İyi Pazarlar TÜRK MİLLETİ
Printable View
İyi Pazarlar TÜRK MİLLETİ
Şeytan bunların içinde zaten bu kadar saçmalama ve yalan dolan ne mal olduklarının ispatı.
Yanarım bunların peşinde olanlara.
TANRI AKIL FİKİR VERSİN DERİM demesinede ????????
Zeytung olabilirmi diye düşünüyorum içimden.
Bazı yaşadıklarıma bakarak olabilir diyorum.
İyi pazarlar kafe .
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 5 katlı bir binanın 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında ölü sayısı dörde yükseldi.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Savan Günay:
Bir çocuk doktoru olarak size söylüyorum;
Ülkeye 4,5 milyon Suriyeli doğurgan çift almakla beraber 1 milyon 800 bin aşısız - bazı kaynaklarda 2 milyon Suriye uyruklu çocuk aldınız...
Ülkemin son 30 yılda emek emek, ilmik ilmik yapılan demografik aşı haritasını değiştirdiniz...
30 yıldır görülmeyen kızamık hastalığını hortlattınız, Türk çocukları 30 sene sonra kızamık geçirir oldu...
İlk olarak batı Şeria ve Gazze’den kontrolsüz geçiş suretiyle, el ayak ağız hastalığı hortladığında bakanlığı uyarmıştım. O dönemim Sağlık Bakanı kısa bir çalışma başlatmıştı...
Sonra Suriye faciası ile olay kontrolsüz bir hale geldi ve ülkenin aşı politikasının ruhuna el Fatiha okudunuz...
Yine 30 yılda sıklığı elimizde sağlıklı bir veri olmadığına göre 1000‘de 2 ye düşen Su Çiçeği hastalığını %100 de 4 e fırlattınız...
Eredike ettiğimiz (yani sıfırladığımız) el ayak ağız hastalığını 10.000 (on binde 1 görülürken) %2 görülür hale getirdiniz…
Ölüyü hortlattınız…
Bunlar tehlike belirticisi rakamlardır…
Bu sektörde çalışanlar iyi bilir...
Sınır kapılarında aşı yapmak 1,5 milyon çocuk geldikten sonra aklınıza geldi. Ama elimizde veri yoktu ve buda başarılamadı...
Önünüze geleni ülkeye aldınız...
Almayın demiyorum. Ama kontrollü alınız. Böylece aşılanmış çocuklar ve aşılanmamış çocuklarla, aşılanmış olanlarında immün (bağışıklık) sistemi bozuldu. Bu hiç bir ülkenin yaşamaması gereken büyük bir hatadır!
Size söylüyorum, sayın Sağlık bakanı! Biz 50 yıl bu hastalıklarla tekrar mücadele edeceğiz...
Kim için...?
Ne için...?
Ne adına...?
Benim çocuklarımın bahar yaşadığı bu iklime, kontrolsüz 2 milyon aşısız çocuk sokarak, ülkeyi 50 yıl öncesine götürdünüz. Bunun acı faturasını Türk çocukları daha sonraki yıllarda ödeyecek...
Ya siz ne ödeyeceksiniz???
Ben ülkemin meftunu, aşığıyım. Gerçek budur ve benim halkım bu gerçekleri bilmelidir!
Dr. Savan Günay
(Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı)
Ankara'da sporcuları taşıyan minibüs devrildi, 1 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
%1.71.. %1.29... %1.05...
Bu izlenme oranları Başkanı görenin derhal kanal değiştirdiğini gösteriyor..
https://odatv.com/erdoganin-televizy...-03031905.html
hala izleniyor olması bile başlı başına üzerinde düşünülmesi gereken bir durum...ben ne zaman TV de görsem anında kanalı değiştiriyorum...ama rakamlar gösteriyor ki milletinde artık itimadı kalmamış...şaşırmadık...patlıcanı 15 tl ye yedirirsen, doları 7,20 lere zıplatırsan bu olur...
durmak yok imam hatip açmaya devam...ne gerek var zaten fen ve teknoloji liseleri açıp geleceğin mühendislerini bilim adamlarını yetiştirmeye...
