elinde olana bol kazançlar riske giren kazandı inşallah bozmaz vay bee nerden nereye
Printable View
elinde olana bol kazançlar riske giren kazandı inşallah bozmaz vay bee nerden nereye
tavanda 652 bin kitledi bu kez galiba
Satis yok.bunun derdi ne acaba sattikmi 67 den bekledim bekledim oturduk yerimize.bedelsiz falanmi vericek bu hisse ne.iki defa tavan yapti daha once 3 lere gitmis....yinede dikkatli olun .ytd
Sent from my LG-D802 using hisse.net mobile app
bu 627binle kitledi vkfyo da aşağı verdi demekki aynı hareket etmyorlar
valla abi kardeş neler oliy? bizde tavan hala 650.000 mi?
onun alt kademeleride dolu insan almaya korkuyor ters köşe olmaktan
tavanda ne var hocam?
593 bin var
10-20 bin lot satışlar oldu tavandaki inşallah kendi emiri değildirde bozmaz ky dostlar alım girmiyordur inş tavana
herkese geçmiş olsun bu haftayı sonunda güzel kapattık. pasta vs paylaşımlarıyla hafta sonu beyin jimlastiği yapabiliriz.. huzurlu mutlu hafta sonları ;)
Alış Lot Alış Satış Satış Lot
480116 2.01 0.00 0
14475 2.00 0.00
pazartasiyi bekleyen lotlar
5,6 ilyoon ile metro 1,86 ort almış hayirli olsun inşallah
Demekki kağıtta kimse kalmamış p tesi metro bosaltma yapmaz ise bu kağıt baya gider 5,6 milyon kagidi nasıl çıkacak yukari cekmeden çıkmaz ınşallah p tesi biraz daha yukari yapar ve metro cikmaz metro niye bu kadar aldı acaba bilgisi olan varmi
Kipada kötü yakalandık rakamları aynıydı 2,04 çizmişti 2,12-2,14 açtı açılmadan satmadık 2,12 satışa bastım gitmedi şuan hali ortada kâr cebe yakışır demedik elimize verdiler
Bakalım bu napacak p.tesi tutunacak mı 2 üzerinde
http://fs5.directupload.net/images/170305/7ry52y43.jpg
son bir ayda alanlar
Yarin rengi belli olur hacim çok olursa mal çıkıyor olur normal sehrederse yolu vardır yarin ola hayrola
2,08-2,09 açtı
2,01 2,08 arası gap kaldı
ilginç, düşmediğine göre bir tavan denemesi daha gelir mi acaba. hissiyatım dener. ytd...
sanırım erken sattık ama sağlık olsun kalanlara bereketli olsun sırada vkgyo var ama ne zaman başlar
5 ay önce 2.650 den yakalandım zararım halen var. istediğim rakama gelmedi
hisse.net camiasında bu hisseyi pek takip eden yok galiba...BU ARADA METRO ALIMLARA DEVAMMI etmıs takas analizi atacak varmı gunluk
Vkfyo takasınıda paylaşabilirmisiniz??