Maalesef imar durumu mayıs ayı gündeminde yok aydın belediyesinin
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Maalesef imar durumu mayıs ayı gündeminde yok aydın belediyesinin
2,02 kapatsa grafik yapıştıracaktım :)
Tren bu istasyona eylulden sonra ugrar.Eskiden severdim bu kagidi.Gozden dustu artik.Uzun sure kipirdamaz
YTD
Bilancoyu yorumlayabilecek ustad varmi?
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SKTAS Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -16.079.724 Ana Ortaklık Payları: -16.162.396
Maalesef yine kur farkı tokatı yemiş şirket,,,ama bazı güzelliklerde var,,,kısa vadeli borçları bir kısmı uzun vadeliye çevrilmiş bu pozitif,,,süt işi iyi gidiyor,,önemli olan borçların nasıl kapatılacagı ki bunun için iki önemli adım atılmış vaziyette ama zamana ihtiyarc var,,grubun özkaynakları daha ziyade arazi olarak çok büyük,,söke ovasında ciddi arazi sahibi sahipler,,,fabrika arazisi imar planı değişikliği için son bürokratik engeller aşılıyor az bir zaman kaldı ,,,çiftlij yabancı ortak arayışında bu iki operasyondan biri oldumu hisse ciddi etkilenir,,,sabırlı olun,,,,tekkeyi bekleyen çorbayı içer,,,
Belediyenin İmar degisiklik kararı buyuk ihtimal mayıs ortasında(geçenlere şirkete tel açınca boyle dediler)mayıs sonu da GK var??grafik yerinde duruyor ve dikkat çekiyor??ufak bir atak aynı YUNSA gibi olabilir??kısa zamanda 1 TL fiyatı arttı??
aydın belediyesi 2 defa toplanıyor her ay...
http://aydin.bel.tr/duyuru/11/duyurular
buradan kontrol edilebilir..şirkete tel açtıgımda nisan ayı için zamanın yetmedigni soylediler ...internet sitesinde goruldugu gibi ayın 2.haftası toplanılıyor.2.muhim durum mayıs sonu GENEL KURUL var??zamanında 3-4 ay evvel BLCYT almıştım uyuz uyuz bekletti sattım sonra 1-2 haftada %30 ustunde hareket yapmıştı,,grafik benzer 200 GUNLUK ORTALAMA ustunde durdugunda bir zaman sonra uçuruyorlar??bu haberlerle buyuk ih timal ATAK yapacaktır diye dusunuyorum?
BLCYT grafigini referans alarak grafik yaptım??
https://i.hizliresim.com/P0g50d.png
Zannederim haziran ayı toplantısında (aydın bb meclisinin)imar durumu onaylanır,,,,zaten hisse maaşallah çakı gibi,,,ondan sonra bakalım ne olacak,,,,
Dedigim gibi hesapta para varsa bedelliyi sormadan kullandırıyorlar.her kurumun calisma prensibi ayrı,karsan bedelli verdi hesabimda para vardı beni aramadan bedelliyi kullandılar
Ne zaman bu kagıda sıra gelecek 5 yıldır gözü hep aşagıda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizin hesapta para olsa da siz ya kurumunuzu arayın veya yazılı olarak bilgilendirin.
.
AYDIN Belediyesini aradım İmar Plan degisikligi kabul edilmiş,Planlama Şubeye gonderildikten sonra --bir kaç gun içinde yani bugun yarın gibi--internet sitesinde bilgiyi gorebiliriz...Mayıs Ayı sonunda da Genel KURUL var orada da işin sonu netleşir.Hayırlı olsun diyelim fiyatlar da artık yukarı gitsin??İsteyenler İmar Dairesi Planlama şubesini arayabilir -Aydın Belediyesi-
https://i.hizliresim.com/P09qq6.png
guzel bir ders teşkil edecek grafik olmaya başladı??
Çok güzel bir haber ,,, teşekkürler
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
haber geldi ?
Karar No:180
Komisyon Görüşü: Söke Belediye Meclisi’nin 11.02.2017 tarih ve 2017/1-24 sayılı kararı ile uygun görülen; Söke İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi,719 ada 655 ve 657 numaralı parsellerde kayıtlı taşınmazların "Söke-Milas Karayolu cephesinden 10 m ve diğer cephelerinden 5m yapı yaklaşma mesafeli, güney ve batı cephesi 7 metrelik yaya yolu olacak şekilde TAKS:0,60 KAKS:1,50 Yençok:6 kat ticaret-turizm-konut alanı (TİCTK)" olacak şekilde yeniden düzenlenmesine ilişkin UİP-887,56 plan işlem numaralı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi Söke Belediye Başkanlığı'nın 21.02.2017 tarih ve 1419 sayılı yazısı ile Büyükşehir Belediyemize sunulmuş, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından komisyonumuza havale olunarak incelenmiştir.
