Sn 06Ank,
ECBYO bu şekilde sert değişimi iş Yatırımın tercihi olduğunu düşünüyorum
Borsanın geleceğini çok iyi görmüyor hatta şu anda bile yüksek seviyelerde olduğunu işaret eder.
Printable View
Geçen hafta Marbaş alttan alır yukardan satırım diye 192 bin lot aldı,
1 gün bekledikten sonra %1 - %1,3 zararına sattı. Onun dışında tahtada pek bir hareket yok.
Ne oldu takaslarda kim satti.anlatirmisiniz
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Persembe Cuma günü tahtayı izleyebildim,
Persembe Deniz Yatırım Kağıdı toplayarak yukarı çıkarıyordu,
1,70 seviyesine gelince Gedik ve Marbas kağıda girdi.
Alimlarda marbas birinci siradaydi 192 lotla ikinci Deniz, 97 lotla satıcı Sanko ve isyatırım
Cuma günü Marbas aldığını kustu zararla , is yatırımı satıslara devam etti Denit yatırım karsıladı,
Beklenti yükselmesiydi ama olmadi, bakalim yarin nasıl olacak
Son 3 aylık nakit değişim tablosu :
http://i.hizliresim.com/vbWLOv.jpg
17.04.2017 tarihinden bugüne yatırım finans 267.000 lot aldı.Aldıgı hisseler Citibank takasına gidiyor.
Yatırım Tavsiyesi degildir..
ecbyo portföyündeki hisseleri satarak riskini sıfırlamış oldu.bundan sonra defter degeri hiç düşmeden artar diye düşünüyorum.
bugün gelen pay başına net aktif deger 2.1938 olmuş.her hafta bu artarak devam edecektir hisse olmadıgı için.
Yatırım tavsiyesi degildir
yatırım finans bugünde 23.630 lot aldı.yine citi yabancıya gönderecek.291.000 lot citi yabancı takasına gitti.dolaşımda 10.000 milyon lot hisse var.bunun 6.000 milyonu şirketin.geri kalan 4.000 milyon içinde yabancının aldıgı önemli rakam.
ayrıca içerisindeki hisseleri satmalarıda çok dogru karar görünüyor.
yatırım tavsiyesi degildir
Yazdıklarınızı anlayamadım Gül73
Şirket kendi hisselerini mi satıyor demek istiyorsunuz ?
Ecbyo portföyündeki hisseleri sıfırladı.Artık riski yüksek bist hisse senetleri taşımıyor.eurobond,devlet tahvili ve buna benzer sabit getirili varlıklar ile portföyünü devam ettiriyor.buda hisse başına aktif degerinin sürekli yukarı gitmesini ve temettü getirisinin her yıl yüzde 10 nun altına düşmemesini saglıyacak.Yani ecbyo artık piyasalar düşsede etkilenmiyecek güvenli liman oldu.
YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR..
Tesekkurler
Ecbyo halka arz tarihinden beri güvenli bir limandır...piyasa oyuncularının tahtada işlem yapması mümkün olamaz.. portföy ünden hisse satışı göreceli bir kavramdır... hisse temettü verimi buna bağlı değildir...kısa vadeli yatırımcılar bu hissede başarılı olamaz...Yabancı alışlarını bu tahtada gösterge olarak görmek doğru değildir...zamanı sermayesi bol önü yeni oluşumlara açık sadece bir yatırım ortaklığı olarak görülmemesi gereken bir hissedir.bol kazançlar
27/05/2015 tarihinde ,29368 sayılı Resmi
Gazete'de yayınlanan Seri III-48.5 sayılı " Menkul Kıymet Yatırım
Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin 36/1(e) maddesi uyarınca Menkul
Kıymet Yatırım Ortaklıklarının çalışanlarına aylık ücret dışında yapılan her
türlü prim, ikramiye ve benzeri ödemelerin, ödeme yapılan kişinin ünvanı ve
ödeme tutarı ile birlikte ödemenin yapılmasını takip eden 3 iş günü içinde
KAP'ta kamuya açıklanması zorunluluğu getirilmiştir. Şirketimizce personele
yapılan yıllık başarı primi ödemeleri ile ilgili bilgilere ekteki tabloda yer
verilmiştir.