......Genel ortaöğretimde öğrencilerin yılsonu başarı ortalaması 76 olarak tespit edilirken, ortalaması 66.7 olan meslek liselerinin de gerisinde kalan imam hatiplerin yılsonu ortalaması 65.9 oldu.
https://odatv.com/imam-hatipler-sini...-03031950.html
Aksaray'da arkadaşım var.
Geçmiş seçimde bir uyarım vardı.
Yani bu fiyatlar artmadan bu konuda bak patlıcanı bile 5TL ye yiyeceksin demiştim.
Uyarımı dinlemedi geçen dedim patlıcanı kaça yedin Niğde de diye sordum şimdi Niğde de ondan
12 TL dedi.
Ve ben ne dedim bunlar daha iyi günlerimiz dedim.
Yeter artık deme böyle şeyler dedi.Oy moy yok artık.
Anladım dedi bende anlamadın hala kızgınsın ondan hala içinde umut var.dedim.
Ekledim ta baştan beri ne diyorum ben dedim.Bop ve bunla bağlamda onların TÜRKİYE yi batırma projesidir demiştim ve hala aynı yerdeyim.
Ve batıracaklar ülkeyi bu yerel seçimde de yönetim değişmeyecek.
Hatta Cem Toker in dediği gibi artık yönetimi bırakmazlar geçmiş olsun dedim.
Bebelerin ve torunlarına Tanrı yardımcı olsun dedim.
Başa gelen çekilir.:(
Bu fotoğraf önceki gün (27 Şubat 2019) Manyas'ta çekildi.
Gelenek bozulmadı 8. yılda da balıkçı Adem amca, Yaren leyleğine kavuştu sonunda.
Her yıl köye gelen ilk leylek o oluyor. Hem de tek başına.
Gelir gelmez Adem amcanın teknesine konuyor ve ondan balık istiyor ve bütün yazı birlikte geçiriyorlar.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...14&oe=5D111A6C
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Belediyelerimiz personel bulunduracak ve gece gündüz bu personel vatandaşımıza hizmet edecek."
Hayırlı olsun...
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haberlerde görsem kanalı değiştiriyorum değil ki 2-3 saat seyretmek
Senol Güneş Tff’den 4 yılda güncel kur hesabıyla 78 milyon tl alacakmış .. Umarım dogru değildir , doğruysa yazıklar olsun
Sana sitemimi haksız görebilirsin belki de. Beni bağışla Savcı Bey! Belki satırları özensizce seçmiş olabilirim. Kabalığımı hoş gör bu sefer emi. İçimden kopan fırtına dinmek bilmedi bu gün. Duygularımı kırık dökük satırlara yazmak istedim.
Karşılaştığın öğretmenlerine, ilk sahada ders vermeye kalktığını okudum. Her gün 35-40 kişilik sınıflarda eğitim veren, sabırla, azimle yarınların büyüklerini yetiştiren öğretmenlere hayatlarında unutmayacakları bir ders vermişsin anlaşılan. Sahada daha nazik ve zarif davranmalarını beklediğin öğretmenlerin, tavırlarından dolayı maçı karakolda bitirmişsin öyle mi Savcı Bey!. Seni ve daha nice savcıları yetiştiren öğretmenleri, masum 14 fidanı bir halı sahada tutuklatmak, hangi hukuk kuralına karşılık gelir Savcı bey oğlum?
Hâlbuki biz öğretmenlerin, Hukuk Fakültesini kazandığın gün, sevinç gözyaşları dökmüş, başarınla nasıl gurur duymuştuk oysa biliyor musun? Okulun önüne astığımız, rüzgârda dalgalanan büyük bez bir afişe seni ve senin gibi nice başarılı öğrencilerin adını yazdırmıştık hatırlıyor musun? Okulun girişinde yer alan camlı şeref köşesinde yani Okulumuzun İftihar Tablosunda savcı cübbesi giydiğin resmini çerçeveletip astırmıştık. Her baktıkça gururlanıyor, içimiz içimize sığmıyordu bizim. Başarın okulumuz için büyük bir servetti be oğlum. En büyük eserimiz yarınları aydınlatacak iyi insan, değer insan yetiştirmek değil miydi? Bu gün şeref köşesinin önünden geçerken cübbe giymiş fotoğrafına tekrar tekrar baktım. Bakışların ok olup saplandı yüreğime, tarifi imkânsız acılar yaşattın Savcı Bey, biliyor musun?.
