Tepe demek istedin herhalde
Printable View
Bugun artik o gun olsun ümidiyle gunaayyydiiiinnnn.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne 8,60 mış arkadaş yaa..!
29 martta dimi genel kurul,supriz bedelsiz hayalleri kuruyorum.umut fakirin ekmegi.:)
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8.60 a 104.000 bin i kim niye koyar.yada alan olursa niye alir?
Bak burda 100 kusurbin lot var diyo verin elinizdekileri yoksaaaa diyoo....
8,50-8,60 arası çalsın oynasın tek lot vermem kendi adıma..
Aldi yine kendi koydugunu. Tam ac gozlu yahuu.
200 binmi aldilar
104 var demistikya onun 20 si silindi kalaninida tahtadan aldi simdide 17bin 8.60 dan aldi tek kalem. Aklima acaba bunlar kotton falan cikacaklarda fiyat mi ayarliyoelar diye geliyor bakalim cikar kokusu.
Ben niye bedelsiz beklentisi icine girdim ,hayal dunyasi iste.ytd olamaz.olmasinda zaten
http://fs5.directupload.net/images/170320/48ww4hch.jpg
son bir ayda alanlar
Biraz once baska bir ekranda baktigim takaslarda, dun Cefaks'in yaptigi gonderimlerden cok farkli bir tablo gordum.
Diger bir konu basliginda Cefaks'tan 21 Subat'tan gunumuze alan - satan tablosunu tekrarlamasini rica ettim , umarim zaman bulur gonderir. Benim gordugum tabloda Citi ve Dose nin 250.000 er alimlari vardi.
Bu arada, gun icerisinde son 7-8 saat boyunca kagit max. 2 kademe aralikta ve neredeyse ayni kademe 8.66 TL de 80.000 lot islem yapti. Benim daha once hic gormedigim bir hareket tarziydi. Hayirlisi diyelim
Turk Tuborg'un genel kurul tarihi konusunda bilgi sahibi olanimiz varsa ve lutfen paylasirlarsa memnun olurum. Bu sene kar payi dagitimi bekliyorum, tamamen kisisel bir beklenti olup herhangi bir duyuma dayanmamaktadir.
Iyi aksamlar.
http://fs5.directupload.net/images/170321/fhjf454m.jpg
son bir ayda alanlar
Sanirim gecen seneydi,kar olursa%20 den az olmamak kaydiyla dagitimina karar verklmisti.sms kesinlikle boyle diyemem.sonucts siradan bi ky yim
http://i.hizliresim.com/p0EpoN.png
31 Aralik 2016 tarihli Faaliyet Raporu yukaridaki ifadeleri iceriyor.
Mevcut veriler isiginda ben kar payi dagilimi beklerim ama Yonetim Kurulu'nun benim on gorumu dikkate alacagindan emin degilim :)
yabancilarin son 1ayda hisse fiyatının tarihi zirvesine yakin seviyelerde bu kadar ciddi alim yapmalari guzel. Satanlar da karlarini realize eden yatirim ve emeklilik fonlari olmus. Yabancilarin beklentisi devam ediyor o zaman cok guzel :) Ilk bir temettu karari uzerine de 2.halka arz olsa...
Son 5-6 senede pazar payini 5-6 kat arttirmis ve gelecek vaad eden bir isletme icin Israilli sahiplerinin 2. bir arz uygulamasini mantikli bir beklenti olarak gormemekteyim.Bu adamlarin ticari zekalariyla ortusmez sanirim.
Kisa vadeli "temettu", orta vadede de "bedelsiz" konusunda anlasalim ve teklifimizi bu sekilde yonetim kuruluna sunalim, uygun gorurseniz :)
seans sonundaki pasta verilerinde yabancı işlemleri gözükmez.
http://fs5.directupload.net/images/170322/msfndewi.jpg
Ne umuyoruz ne buluyoruz yaa hu. Sabirrr...
Bakalim yeni haftada neler yasatacaklar,tum dostlara saglikli mutlu bir hafta olur insallah,
Gundem belli sanirim, Yonetim Kurulu Toplantisi.
Her sene oldugu gibi bu sene de Mart ayinin son haftasi toplanmasini beklerim, gerci en kucuk bir haber gecmiyor ama :). Genel Kurul da Nisan sonu sanirim..
On gorumun; az da olsa kar payi oldugunu paylasmistim. Eger gerceklesirse 10.00 TL yi gecmemek uzere hizli bir yukari, eger kar payi dagitimi gerceklesmezse de yil basi fiyat seviyesi 7.70 lere dogru bir cekilme bekliyorum.
Hisseyi ortalamalara yakin hareket ettiriyorlar, nereye kirilacagini ben de merak ediyorum. Son 1 ayda 550.000 den fazla artan yabanci takasi konuya az da olsa heyecan katiyor :)
HAYIRlisi diyelim.
Bu arada benim gorebildigim takas verileri su sekilde, umarim isinize yarar.
http://i.hizliresim.com/EgRlLD.png
Ben kendi adima temettudense guzel bir bedelsizi tercih ederim psikolojik etkisi buyuk olabilir.
Fiyatlamaya baktigimizda; ne temettu ne de bedelsiz verecek gibi gorunuyor.
Israil mali kol saatine mahkum edecek bizleri sanirim :).
Neyse az kaldi.
Genel kurul kararlarini mi bekliyoruz su an?
Yonetim Kurulu aciklamasi oldugunu ben gormedim, dolayisiyla once Yonetim Kurulu karari gormemiz lazim. Genel Kurul tarihi bile henuz belli degil sanirim.
Tahtayi kim yapiyorsa guzel yapiyor; karincanin bile belini incitmeden ..... kimseyi uyandirmadan.
Ama yeni degil, son 4 yildir boyle; taaa 2.50 - 3.00 TL lerden bu yana.
Sabirliyiz,bekleriz
Bugun olmusmu bu genel kurul?
Bugün yönetim kurulu gerçekleşmiş. Denetim firması ile ilgili açıklama yaptılar bugün. Başka bir açıklama henüz gelmedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir açıklama daha bekliyorum. Bu kadar geç saate kalmaları belki de şimdiye kadar verilmeyen bir karara işaret olabilir mi? Önceki yıllarda piyasa kapandıktan hemen sonra açıklama yaparlardı :)
Bu hayalcilik bitircek beni:) ,hic ses seda yok yonetimden.acilisla uzayami cikarcaklar.ah umut fakirin lezzetli ekmegi.ytd olmasin yanarsin
Mrb arkadaşlar,uzun zamandan beri elimde tborg hissesi var,bu arada ben Trakyalı yım burası ufak bir bölge olduğu halde Türkiye'nin en çok alkol tüketen bölgesi,neyse kipaya kutu tborg almaya gittim yok,yine yok satıyor,bu ilk çeyrek yine çok iyi gelecek firmamıza sahip çıkın ytd değildir
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firmada bize sahip ciksa ne iyi olur,reklamini zaten biz yapiyoruz.