przma endeksi sever..- yarıyor bu kağıda..
Printable View
przma endeksi sever..- yarıyor bu kağıda..
Kapanış çok önemli zorluyor ve 3.25 de tıkanıyor
alıştık bunun bu huylarına..3230 u gordu en çok bugun..onu dırenc yapıyor sımdıde.. 3250 yıde gormustu gecen gun..yenı dırencler buraları..3150 de ıyı tutunuyor..burayı salmaz destek yaparsa yukarı devam etmek ıcın cok fazla beklemez sanırım..
Ve şimdi biraz burada oyalansın 3.30 direnç noktası
a1 asılmış 300 bin lot almış süpürmüş.
gedık 180 bın satmıs.. satmasa bu kadar tavan bıle olabılırdı bugun..ama oda haklı adamın elınde 7 mılyon lot oldu..
satacakki elındekını cıkabılsın ve gerektıgı zamanlarda yıne alabılsın..
bugün her şey cok guzel gorunuyor..inşallah devamı gelir..
Dediğiniz gibi mutlak tavan hareketleri yakındır gidişat iyi ve al satlar dengeli gidiyor.
Derinlik nedir acaba son durum hakkında caps atar mısınız?
3150 destek 3250 dırenç kısa vadeli..derınlıgı goremıyorum fakat bıdıgım kadarıyla derınlık pek yok bu kagıtta.hareket baslayınca lotlar kalınlaşıyor..pek satmak isteyen yok..endekse ragmen 3150 ustunde kalıp kapanısa dogru yukselısede gecerse tadından yenmez..en azından 3150 nın ustunde kalırsada fena olmaz bugunluk..
Bugün sona doğru ne oldu öyle ya ne güzel 3.20 kapanacak diye beklerken
przma ne beklersen tersını yapar bılgın olsun..bugun cıkması beklıyorduk düştü..gercı endeks baya dustu bugun..yarında duser derız cıkar...bakalım gorelım..
Başladı satışlar.....
Patlat şu 3200 bee
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sevıyorum bu kagıdı..bana ugurlu gelıyor..yaklasık 4 yıl oncede delı gıbı cıktıgında 3 gunde yüzde 50 falan kazanıp satmıstım ve ertesı gunde cıkıp sonra şelaleye başlamıstı..fakat sımdı satasım gelmıyor..kagıt masallah adım adım gıdıyor caktırmadan..kımsenın kagıdı sezmemıs olmasıda guzel bır durum yukselıs acısından..ayrıca meri teyzede dun alım yapmıs ufaktan..yabancı var kagıtta..1 den buraya geldı fakat sankı daha gıderı var gıbı..haftalık 3050 desteği cok ıyı calıstı endeks dusmesıne ragmen asagı bırakılmadı..bu 3 ün ustunde kalma isteğini belli etti.. yarın için 3250 yı gecıp guzel bır yukselıs beklıyorum..yazdıklarım asla ytd..çünkü przma bu....
Haber de gayet mantıklı ama sanki korku algısı yaratıp milletin elinde kalan hisseleri almaya çalışıyorlar 3.25 geçildiği anda bu hisse uçar. Y.T.D.
haberde bır sıkıntı yokki..patron habersız sattığı ıcın ceza yedı..1 lerdende tekrar alıma basladıgını borsaya bıldırerek alıyor..yani aldıgını gızlemıyor..o yuzden yukseldı zaten hısse..sıkıntılı bır durum yok..bunlar bılınen seyler..gazetenın bunu yenı haber yapması bana sacma geldi..sanki bir dolap varmıs gıbı yazılmış..adam alıyorum dedı zaten kapada bıldırıyor bunu..dolap 5 ten 1 e duserken dönmüş..sımdı her sey normal seyredıyor.
Haftanın son günü bakalım beni yanıltacak mı 3.30 üstü kapanış haftaya bayram havası yaratır Y.T.D.
Hey maşallah..
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel hareketler bunlar bir de pasta alabilmek anlık kim ne yapıyor
3500 az gelır sana bu gazla..yanıltma bızı..
bugun cıfte vuracaz galıba avgyoda ucuyor..
Tahminler tuttu
bankalar tarafından parayla satılan bıst verı duzeylerı yani alım ve satımdakı derınlıgı izlemek ısteyenler ıcın
www.borsaderinlik.com google playde uygulama olarakta ayrıca var..burdan derınlıgı ızleyebılırsınız..
Kapanış 3.40 üstü olmalı 3.50 olursa tadından yenmez son bir atakla Y.T.D
adım adım gıdıyoruz bakalım..bunun sonuda güzel bı patlama yakısır..
Tahminen o patlama 4.20 ve üstünde arka arkaya gelicek hisse arz fiyatı zaten 4 en iyi 5.65/68 arası olmuş benim hesaplamalarıma göre bu kâğıt 6 /6.50 aralığında ârtık yeter diyecek. Y.T.D
yemezler...
öyle 60.000 lot işlem hacmiye öyle göstermelik. aşağı getirmeler...
gideceksin o kadar para bağladın...kaçınılmaz son..gideceksin...o 4.00 tl ler burada görülecek...çıkarın yok..
dolar bazinda teknik olarak en tepeyi gorup orayi asabilirmi acaba arakadaslar fikri olan yazsin lutfen.2.47 cent tarihi zirvesi.simdi tl fiyati 9.10 a denk geliyor.burayi asarsa hedef cok daha yuksek olur bence cunku bu kadar patron aliminin arkasindan bir seyler cikabilir. yatirim tavsiyesi degildir
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
guya 3500 de satacaktım ..gıttım 3500 de yıne aldım..kagıt harıka hareketler sergılıyor..
Çok çok çok Teşekkürler prizma.... benden bu kadar 1,5 yılı aşan beraberliğimiz bitmiştir...darısı kardeşine ( smt).... onuda sabırla bekleyecem.... 5 yıllık borsa hayatımın tüm zararını sildin üstüne bi okadar verdin... bütün ky kardeşlerimin kazanması dileğiyle... saygılar...
Burda çarşamba nickli arkadaşa ayrıca teşekkürler.... sessizce onu takip ettim diyebilirim
http://fs5.directupload.net/images/170319/bff2gjge.jpg
son bir ayda alanlar
Sayın cefaks cuma günü pastası atabilirmisiniz
Sabır önceleri zehirdir; huy edinirsen bal olur. Hz. Mevlana