Söylemeyeyim.....Yanlış anlaşıldım................
Printable View
Ne oldu şimdi bu kar satışı mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence hatali işlem oldu sabah.cok hacimsiz saldilar.kademe analizini iyi yapmak gerek bugun ve geçmise dönük.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta atar misiniz?
bugün noldu bilen kimse yok galiba :(
Kar satışı normal uzun vade düşünmek gerekiyor.10 yıldır böyle kar açıklamadı.
ytd.
Cuma günkü takası görünce bıgün atladım ama tırt çıktı:)
2 gündür 2.85 e vurup geri dönüş yapıyor..o günkğ sert çalkalamadan sonra aslında bu hareketler normal..hayırlısı bakslım
Bu Sabahta yine 2.85 hareketini yapıp geri döndü;;)
Hissede neler olduğunu anlayan var mi
Mal toplamak için panik yaptırtıyırlar gibime geliyır..mal vermek isteyen adam böyle vermez
http://fs5.directupload.net/images/170322/9uwthyvh.jpg
son bir ayda alanlar
2,70 lerde tutunamazsa zaten daha aşağılarda kendine yer arar
HOş olmadı kapanış
BUGÜNKü pastayı paylaşabilecek arkadaşa şimdiden tşkler
% 5 düşürecek bi pasta değilmiş..tekrar tşkler
Merrill Linch i bu tahtada daha once hatirlamiyorum
Ciddi bir alimi yok ama hosuna giderse tahta, hareketlendirir
Isyat ile garanti gostere gostere alim yapiyor.
Son yillarin en yuksek karini acikladi
Daha ne olsun, bakalim altindan ne cikacak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hisseyi calkalayan gedik yatirim.
Mİllete panik yaptırmaya çalışıyorlar gibi geliyor bana..bu 2 çalkalamada da mal çıkılmadı hatta ilkinde ciddi mal aldılar.bekliyip görecez
MAAlesef yine zayıf
KAP: VAKKO [ ] VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/594891 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aff73ceb7609b
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL .ÇAĞRI Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016 Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016 Karar Tarihi 14.03.2017 Genel Kurul Tarihi 13.04.2017 Genel Kurul Saati 15:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 12.04.2017 Ülke Türkiye Şehir İSTANBUL İlçe ÜSKÜDAR Adres ALTUNİZADE MH. KUŞBAKIŞI CD. NO:35 Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması. 2 - 2016 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve müzakeresi, 3 - 2016 yılına ait Denetçi Raporlarının okunması 4 - 2016 yılı içinde yapılan Bağış ve Yardımlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi 5 - 2016 yılına ait Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki 6 - 2016 yılı kârının/zararının kullanım şeklinin belirlenmesi 7 - 2016 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmeleri 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi 9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi 10 - Şirketin 2017 yılında yapacağı bağışların üst sınırının belirlenmesi 11 - Şirketimizin denetimden sorumlu komitesinin de tavsiyesi doğrultusunda, 2017 yılı Mali Tablo ve Raporlarının 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca denetimi için Yönetim Kurulu tarafından önerilen Denetçi'nin seçimi 12 - Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Yoktur
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 DAVET İLANI.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
Yani bu durgun arkadas ne yapar haftaya.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu buna bir anda yahu.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakin bulaşmayin.kalp krizi gecirirsiniz.tahtayi kim yapıyorsa tutarsızlık abidesi.
http://fs5.directupload.net/images/170406/jrah4ur8.jpg
sob bir ayda alanlar