Bahçeli bırakmıyor ......... akp bu mhp bize bela oluyor kararı almış, onlar bıraktırıyor ....... yoksa şöförlük bir konu değil :kahkah:
Printable View
Adam özür dileyeceğine hala şu anda Kılıçdaroğlunu suçluyor...Neden oraya gidiyorsun diye...Türkiye ulen orası...Herkes her yere gidemez mi ? Kaldıki Ankarayı kazanmışlar zaten...
İnsan biraz utanır konuşurken...Nasıl istismar nasıl yalan ve iftira yine...Akıl tutulması resmen...
Ama iyi oluyo aslında kendi ayaklarına sıkıyorlar...Cami duvarı hesabı...İnsanlar daha da irrite oluyorlar...Herşeyi görüyorlar...
Moraller çok bozuk...Sinirleri çok bozuk...Çok koymuş belediyeleri kaptırmak...
Adam özür dileyeceğine hala şu anda Kılıçdaroğlunu suçluyor...Neden oraya gidiyorsun diye...Türkiye ulen orası...Herkes her yere gidemez mi ? Kaldıki Ankarayı kazanmışlar zaten...
CHP nefret söylemi yapıyormuş :he:
İnsan biraz utanır konuşurken...Nasıl istismar nasıl yalan ve iftira yine...Akıl tutulması resmen...
Ama iyi oluyo aslında kendi ayaklarına sıkıyorlar...Cami duvarı hesabı...İnsanlar daha da irrite oluyorlar...Herşeyi görüyorlar...
CHP nefret söylemi yapıyormuş :he:
Erdoğan: "CHP, Çubuk'ta yaşanan hadiseyi mecrasından saptırdı"
Erdoğan: "Sen siyasi istismar için oraya gidiyorsun şehit için değil"
Erdoğan:"Seçim sürecinde kendini PKK ile işbirliği yapanlar daha özenli hareket etmek zorunda"
Üniversitlerden bahsediyor...Çadır üniversitelerden...Akademisyenleri yandaş ve eğitimle hiç ilgisi olmayan...Mezunları aç aç işsiz etrafta dolaşan üniversitlerden...
Genç işsiz % 27 :he: Üretim yok, meslek sahibi olan yok...Boş beleş dolaşan insan dolu her yer...
% 18.81...Atatürkün doğum yılı dedi...Daha da irrite edici, dalga geçici onlarla...:he:
Mecliste,akp ve MHP de ne kadar gizli homoseksüel var acaba?
Rahmetli Babam bir ara MHP ye oy
Vermişti.. bahçeliyi bilseydi..
Ne derdi..[emoji4]
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Chp utanmayacak , Ak Parti utanacak öyle mi.. Şaşarım aklımıza,azıcık halk tv den sözcüden kafanızı kaldırın.Biz herşeyi izliyoruz merak etmeyin.Meşhur İl Başkanınız, Dhkpc li Kaftancıoğlu denen kadının , yabancı basına verdiği röportajı bi dinle , laf sokmaya çalışmak yerine..Kadın kendi ağzıyla “biz faşizme karşı HDPKK ile omuz omuza verdik metropollerde diyor.Vakit ayır kendi kulaklarınla dinle.Sonra da şehidin babası dahil istenmediğiniz bir yere git,timsah gözyaşları dök.Siz milleti aptal mı sanıyorsunuz.Sonra da statlarda,çarşıda ,pazar da “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyerek Atatürk’ü sömürüyor,vatan millet edebiyatı yapıyorsunuz, insan biraz utanır be..İnsan ,Necip Fazıl’ı bu icraatları gördükçe daha da takdir ediyor.CHP bir parti değil , bu millete diinin,dilini,özünü,kaybettirmeye dönük bir katliam müessesesidir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kamp Kızılcahamam değil kızılkıyamet kampı olmuş heyecan kalmamış hedefe eski beraber yürüdüğü siyasetçilerin yeni parti arayışı sıkıntı yaratmış..
