http://fs5.directupload.net/images/170330/7f65pgw6.jpg
Printable View
tenik olarak sat vermiş bakalım yarın ne yapacak ...
Şirketimizin 30.03.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu'nun görev dağılımının aşağıdaki şekilde oluşturulmasına karar verilmiştir.
1) Sn. Tanju KAYA - Yönetim Kurulu Başkanı
2) Sn. Mehmet AYDOĞDU - Yönetim Kurulu Başkan Vekili
3) Sn. Ali Murat DİZDAR - Yönetim Kurulu Üyesi
4) Sn. Behzat YILDIRIMER - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi
5) Sn. Özlem ÇÖRTOĞLU - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
sayın sur selam temettü yada bedelsiz vermiyormu hissemiz bugün ortak olduk hayırlısı olur İNŞALLAH hep beraber rızıklanırız.
son üç günde globol 2.20 bin lot mal almış bu tahta için çok iyi bir rakam hareket gelebilir kısa vadede..
çok ilginç bu fiyatlar bana göre bedava az kalır hiç sadece hiç fiyatlardır sırf karaköy binası yeniden değerlemede piyasa değeri kadardır avmler kira gelirleri çok ilginç ...
Buralarda kalmasına sebeb bence deniz yatımdaki 45 milyon lot millet korkuyor kafamıza yeriz malı diye vur kaç yapıyorlar ondan ..
Ama sonuca bakılırsa alanda yok satanda
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an itibarı ile.kaggitta sallanıyor rüzgara karsi
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cefaks abim sağol varol teşekkürler..
global 220 bin lotu aldı iki gündür sessiz ne alıyor ne satıyor. ben alıma devam edeceğini düşünüyorum global kağıtı 2.00 nin üstüne taşıyacak gibi..
1.88 geçirmiyorlar ..
tahtada hiç gözükmeyen kurumlar gelmiş(alış kısmına).....bu veriler 18 DEN önce görülebiliyor muymuş....cefaks hoca nın ekranı sihirli mi ne...
cefaks abim aslandır aslan ALLAH razı olsun ondan çok emekleri var biz ky,lerde sağolsun var olsun sağlıklı olsun herdaim..
1.87 kapattı 31 31 31 alışlarla hayırlısı yarın ola hayrola ..
AKBANK dan gerisi yalan kağıta hep destek atan kurum bu arada global ufakdan hala alımda 2.00 üstüne atmalı artık piyasa bozmazsa tabi..
deniz baskılıyor kağıtı kendi kağıtının gitmesini istemiyorlar galiba..
Makus talihini kiramayan hissenin sayfası yine boş kaldı ....
http://fs5.directupload.net/images/170407/fldlb8lt.jpg
son bir ayda alanlar.
özvarlıkları kadar borcu olan kaplamin tahta yapıcı atıycak diye 3 gündür tavan, bizim şirketin sahibi borsada da yatırım şirketi öyle camış gibi yatıyor.....ey güzel ALLAH ım deniz yatırıma güzel akıllar ver....