var mı bundan daha adi bir kağıt gören? ben görmedim de
Printable View
var mı bundan daha adi bir kağıt gören? ben görmedim de
spek gene hacimli boşalttı bikaç aylık çorbasını çıkardı ardık 2,10 lardan gene toplar. bu karaktersiz şirketin piyasa değeri derdi yok
adamın eline 10000 tane 2,40 ortalamayla verdim delirdi gitti onları satmak için 2,70 lere çıkardı sonra sattıysa hop aşağı
bu nemenem keğıt aldıkça düşer
2310-2320
takıldı kaldı ?
ekran görüntüsü atacak arkadaş var mı ?
Hikayesine yakışmıyor patron verdi malı yine zaten her zirveden hızlı dönüş güveni zedeliyordu 0.48 cent kırmadan umutlanmamak gerek... Patronun adam olmuştur dedik ama eskisi gibi kalmayı seçti
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan çorbacı yine çorba parasını çıkardı ve yeter dedi.
2.2x lerden topladığını 2.4x lardan verdi.
Hissenin bu durumda olması kurumsal olmadığı içindir 2022 yılına kadar yurt dışı bağlantıları var ve bu günkü piyasa değerinin 10 katına yakın üçe beşe bakma sakla
Yani bu kâğıtta is var mi diyorsun?
Geleceği parlak mi yani
Bir grup patronla anlaşıp hisseye komisyon karşılığı giriyor .....patrona belli bir miktar komisyon ödüyorlar...hatta Borsa Gündem adlı sitede haber olmuştu...80.000 lira yüzünden patronla anlaşamadıklarına dair...daha sonra operasyonu çekiyorlar çorba paralarını alıp hisseye tecavüz edip çıkıyorlar...bu dediğim defalarca oldu...hisse hiç bir zaman çıktığı yerde kalmadı şimdi olduğu gibi...bu operasyonda da 1.0000.000 lotu satıp çıktılar...
Kim şeker 1 milyon kötü 3 TL den
Herkes makasın ki hisse yukarı çıkmasın milletin canı yanmasın ben 30 bin lot aldı 2.37 maliyet
Şifreli mi anlaşıyoruz tuclk sayfasında ben anlamıyorum da :))))... Umutlar elde kaldı tekrar 40 üstü atarsa ama asıl 0.48 cent üstünde bence herşey değişir
Devran döner elbet be paydaş varsa kısmet içinde oluruz devranın yoksa napsın mahmut..
Eh anlaşılan iyi ky alışı oldu. 2 altını test eder çorbacı bu gidişle. 3 ay sonraki bilanço dönemine kadar yatar üstüne. Bezip satanlarınkini toplar.
ikiside 2.30 lardayken örge ye atlamayan aklımı seveyim. Çorba parasına tamah eden patronun kayığında kaldık.
tuclk paydaşlarına
şahsım ve çevremde 120 bin lot vardır
ben küçük yatırımcının küçüyüyüm diğerlerini siz düşünün
patron ve dansözü biz pisti terketmeden yukarı oynamaz
almak için fırsatları kollayın.yani aşağı basması muhtemeldir bu benim şahsi görüşümdür. altının çizerek söylüyorum kararı verecek olan patron ve dansözüdür
açıklamalarım bir yatırım tavsiyesi içermez.
😁 Gene sanslisiniz nakdim kalmadi. Simdi siz bunu daha asagi cekseniz ben gene alamam, cokda muhim degil ama beraber kazanicaz oyle sattirip ucurma kacirma yok. Bu arada yukari assagimi yaparsiniz, forumda bidi bidimi yaparsiniz size kalmis.
çorbacı ben hala buradayım dedi bugün
Foruma kimse yazmayınca kimse sanmasınki ky sattı çıktı
Tuclk yatırımcısı kadar sabırlı yatırımcı imkb de bulunmaz
Şimdi yazarım foruma bile bidaha bakmam takaslarına her hareketinde bakıyorum gedik yatırım vur kaç yapıyor patronda zaten tahtayı sahipsiz bırakmış
Sabah sabah kimseler yokken kendi kendine oynaşıyor.
çorbacı detected. Dikkatli olun
Adam değişik oyunlar peşinde. Ne yaparım şu kağıttan bir çorba parası çıkarırım hesabında. Nergis gibiler kağıdıyla oynayarak ticari faaliyetlerinden elde edemedikleri geliri kazanıyorlar.
Patlamaya hazır bomba gibi. Patlayacak ama kesin.Ötümüzde patlamasa bari.
2.33 - 2.34 takıldı. Bir yöne kıracak gibi duruyor ama bakalım. uöarım yukarı olur. Maliyetini yakalayan çıkıyor haklı olarak işin kötü tarafı bu
Heycanlandirma bizi 😁
Hibin hibin artıyor. Böylesi daha iyi belkide.
Bugün niyetini belli edebilir. Takaslar ilginç.