200 günlük uzerıne atma çabası var hissede
2,00 üzeri kapanış yaparsak süper olur
hacım de cok güzel
1 tire =2 yunsa yapana kadar buradayım
ytd
Printable View
200 günlük uzerıne atma çabası var hissede
2,00 üzeri kapanış yaparsak süper olur
hacım de cok güzel
1 tire =2 yunsa yapana kadar buradayım
ytd
Günlük 2 milyon civarı hacim nedir ki ! Takasları yakın takibimde.Sabahtan güçlü alıcı giren öğle sonrası boşaltıyor.Bizim öngöremediğimiz bir iş dönüyor.Hem genel kurul hem de 1.çeyrek bilanço beklentisi olusturmuşken geçen yılki seviyelerinde seyretmesi garip.2.20 lerden mi alacak bu millet çözemiyorum.Makinayı bakıma aldık dediler.Maşallah bir buçuk aydır yatıyor, küf tutacak.Ama inadına yine yüksek kâr bekliyorum.Terse yatırmayı iyi biliyorlar.2.70 lerde tutunması çok zor değildi.Hunharca kap haberi yığdılar.
Ünlü menkulu takip etmek gerekiyor, hisseyi toplamaya başladığında peşinden hareket oluyor, şuanda da hisseyi en çok satan olarak baskılayan o. Sürekli 300-500 lotu doldur boşalt yapa yapa hissesi baskılıyor. Big boss un emriyle yapıyordur kesin..
Tire de küçük hesap yapan kaybeder.
Tahtada hacimli hareket yapanların ve tahta yapıcılarının hepsi mondinin uşağıdır......
Normalde beklenti satın alınır fakat bu bizim mondide yok şuan...,
Tahminime göre herhangi bir özel durum haberi bekliyor bizim çakallar...
Az kaldı....Geçen sene son bilanço tarihleri sanırım 30 nisandı...
Mayıs’ın İlk haftası ya da ikinci haftası genel kurul toplantısı olacaktır...,
Düçünceme göre herhangi bir haberde çıkış olma ihtimali Doğuyor...
Baskı hala devam ediyor.....
Bilanço Öncesi ve sonrası...
Yönetim kurulu öncesi Ve sonrası..
Bakalım ne yapmak isteyecekler.....
Çıkarken de ardından ani düşüşler yapmadığı sürece olumlu olur bence....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!
Bir tavsiyem olacak biraz sessizlik olabilir mi? "Şişman kadını ürkütmeyelim"
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krmrd nin tahtasında bu kadar çeşitli aracı kurum yok .Kafam çorba oldu artık kim alıyor kim satıyor bakmaya gerek yok .Zaten işlem hacmide yok 40 bin alıp veriyorlar aynı kademeye
2,01 uzerı zaten kademeler bos
bılınclı baskı kuruyorlar
ellerı mahkum hısseyı çıkarmaya
ama belkı dökülen olur dıye bekletıorlar
200 günlük ortalamaya geldık uzerınde kapatırsak 2,10 a kadar cumaya kadar cıkıs bekliyorum
2,10-2,20 uzerı 2 altı aldıklarımı vermeyı düşünüyorum ana lotlarımı bılanco ve genel kurul kararına gore degerlendırecegım
ytd
Endeksin geçen hafta geri geldiği dönemde kağıt 1,93 ü görüp döndü doğru dürüst satan olmadı bence .Yani 1 haftadır 1,93 -2,01 arası cok satan olduğunu düşünmüyorum.Boşuna oyalanıyor 2,10 ve üzeri ancak kağıt toplayabilir
Esas sözleşmesine göre temettü vermek zorunda olduğunu belirten arkadaşımıza soruyorum.Niçin bu fiyatlarda sürünüyoruz? Bu beklentinin fiyatlanması gerekmiyor mu ?Acaba diyorum esas sòzleşme sonradan tadil edilmiş olabilir mi !!! Temettü bir yana 2.70 leri gören kağıdın genel kurul ve 1.çryrek öncesi Bist 100 endeksinden bağımsız ikinci tepe yolculuğuna başlaması gerekmez miydi ?
Genel kurul gündeminin belirlenecegi yönetim kurulu kararlarının deklere edileceği bu günlerde hacim aksiyon niçin yok? Basit bir bezdirme operasyonu olarak mı görmeliyiz bunu ?
Kimse nefesini boşuna tüketmesin bu uzun soluklu büyük bir maraton.Nefesini kontrollü kullananlar mutlak süretle kazanacaktır.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Oha! tepki bile vermedi şu ortamda.
Genel kurul + piyasanın şu hali ve #Tire. bu resmen bilinçli, şuurlu baskılarla bezdirme politikasıdır bence. Sabır!
