%10 stopaj hesap cüzdaninda yazmiyor nominal yaziyor bunu bankada hiçbirşekilde söylemediler 178.200 den %10 stopaj kesilicekse bunu söyleyip net getiriden bahsetmeleri lazım degilmiydi acaba😞?
Printable View
Ppf oranı var mı dostlar seçim sonrası pazartesi günü mk karşılığı? Mevduatlarda hiç kıpraşma yok... bir ay kaldı vade dolmasına benim de...
2.4.2019 tcmb fonlama verisi:
Tcmb'nin kapattığı likidite açığı : 84.6 milyar TL, faizi %25.50.
79.5 milyar TL'si BIST o/N günlük repo.
7.6 milyar TL TL depo.
Haftalık fonlamalar kapalı. Her şey tamamen günlük dönüyor.
Geç likidite imkanı saklı duruyor ama kullanılmıyor.
Glabol menkul spotaj kesintisiz 25,48 viop piyasasından alabileceğini söyledi saat 11..
Şu an en iyi getiri için Bir aracı kurumda viop (vadeli işlemler borsası) gecelik borç vermek en iyi getiri gözüküyor nakitçi arkadaşlarımıza brüt 25 25,5 arası geziyor
Vakıf yatırım, deniz yatırım, garanti yatırım vs herhangi bi aracı kuruma gidip viop hesabı açın paramın gecelik nemalanmasını istiyorum deyin deyin mevduat hem ppf oranlarından çok daha iyi şu an
Deneyeyim Sercan yoldaş tnx
5 yıldır çalıştığım borsa aracı kurumu...Aynı zamanda FX ci bu arkadaşlar ....Bu tarz güvenilir firmalarla Mevduat faizleri iyileşene kadar ben çalışmaya karar verdim....%15 stopaj düşüldümü yinede bankalara göre oldukça iyi bir oran almış oluyoruz...MB haftalık repoya geçerse oranlar 23 e sarkacaktır....İsim vermek reklama gireceğinden isim vermem doğru olmaz....
Bugün (şimdilik ismini yazmayayım) bir aracı kurumdan repo oranı sordum brüt %25.00 dediler.Borsa ve komisyon payı kesintisi nakit rakam üzerinden (miktar 25k nın üstünde ise yüzbinde 2.77 eğer altında ise yüzbinde 5) imiş.
Örnek olarak 100K için brüt %25 ile bağlansa bile kesintilerden sonra brüt %23.81 olarak yansıyacak görünüyor.Yarın denemelik 100K göndereceğim sonuca göre karar vereceğim.Genelde eksik ya da yanlış bilgi verebiliyorlar ne de olsa.Kesintiler konusunda buna benzer oran bilgisi olan varsa yazsın öğrenelim.
Bononun kodu var mı ona bakmak lazım ? Oradan faiz hesaplaması yapalabilir. Zaten çok zor değil hesabı. Faiz oranı gerekiyor. Mevduat eşleniği hesaplarken Stopajı 6 aydan uzun olduğu için yüzde 12 olarak hesaplamaya katmak lazım Eğer bono faizi 21.1 civarında ise sizin söylenen rakam net kazanç olması gerekiyor. Sn.t.axaray.
Zararsız kurtarma yolları için fikirleri olan....
https://i.hizliresim.com/v6BdG4.jpg
tpp de alınan oranlarda paranın miktarı önemli mi? 100k -1000k farkediyor mu oranlar
Ek 22195
Bono faizine göre elinize 175,866 TL gibi rakam geçer ..