Ödeme Yapılan Kişinin Ünvanı
2 Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi
1 Genel Müdür
Ödemenin Niteliği
2 Prim
1 Prim
Ödeme Tutarı (TL)
1 118320
2 8169
https://www.kap.org.tr/Bildirim/604956
citi yabancı almaya devam ediyor.
YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
Citi yabancı 17.04.2017 tarihinden bugüne 305.000 lot alım yaptı.
Fiyatını yükseltmeden dipten topluyor yabancı...
Yabancinin isi guc yok bu hisseye yatirim yaparlarmi???? Eminmisiniz yabanci olduguna.biyikli olmasin
iş gücü yok buna yatırım yapar mı yapmaz mı bu hangi pencereden baktığınıza bağlı,
Kafanızdaki yatırımcı persektifi ile alakalı,
Lenin dediği gibi kurbağa gökyüzünü gördüğü kuyu kadar sanarmış..
Sana çok net söyleyeyim elimde tuğçelik vardı yükseldiğindiğinde bir kısmını sattım ve bundan aldım Tuğçelik gibi hisse ile kıyaslarken ne olacak diye
Tuğçelik %13 değer kaybetti, Burda ise hem temettü aldım hemde hisseni fiyatı alış fiyatımdan daha yukarda
Eminmisiniz diye sorarsanız takas verilerinden hareket ediyoruz elimizde baska done yok.
Bıyıklıda olabilir biyiksizda,
Hadi diyelim bıyıklı toplasın ne yapacak 20 lere mi çıkaracak hisseyi ???
Sizi niye bu kadar rahatsız etti bu konu anlamadim.
[IMG]https://i.hizliresim.com/374Ob5.jpg[/IMG]
Yönlendirme olmaması için yazmaya çekindiğim tespitleri Sn Gül73 net vurgulamış.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, OLAMAZ.
Yabancı alımı devam.Bugünde 19.931 lot almış
YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
Portföyünde hisse olmadıgının kimse farkında degil gibi
Dun 1.59 alis 1.60 satisken 1.60 satisa yazdim 2.900 lotumu.almadilar.bi alt kademeye cektiler.1.59 yazdim ordanda almadilar.bugun sabah 1.59 yazdim satisa almadilar.1.58 cektim.1.57 alisken ordanda almadilar.mal kaldi elimizde.cok sig tahta.adam 2900 lotun hesabini yapiyo.
Bugunde 1.58 satis iken satisa yazdim.adam 1.58 tamamina verip aninda 1.56 alis 1.57 satisa dusurdu.2900 lotun hesabini yapiyo garibim spek.
Kim ne yapsin bu tahtada mal toplamayi.yatirim ortaklilarinin ederi belli.mal toplasa 3 gundur satisa yaziyorum benim mali alir.kademe dusuruyo almak istemiyo.
Bugunde almadilar 1.58 den.inadina beklicem aylarca.
1.58 yazdim sabah erkenden.spek uyuzlugana param gitcek diye alniyo.1.57 calistiriyo.inatlasma benle spek.aylarca bekleme gucum var.1.58 de
Bugunde onbinlerce lot cevirdi spek.uyuzlugana benim 1.58 deki malimi sabahtan beri almadi.ey spek yarin 1.59 alirsin artik.
yabancı almaya devam ediyor.bugün 33.000 lot almış.sonunda ne çıkacak bakalım
Carsamba gunu 1.57 den verdim.maliyetim 1.67 ama maglum temettu verdi.yinede 25 tl zarar.bugun 1.59 satis firsati vermis ama lanet olsun dedim.hesaplar eksi bakiye.odemeler var.elimdeki hisselerden en gereksiz ve potansiyelsiz bunu gordugume sattim.siz kazanin.ben cekildim.
Yatırım ortaklıklarında hareketlilik çok fazlalaştı.EUYO,OYAYO gibi yatırım ortaklıkları geçen hafta önemli pirimler yaptı.bizimkininde teknik analizi oldukça olumluya dönmüş.yabancı alımı hergün devam ediyor.