Pazartesi denizden satılan mallar Citiye ait....ytd
Printable View
Pazartesi denizden satılan mallar Citiye ait....ytd
Biyiklinin biri bıyığını kesmiş anlaşılan.. ytd
yabancı ne yapsın bunu zamanında feansızlar vardı gittiler yabancı sadece satın alacak ise gelir ki siyaset bu iş bilemezsiniz demireller ve ilhan kesici faktörü var ege bank olayı kapandı mı tamamen bilen var mı
Ha uşak ha vur aşşağı aşşağı lanet olası, farkında değilisin şerbetliyiz biz 2 senedir.
https://youtu.be/lrDpo_r6Hqw
demek ki yıl sonu bilançosunda büyük zarar gelecekk ki spekler aşağıya kadar saldılar.
sayın akhuna 5.99 kapanan 3. ç kuru 5.28 le kapandı 47 milyon burdan kar yzacak net faliyet karı zaten 75 milyon artıda zararı artıran faktör kur kaynaklı çok ihtmal vermiyorum ama bu golts neler gördük
net faaliyet karı 75 milyon tl sorun ticar faaliyet dışı durumlar bunlarda iyileşme olması durumu değiştirecektir ama şu bir gerçek döviz açığı var dövizdeki her atak olumsuz yansıyacak ve karını eritecek
bu döviz açığı ve finansal borçlar ek sermaye artışını ya da varlık satışını zorunlu kılıyor ya da artık kar yazması imkansız hale gelecek
Finansman giderleri 2017/9 aylıkta -49,359,728 TL 2018/9 aylıkta ise 153,155,412 TL. Kurdaki yukarı hareket 2018 kapanış rakamı olarak 5,30 larda olduğu için 30 Eylül kuruna göre 6.0502 lik dolar kuruna göre finansman giderlerinde iyi bir düşüş sağlaması gerekli diye düşünüyorum.
Kurdaki gerilemenin etkisi ile finansman giderleri 110.000.000 seviyelerine inebilir. Olumlu şekilde etkiler inşallah.
Yatırım tavsiyesi değildir.
başkent doğrudur 5.99 kapanış 3ç 5.28 4. ç 47 milyon tl iyileşme olacak
bilanço veriler ile golts yükselmez bunu birçok kez gördük
Lan sikipet nolduda şelaleye başladın sibiryada cıbıl kalasın yrd.
Valla Hamdi gelirse zaten daha iflah olmayız :) Aslında zarar olarak görmüyorum Göltaşı. Son alımlarımdan yüzde 30 üzerinde zarar var ancak inşallah düzenli olarak çıktığım zaman ki hisse sayısına çıkaracağım için geçmişe göre güzel kar yapmış olacağım. Çünkü bölünmüş fiyatlara göre 30 lu fiyatlara gelen sattığım malları buradan alıyorum güzel kar olarak görüyorum. İhlaslara lafım yok giren girmiş :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hamdiyide bekliyoruz..bermuda şeytan üçgeni...[emoji4]
Maliyet biraz daha aşağı indi şükür :)
Kaldırmaya 6 okkali pala lazım acaba kimde var
herkes gider mersine biz gideriz tersine
Niğde beton 300 milyon. Göltaş 200 milyon.. :) Göltaş 10 katı eder.. specikler iş başına...
niğde beton ile kıyaslama olmaz niğde beton ile göltaş beton kıyası olur
göltaş beton bile 29 milyon sermayeli :)
Hisse ucuz kaldığından alan çok oluyor, satanda olmayınca adamlar devamlı aşağı basıyor nasıl olsa vakitleride var mallarıda var paralarıda var toplayabilirlerse götürürler, hemde uzaya kadar, ama toplayamazlarsa bekle dur yani dümene devam, buradan para kazanması çok ama çok zor.Adamlar bize sattıkları malların parasınını başka hisselerde 3 e 4 e katladılar. Buradan yeni alacaklara sesleniyorum lütfen bu ********lerin malını almayın bekle bekle usandık artık.Herkese hayırlı Cumalar.
Beyefendi 628000 malını masaya sürmüş. 80 TL de satmadın şimdi mi satıyorsun. Çok tuhaf???
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hani önceden hisse 50 lırada durur durur senede bır 80 90 yapardı ya sanırım sımdıde 11 lerde durup artık senede bir ufak yukselıs yaparım demek ıstıyor:)
Şapkadan birileri sürekli lot çıkarıyor. Ahhh ahhh şöyle güçlü biri, bazılarını cıbıldak bırakaydı. Kiyamet mi kopardı???
Çok çıktın ya duş hemen eksi endexde tam tuvalet kağıdı oldu diyecem o bile 1 senede 2 ye katladı fiyatını .çöp oldu iyice hiç utanmiyormu sahipleri bu fiyatları görünce acaba
[emoji764]
Sabır her kapının anahtarıdır inşallah..
golts her zaman öncü gösterge olmuştur düşüşlerde endeksden önce düşer dowjst gibidir goltaş alınır mı alınmaz mı birşey demem ama takip edilmeli herzaman
31 ci müsallat olduğundandır kağıt cünüplükten çıkamadı.:kahkah:
Göltaş Göller'de Emine İhsane Akısü hisse satacak
https://www.borsagundem.com/haber/4-...vurusu/1382717