavuz istemez. Ters giden tek bir şey görsem anlarım. Ama yok. Bundan sonra da pek olacak gibi görünmüyor. Benim sağlam limanim Egpro. Pimas da kardeşi. Birlikte yürür bunlar . ama aceleyi sevmez bunlar. Acelesi olan hic bulasmasin. O zaman stres yapar. Saygılar. YTD
Çıldırdı😱
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne ayarsız bir kağıt
Speklerin savaşı diyebilir miyiz😳 yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar sığ bir hisse, spek güvensiz izlenimi verip sözde insanları kağıttan uzak tutmaya çalışıyor. Yemezler yavrum ne oyun yaparsan yap bu kağıdı çıkarmak zorundasın başka çaren yok.
Bugün bir tavan bekliyorum. Gerisi de yavaş yavaş gelir heralde. YTD.
inşallah olur ama ben zannetmiyorum.
20 kademe birden düşürmekte ayıptır spek efendi