Kilicdarogluna yapilan saldiriya gercekten uzulmustum. Bu tur saldirilara hukuk sistemimizin carpik yapisindan dolayi ibret verici cezalarda verilmiyor.
milyonlarca insanin lider olarak gordugu kisilere yapilan saldiri ve hakaret etmenin cezasi daha agir olmasi gerekirdi.
Fakat Kilicdarogluda bir tore hatasi yapmistir.
Cenaze sahibi aile acikca Kilicdarogluna cenazemize gelmeyin demistir. Belkide bu haber Kilicdarogluna ulastirilmamista olabilir.
yalan imanı güçlendirir, şehidin babasını canlı olarak tv.den dinledim, herkes gelebilir diyordu
sosyal medyadan veya yandaş medyanın uydurmasından değil bizzat kulaklarımla duydum..!!
https://www.youtube.com/watch?v=iQIS7BA89zI
bu akp masalları sıktı, direk kayyum atayıp eline gecirse ne olur ya, var mı ekonomiyi düzelteceği tek bir önlemi? para dilendiği katarı, londrası hareket çekti.Şimdi içeriyi oyalarlar anca.Ancak özel sektör o kadar bekleyemez toplu işten cıkarmalar hızlanacak.İmfye giderlerse 10 ay önce gitseler zarar yarısı olacakken, şimdi 2ye katlayacaklar zararı. Bu cahil, küflü,çürümüş hamasetle anca kürkçü dükkanında dolanırlar.Su tükenmiş, yangın büyüyor , itfaiyeci ve yancıları " emme gılıçdarda getmeyeydi cubuga" diyor.He he öyle.
Beton ekonomisi çöktüğü gibi yapılan betonlar da çöküyor...
Önce Kartal, sonra Kağıthane, şimdi de Esenyurt...
Bu olayli cenaze torenindeki sehidin babasimi ?...
https://youtu.be/PPnU-S9tbpk
Burda baska bir sehid babasi Kilicdarogluna cenazeme gelme diyor.
Neyse... kahretsin.. kutuplasma artik sehid cenazelerimize yayildi.
18 Ekim 1898
Alman Kayzer II. Wilheim ve II. Abdülhamid Han kolkola...!
Kendisi iyi de, çevresi kötü.!
Bugün,
27/Nisan 1909'da,
tahttan indirilişinin yıl dönümü.!
https://pbs.twimg.com/media/D5JRGaiWsAASm7P.jpg
Bu şöför olayı nedir? Bahçeli ile mi ilgili?
Yazayım bir daha seçim iptal olmaz
GİTMEMELİYDİ. GİTMESİ YANLIŞTI. Benim görüşüm. (Gitmesi ne kadar yanlışsa, KK'ya uygulanan şiddette o kadar yanlıştı)
Gidemez. İstenilmeyen yere gidilmez.
Şehit ailesi beklemiyorduk diyor. Muhtar aynı şekilde. Kimseye haber verilmemiş.
KK gelmesi bizi üzdü diyor.
HDP'le kucak kucağa olursan şehit ailelerini incitirsin.(Şimdi demeyin AKP-HDP pozları ne olcak. Aynı şekilde şehit cenazelerinde protesto edildiler)
Bak köylüler KK'yı ziyaret edecekti. HDP geçmiş olsuna gelip CHP ile poz verince VAZGEÇTİK dedi muhtar.
Hem HDP'nin kanlı elini sıkacaksın. Hem şehit ailerinin elini.
Şehit olan yakınım var be bunu kabul edemem.
Biraz şehit ailelerini anlayın. Biraz empati yapın.
Her şeyi siyasete çeken anlayıştan da vazgeçin.
Kaynak?
Eğer bu gerçekleşirse seçime bile gidilir cb seçimi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@taitam 1 ay dinlenecek.
valli,emniyet müdürü,garnizon komutanı benim adamım olsun
arkama da onlarca medya organını alayım sonra
pkk ile görüşme emrini ben verdim diyenler
valilere emir verdim bırakın operasyon yapmayı isterse keller artsın diyenler
değil şehit cenazesine resmi bir cenaze törenine gelebilir mi görelim..?