UİP-887,56 plan işlem numaralı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği; jeolojik jeoteknik etüd raporu sonuçlarının imar planı değişikliği paftalarına işlenmesi ve çevrede yer alan konut adalarının yapılaşma koşullarına uygun olacak şekilde TAKS:0,40 KAKS:1,20 olarak düzenlenmesi yönünde komisyonumuzca oybirliği ile tadilen kabul edilmiştir. İş bu raporumuz hakkında; 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 7/b maddesi uyarınca karar alınmak üzere Büyükşehir Belediye Meclisine arz ederiz.
Karar: Söke İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 719 ada 655 ve 657 parsellerin Ticaret-Turizm-Konut (TİCTK) Alanı olarak yeniden düzenlenmesi amaçlı UİP-887,56 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili Meclis İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun komisyondan geldiği şekliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verildi.
şirketi de aradım ada ve parsel bilgileri şirkete ait??hayırlısı olur inşallah
Bakmak isteyenler aydın belediyesi sitesine girip kurumsal seçeneğinden meclis kararlarına girip 11,05,2017 tarihli meclis karar özetlerinden madde 180 i bulabilir çok teşekkürler ceaszede
evet biraz hareket geldi inşallah daha hızlı gider???
bence herkes şirkete telefon açıp niye bu haberi KAPa gondermiyorlar diye sormalı?cunku bir kaç gun sonra genel kurul var?genel kuruldan once haber gelsin ki 2.hareketi de genel kurul oncesi ve s onrasında yapsın??vakti olanlar şirketi arayıp sonsunlar...aydın bel.imar degisikligi kabul edilmiş bilgisi var ama siz KAPa haber gondermediniz diye???
2,05 DE OLUR :bravo:
https://i.hizliresim.com/V04PQZ.gif
Tsk ceasede haberi soyledikten bi miktar daha alış yaptım sayenizde
Ak sürekli mal satıyor.Neden acaba?
burada önemli bir gelişmede hisse yüzde 7-8 daha yukarı yaptığında A grubu hisse olmaya hak kazanacak ...A grubu hisse olma şartı halka açık hisse miktarının piyasa fiatı ile çarpımının 30 milyon tl üzerinde olması A grubu şartıdır...takastaki İŞBANKASINDA görülen 5 milyon küsür oy halka açık değildir teminat karşılığıdır...A grubu hisse olduğunda krediye konu olacaği için hisse yukarı yapacaktır.....hadi biraz gayret Agrubu yapalım zaten 3-4 tl arasına A grubu olduğu zaman gidecektir....
2.12 deki 160.000 alırlarsa tahta da yolculuk başlar............
çok şukur hareket başladı???A gruba geçmesi için verilen bilgi dogru mu acaba?o zaman cidden hareket gelir??
2.20 gibi piyasa degeri 30 Milyon Tl yi geçiyor ama şunu unutmamak gerek B grubundan A grubuna benim bildigim 3 ay ya da 4 ayda bir geçiyor??
Borsa İstanbul'da 01/07/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak A, B, C, D grubu değişiklikleri belirlendi.
Pay Piyasası’nda payları işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri belirlendi. Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Tablodaki değişiklikler 01/07/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak.
temmuzda olmuş geçen sene yani 3 ayda bir.....buyuk ihtimal A grubuna geçeriz...ilave beklenti olacaktır bu
grup değerlendirmeleri 3 ayda bir yapılır....temmuz ayında değerleme yapılacak....o zaman a grubuna geçilecek...hisse 2,20 nin üstüne giderse...bu arada eger büyük hissedarlar borsa ya bir miktar satışa konu olacak hisse kotasyonu yaparlarsa ballı kaymak olur..yani biz kotasyonuda severiz...burada kalması zaten garip 50 milyon Euro kredi alan şirket değeri.20 milyon Euro bankalar 150 milyon Euro teminat almadan bu krediyi verirmi...buralarda kalmayacağını göreceğiz....hedef çok yukarıları....
vallah ben once 3.50 sonra da 6 tepe ve sonra da 10 tl diyoruom ama inşallah bekleriz ...???
bir de arazi AVM donusumu?ilave artık kot ve pantolon kumaşı????
bakın size ne buldum...PAMİRSOYUER GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. söktaş için rapor hazırlamış...ayrıca agrita arsaları diye bir bölümüde var...agrita söktaşın ortak olmadığı KAYHANların tohum geliştirme şirketi...onunda devasa arazisi var...
https://pamirsoyuer.com.tr/reference/soktas/