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAPta yayınlanan hali en son halidir şirketlerin esas sözleşmeleri değiştiği anda Kap a duyurulur.
Ayrıca 1.temettüyü verecek diye ben demiyorum sözleşmede öyle yazıyor.
Hissenin %80i bir kişinin elindeyken resimi nasıl göstermek istiyorsa gösterir. Ne zaman yatırımcının güveni iyice gelişecek ve onun satışa koyduklarını alıp kar edene kadar da satmayacak o zaman götürmek zorunda kalır.
Şuanda demek ki bu plan işliyor ki hala böyle yapıyorlar, beklemekten başka çare yoktur.
Bugünün en çok artan listesinde %19 viking, %11 bak ambalaj.Kendilerine ait hikayeleri var malûm.Tiremizin de var.Biliyoruz ki kağıt, oluklu mukavva, ambalaj ve orman ürünleri geleceğin sektörü diyoruz.Sıra elbet yeniden Tire ye de gelecek.Hep denir ya tekkeyi bekleyen çorbayı içecek.
Biraz sessiz ve sakin olursanız kulağınıza bir şey diyeceğim....Şssttt....
''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
...Katolik Nikahlı Entrika...
macd günlükte al verdı bugun
ytd
GAP yarına dolar
ne gap ı ya ?
kapandı gap sankı
bılanco kokusu alındı arkanızaa yaslanın çıkıyoruz ıns
ytd
hisse bugün yatırımcısını üzmedi
bugun alan satan allah rızası ıcın atabılen var mı?
Boşluklar fasafiso Bence... onlar için gerçekten ne yapacakları önemli olandır ... bence Çok mantıksız düşmesi bunun bir göstergesidir....
Şu anki çıkışta fasafiso diyebiliriz.....
Çünkü gerçek deyerinde olmadığı için bu fiyatlar insanı aldatabilir...
Önemli olan tek şey onların ne yapmak isteyeceğidir...
yani 2.71 veyahut herhangi bir fiyatta İleri gidip sonradan aşağı düşürmek mantığı olduğu sürece hiçbir önemi yoktur....
Hedef ileri ise zirveleri,Düşse dahi o fiyatları geçmesi lazım O zaman çıkış tirendinde olduk deriz..,
Az kaldı yön yukarı mı aşağımı aldatmacamı belli olacak...
Onlar isterlerse her yere götürürler...,
Kimseye akıl vermek haddime değildir...Bu düşünceler kendi fikirlerim olup....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!
Ekranı atamadım, ilk üç yüzdesini yazdım.Texasradikal gözünü seveyim yapıcı ol.Katolik istemiyoruz ama benim gibi orta yolu bul en azından :)
Önümüzdeki bir ay tahtada gündem yoğun olur.Bugünküne benzer aksiyonlara hazırlıklı olalım.Sinirlerimiz çelik gibi olmalı.Aynı seans %5 yukarı sonra başladığı yere geri dönmeler vs.Biz büyük resimciyiz.Ancak 1/3 ile trade edip 2/3 ü 2.70 üstüne saklamak mantıklı olabilir.Spek okuyup da gülüyorsan sorun yok.Bizim ilk hedef ikinci tepe.
Valla açıkçası bu tip kısır hareketler beni hiç heyecanlandırmıyor ne vakit İheva tarzı hareketlere başlar işte o zaman heyecan dorukta olur.Zaten 20 gün evvel bu fiyatta idi
Daha ne diyeyim açık ve net işte yıllardır yaptıkları arkadaşım...😉
Olumlu konuşursak eğer...Yatırım finans olduğuna göre tahtada çıkış yakındır...☺
Daha önceki zamanlarda da tahtayı götüren olumlu şekilde yatırım finanstır....🙏🙏
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın Beni yanlış anlamayın lütfen...
Saygılar....
Gedik yine günlükçü takıldı aldığını verdi.2.01 e düşürdü. Bunu sorun etmem.Bize bu lazım değildi zira.
Yatırım finans %53.6 ile en büyük alıcı olmaya devam ediyor.Burası önemli :)
"Şişman Kadın" olmaz mı?
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtada Gedik vakıf marbas ünlü ve bazıları zaten tahtayı *** etmeden bırakmazlar...
Yatırım finans iyidir....
Alçalan takoz formasyonuna uygun hareket edecek gibi, 3 vakte kadar 2.25 bekliyorum.
sımdı yarın bunlar ysk secımı ıptal ederse
ne yapacağız acaba ?
ytd
Günlük yüzde 3-4 giden hisselerin sayfalarında tık yok.. bizimki yüzde 1 yükseliyor maşallah sayfa coşuyor.. anlaşılan baya bir ky toplanmış hisseye..