Hatırlıyor musun Savcı Bey oğlum? Bir gün büyük adam olursan, tevazuda toprağı, hataları örtmede geceyi, sevgide çiçekleri, adalette güneşi hatırla demiştik sana. Okuldan mezun olup ayrılırken, okul müdürünün son sözlerini hatırlıyor musun? Arada sırada ziyaretimize gel evlat, diğer çocuklara örnek göstermek istiyoruz seni diye. Derste muziplik yapan sınıf arkadaşlarının birçoğu esnaf oldu. Hele Tornacı Âdem’in, Berber Hasan’ın saygısı ve hürmeti bilsen nasıl duygulandırıyor bizleri. Ah Savcı Bey yavrum ah! Saygı ve hürmet göstermeni, ahde vefa beklemekle omuzlarına çok mu ağır yük yüklemişiz. Affet bizi Savcı Bey oğlum affet!
Sahi öğretmenlerin sorguya gönderirken, onların kıyıya vuran dalgalar misali öğütleri hiç mi gelmedi aklına? Yaradan’ın gerçek tevazu göstereni mutlaka yücelteceğini haber veren kutlu Peygamberi, Yaratılanı Yaradan’dan ötürü sev diyen Yunus’u, şefkat ve merhamette güneş gibi ol diyen Mevlana’yı anlatmadılar mı sana? Bir cana dokunurken bir çiçeğe dokunur gibi nazik davranmalısın yavrum demediler mi? Hz. Ali’nin bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum deyişini. Sana binlerce harf öğretinin kölesi olmanı beklemiyorduk fakat tatlı bir selamını, hoş bir seda istemiştik Savcı Bey!.
Ah Savcı Bey! Bir öğretmenin sevgi ve emeğinden başka hangi faaliyeti olabilir ki! Bir akşam vakti eğlenmelerini de mi çok gördün onlara? Bilirsin, öğretmenlerin resmi plakalı özel araçları, emrine amade emniyet görevlileri, hele koruması hiç olmaz. Zor bela artırdığı üç beş kuruşu da bazen canlarla muhabbete feda ediverir işte. Hiç mi iyi hatırası yoktu öğretmenlerin? Kah masada, kah öğrencilerin arasında sıraları dolaşan, öğretme aşkıyla çırpınıp duran, konuşmaktan boğazı kuruyan öğretmenini hatırlamadın öyle mi? Büyük bir sabırla eline tebeşir tuttururken, sobanı yakarken hiç mi gelmedi aklına öğretmenlerin?
Demek öğretmenlerini, karga tulumba yakalayıp sorguya göndererek ahde vefa gösterecektin öyle mi Savcı Bey! Bu toplumun değerlerini, öğretmenlerin yetiştirdiğini unuttun öylemi? O halde ben unutmadan söyleyivereyim hemen. Yakaladığın suçluları(!) aynı hizada bekletmeyi, terli eşofmanla, şortla sorgulatmayı unutmadın değil mi?. Varsın maçın sonunda hukukun üstünlüğü kazansın Savcı Bey! Maarif ve muallimler mağlup ayrılsın sahadan. Canın sağ olsun.
Hacı FİDAN/ Maarif Müfettişi
Halk sağlığı ulusal güvenlik meselesidir.
Sınırdan kontrolsüz geçiş yapılması kabul edilebilir bir şey değildir. Daha sonra bu topluluğu kontrolsüz şekilde büyük şehirlere göndermekte hatadır.
Masumları savunmak istiyorsanız sınırın ötesine bir hat çizer geçeni indiririm dersiniz. Bedeli neysede topluca öderiz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayvanda şap var onuda aldın kontrol etmeden.
Eğitimli ve vazifesinin adamı kaliteli bürokratlar yokta ondan bu başımıza gelenler.
ebola ,kuş gribi yada daha bilmediğin virüs var ve alıyon adamları içeri.
