bastılar tavan patlar , kötü oldu
Printable View
bastılar tavan patlar , kötü oldu
Hmm cozuldu
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanı bozdu , tavana kadar yaklaşık 250 bin var..
Buradan dönüp tekrar tavana kitlerse çok şık olur , tavan olmasa cortingen olur :)
Alış Lot Alış Satış Satış Lot
20891 1.95 1.96 1044
5039 1.94 1.97 34702
3183 1.93 1.98 36971
41746 1.92 1.99 55000
11669 1.91 2.00 108268
16295 1.90 0.00 0
13000 1.89 0.00 0
Emri iptal ettm valla
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavanda 240 bin lot varken silip 15bin lotla tavanı bozdular.
güzel basıyor maşallah
ne yapacağına karar veremedi. batırıyımı tavan mı yapayım diye düşünüyo :)
tavana kadar 500bin lot satış koymuş
resmen kendi çalıyor kendi oynuyor
stopumu çalıştırdı elveda dedik.
Kademeler nasil
kendi kendine takılıyor işte
Ek 1335
Tskler..
Bu tavanı bozanda bu kadar basanda GLOBAL değilse ben bir daha bu hisseye bulaşmayacağım.
elimize verdiler
Buda tutmadı..
ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
15.03.2017 tarihinde Şeker Finansal Kiralama A.Ş. payları ile ilgili olarak 2.00 fiyattan 97.679 -Adet satış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlem ile birlikte Şeker Finansal Kiralama A.Ş. sermayesi içindeki payımız %7.00 sınırına ulaşmıştır.
Pay Alım Satım Bilgileri
İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
15/03/2017 Satım (Sell) 97.679 2 195.358 3.247.679,34 % 7,22 3.150.000,34 % 7
Yok öyle Tavandan 500 bin satmak SPK sen nasıl alıyorsun bu kadar malı adam zaten 500 bin aldı tavan yaptı maliyeti 1.85 sonra bu malı al tavandan ver.Nasıl oluyo bu yaktım çıranızı bunu mahkemeye verecem kimse suçlu burnundan fitil fitil getirecem.Takas dökümlerini çıkardım gerekirse cumhurbaşkanına çıkarım oyun dönüyor burada.Bu nasıl iştir.
Bu kadar basmasını beklemiyordum , ulan şeker herşeyin içine ettin,
2.00 dan 1,70 e kadar indi
Ne 90 bini 500 bin satılmış
Yani olay şu adam 1.70 .1.87 malı aldı yüklüce 410 bin sattı 500 bin yani bu kişi 90 bin lot kar etti hem de mal sattı.
Ben bu işin peşini bırakırsam namerdim.Ya sen nasıl oluyorsun da malı alırsın Bist.Bunun mantığı yok
Dökümanı çıkardım saat saat an an gerekirse gazete her türlü kamuya aktaracam ev kadınlarına borsa öğreteceklermiş ibretlik bir durum böylesi hiç bir ülkede olamaz.Her anlarında bu dokümanı suratlarına fırlatacam.
Globalin elindeki hisse dün bitti çünkü ilk çıkışı yapan globaldi.bencede şeker bastı
yapmış olduğum yorum ve paylaşımlar şahsi görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
18: 10 da 1.76 ya 200bin lot alış koymak
Ek 1342
Globalin elindeki hisse dün bitti.çünkü ilk çıkışı yapanda globaldi.bencede şeker bastı
yapmış olduğum yorum ve paylaşımlar şahsi görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Mümkünse pasta, kek atarmısınız! :)
şeker 697 bin satmış 1,93 ort ile satışın %76,5 şekere ait
Valla onu bunu bilmem de iş yatirim şeker arasında paylaşıyor 2 gün sonra iş sarmaya baslayip2 şeker alacak ...ama hangi fiyattan
Bugün senin çıkacağını adım gibi biliyordum şekerim ... ama son orman beraberliğimizden sonra cesaret edip alamadım ....
ahhh be ne olur 1,4 den verseydin ...
ileride bakarım diye yazıyorum .. kazananlar güle güle yesin bize nasip değilmiş :wave:
Walla iyi işmiş bu 1.80-1.92 arası topla 500 bin sonra tek kademeden topladığın malı ver.Şimdi diyeceksiniz ki malı birileri aldı.Yok kardeşim 2.00 da 583 bin lot işlem var bunun %85 satış olmuş yani 200 bin TL kâr iyiymiş nasıl oluyor bu iş o zaman habire tavan yap bozdur bozdur harca.Gün sonunda alış satış fazlalığı yok satılan mallar alttan yerine konur. Yarın üst kademelere satış koy alttan malı topla tavana kitle bas malı.Şeker işmiş ya.20 kademede aldığın malı en üst kademeden ver.Arasıra panik yaptır aşağı gidiyor gibi sonra daha kolay toplarsın Yav ne de olsa Galip yapıyor sen de yapsan nolcak ki kim kimi yaparsa devri...Zarar edip ağlayan oldu mu dersin ki almasaydın kardeşim sana al mı dedik dersin.Haklı olursun hani altın cümle ya.