Neydi bu gün ki hareket öyle 18 kademe git gel... Spek maliyet i 2 lere çekmiştir artık
Printable View
Neydi bu gün ki hareket öyle 18 kademe git gel... Spek maliyet i 2 lere çekmiştir artık
Speğe köle lazım aradı buldu bulmadı ona kalmış
artık iyicene sıkıştı hadi patlat artık hisseyide milletin yüzü gülsün ytd...
ne yukarı hareketi ya yukarı hareket bunda ne gezer ölmus bitmis bu resmen
Tükenmişlik sendromu resmen bitik:(
Endeks cikerken dahi dusuyor olmus resmen bize ne yasatiyorsaniz allahta size 1000 katini yasatsin 1 lokma ekmege muhtac hale gelin 1 kurusa muhtac hale gelin spek ve hisseye sahip cikmayan sirket sahipleri su mubarek gunde tek duam budur..amin
masallah kaya gibi duruyor o derece 3.80 kayasını asırsa kaplumbaga 3.90 ları 1 yıl sonra goruruz
Yaklaşıyor zamanı alıp 3-4 ay unutmak lazım
yahu ne zmanmıs arkadas suna bak hacim desen 0 borsa uctu yukarı hareket 0 borsada ne icin bulundugu neydugü belirsiz hisse pacavrası haaaa pardon kucuk yatırımcıyı soymak icin borsaya kote sırf bunun icin
borsa 92 ardından 94 000 lere yol alıyor bu hala 75 000 endeks fiyatında utanma yok atın borsodan bu sirketi
Beklemeyin bu şirketi.ben satmadan gitmez boşuna
bu gemi kalkmaz bu limandan cunku limanda dumaktan paslanmıs curumus gebermis calısmıyor
Ver coşkuyu ver coşkuyu..
cosku veremeden bitti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gemi limandan demr almaya calısmıs 3.86 da karaya bodoslama oturmus bundan da adam olupta yulselcekte bizde gorecez endeks 92 000 gecmis bu hala neyin derdindeyse
bugun cuma namazını mutakip tugsasın cenaze namazı kılınacaktır duyurulur
cok cıktı yoruldu zavallı kar realizesi yapyor artık bidaha 3.86 ları 2 ayda anca gorur borsada anket yapılsa borsodan atılması gereken hisseler diye 2 sıraya seni yazarım borsoda bosyere yer isgal ediyorsun kucuk yatırımcıya kac kurus kazandırdında bosuna yer isgal ediyorsun 1 adet tuvalet pecetesi bile senden degerli
3.86 2 ay sonra goruruz diye az yazmısım endeks ucmus bu dusme egilimnde endeks 110 000 olursa 3.86 geceriz
bu gemi kalkamaz limandannnn cunku su alıp batmıs yuzemiyo
zügürt oglu zugurt metelige teklik atan spekcigin kagıdına denk geldik endeks tarihi rekorunda bu hala surungen gerci surungenler bile hareket eden hayvanlar bunda hic yok 4 liranın ustunu 10 yıl sonra gorurmuyuz acep
Kaplumbağa bu ne bekliyordunuz ki
Bistin en boktan sirketi borsa cikarken yerinde say hatta dus borsa duserken endeksin 2 kati fazla dus...eskiden is baglantisi alir ihale falan alirdi uzun zamandir oda yok ...kap ta olumlu haber bile yok sirket hakkinda uzun zamandir .haralde battida haberimiz yok hala atmadilar seni su bistten kucuk yatirimciyi soyan hic kazandirmayan rezil sirket
bu hisseyi tanırım az cok arkadaslar bu hissede beni tanır egerki 3.88-90 aralıgı asılırsa 4.40 lara kadar gidebilir hayret cok sessiz kalmıs bu hisse eskilerde deli fisek bir hisseydi
Deli fişek mi? 😂😂😂
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet eskiden oyle fisek gibi bir hisseydi uzun zamandır ilgilenmedim su hacme bakarsak spek yok bu hissede su an spek olsa endekse boyle tepkisiz kalmazdı en azından 4.10 gibi biyerde olurdu
İlk 10 kademede 3.93 e kadar 25 000 adet var esji spek olsa bunu 1 dakikada supururdu su an spek yok onu anliyorum arkadaslar
Bankalar doygunluga ulasti artik sira tugsas gibi hisselere geldi diye dusunuyorum 3.81-82 de yuklu alici var aslinda 3.90 ustune atmasi gerekir
Deli fişek ne zaman olur? Bugün aldım biraz.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) hunter in de dedigi gibi su an uyuz esek modunda gidiyor ama deli fisek zamanlarınıda biliyoruz su an tahtanın gercek spegi yok meydanda ara sıra gunlukcu bir grup giriyor 3-4 kademe oynatıp salıyor ..birden 20-30 kademe cizip alma firsatı vermiyorsa bu hissenin gercek spegi gelmis demektir
Spek gelir çarpar gider almaya gırsat vermediği gibi satmaya da fırsat vermiyor ne biçim bir spakse altı aydır alana kazandırmıyor demekki kendide kazanamıyor.beklemeye devam.pergamon bile gitti bunu nasıl ky ya dağıttılarsa eylülde gel şarkısını söylemeye devam
Endeks yüzbine geldi hala atmışbin gibi davranıyor umutsuz vaka
Arada bi gidiyomuş havası verip mal tazeliyor. Spek bi eli dekiler tam olarak boşaltsın hele. Sona bakarız
İste boyle bu hisse hayeller 3.90 4 tl gercekler 3.80 ben 3.84 ten sattim kurtuldum gecen gunu borsa 110 000 olunca 3.86 kirar borsa 120 000 olunca 3.90 gorursunuz
Unutuldu iyice speği hastalandı mı ne yaptı bunun
3.80 den malı yükledim hadi bakalım sat alttan keseyi doldururuz ağam
halka acıldıgından beri ne bir temettu ne bir bedelsiz ne bir hisse geri alımı ...endeks nerde bu nerde takmıs herif 3.80-83 aralıgına..patron sahip cıkmıyorki ulan patron tanrıverdiler hep bana hep bana derdiniz.. kasanızda 74 milyon tl var ayıp be