Buradaki nesilde göt altına giriyor.Kafaya bak.
50 yıl daha uğraşırız diyor doktor o şap da 50 yıl çıkmaz ülkeden yada görülen yerden deniyor.
''Şimdi hesap edelim..1 K= 1.000.000.000.000.000.00 TL 1$=5.37TL....
1.000.000.000.000.000 / 5.37 = 186.219.739.000.000 ..YANİ TOKAT'A 186 TRİLYON DOLAR YATIRIM YAPMIŞ..
YA EKSİK SÖYLEDİM..ÇIKAN RAKAMI 13 İLE ÇARPMAYI UNUTTUM..PARDONNNNNNNNNN...
186X13=2.4 KATRİLYON DOLAR EDİYOR.... DÜNYA EKONOMİSİNİN 3 MİSLİ TOKAT'A YATIRIM YAPMIŞ...''
face'ten alıntı
Erdoğan: Biz Ferhatız, siz Şirin
https://twitter.com/t24comtr/status/1102173440574976000
şenol güneş için:
adam tolgay euro ile olan sözleşmesini tl ye çevirmedi diye kadro dışı bırak sonra git euro üzerinden sözleşme imzala.
tüpçü için:
kalk cumhurbaşkanlığı kararnamesine aykırı oalrak euro üzerinden şenol güneş ile sözleşme imzala sonra pılıyı pırtıyı topla kaç
2 nizede yazıklar olsun
şenool güneşi günahım kadar sevmem
ancak milli takımda iken haksız yere sözleşmesi iptal edildiği için milli talkımın başına getirilmeli diye yıllarca görüş belirttim
kalıbının adamı değilmiş yanılmışım
Kontrollü şekilde sınır kamplarında tutulabilirdi. Bu gelen geçen herkesi içeriye sorgusuz sualsiz almanın dünyada başka bir örneği yoktur sanırım.
Bir büyük yalanda kurtuluş savaşında, Çanakkale de suriyelilerin bizimle beraber savaştığı yalanıdır. O dönemde halep nüfusunun ciddi oranı Türkmendi. Gelip savaşan da öz Türk fertleriydi. Yoksa osmanlıyı ingilizle birlik olup sırtından vuran arabın gelip Çanakkale de bizimle beraber savaştığına ben inanmam. İnanan cahiller buyursun inansın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbul Arnavutköy ' de iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.
İstanbul Valiliği, Beyoğlu'nda 4 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı yangınla ilgili bir şüphelinin Hatay'da yakalandığını bildirdi.
Amed sportif oyuncusunun elinde jilet var ..
https://twitter.com/mesutcayir54/sta...878661120?s=21
Burnuma provokasyon kokusu geldi.Yara bereler jilet izine benzemiyor.
Dolduruşa gelmemek lazım.
https://pbs.twimg.com/media/D0qNWxSWwAIrUTV.jpg
Banada video tuhaf geldi kameraları özel götürmüşler gibi ancak o adamda jilet olsada olmasada amedli oyuncunun tavırları sorcu ahlakıyla bağdaşmıyor
Elinde kesici birsey var bence , yaptigi hareketlerde çabası .. Böylesinin lisansı iptal edilmeli ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...53e1cb87dd.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3a30db5ce5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9714668c3a.jpg
Eyt yasası 31 marttan önce çıkacak
https://alitezel.com.tr/eyt-yasasi-3...-cikacak-8678/
Olanlara yorum getirmiyorum ama yaralanmalar krampon ve tırnak izi. Bunlara jilet kesiği demek biraz abartılı olur gibi geldi bana.
Aksaray'da sokakta yürürken cep telefonuyla konuşan Afganistan uyruklu Nasir M. (23), iddiaya göre yanında telefondan yüksek sesle müzik dinlediği için tartıştığı arkadaşı Ferzat Navsandı'yı (22), vücudunun 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
Kafayı yedi millet ..
Istanbulda 26 bin CIA ajani varmis
https://eksisozluk.com/26-bin-cia-aj...8651?a=popular
İyiki lpg taktırdık adamlar katmerli katmerli geçiriyorlar