Bir hareket var...Benjamin de...sabaha kadar, nereye gidebilecek?
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir hareket var...Benjamin de...sabaha kadar, nereye gidebilecek?
Nöbetci kamu bademi uyuyakaldi sanırsam, şimdi başladı gene satisa babasının malı gibi satiyolar milletin dolarları.
Selamlar..aynen katılıyorum...bir yerde kayış atacak ama Nerede..baya debelendi buralarda...
Ayın 10'undaki düşüşün ardından şu ana kadar 10 ve 20 günlük ortalamalar ile kolay bir şekilde takip edilebildi.
https://i.hizliresim.com/LlkJk1.png
Japonlar neden kıllandı şimdi?
Selamlar.
ABD Türkiyeden aldığı çeliğe uyguladığı vergiyi 50 den 25 e indirmiş.
bunlar anlaştı bence kesin s400 meselesinde yoksa trump vergi falan indirmez
Gts den cikarilmis ulke diger urunlere vergi gelmis sadece celige indirim 1 vermis 1000 gecirmis beyler trump dolar bugun 6.15 yolcusu belli oldu 6.06 dan 16 k daha aldim bu dolar dusmez artik zemin saglamlasti herkez ustune geliyo ulkenin 2019 sonu cok sert kriz gelicek belli oldu 2020 ye kalmaz bu is
Yandas medya diger urunlere vergiyi gostermiyor turkiye den ithal edilen celige yuzde 25 vergi indirimini alla pulla servis et yapiyorlar daha yabanci basin okurum sadece
ben bunun sadece 37 günlük , bizim secimlere dek ya iyiniyetten yada örtülü bi hesaptan mütevelli, bi sübap mahiyetinde oldugu zannindayim, sonra gene baslarlar aglamaya...
Amerika dedigin yer devasa bi hoqqabaz yer anladigim
hani yaptirim geciriyodun kongreden, madem öyleydide niye kiyak cektin / gectin..
Coinlere veriyorlar sopayı. Doların önünü birazda onlar kesiyordu
Sayin myfinans
Bu websitede koydugu kur guncellemnemistir demi? Kac gundur bakiyorum aksam guncellemiyor.
Direkt dolar da yatirabilirmiyiz hesaba? bu isi turkiye finans tan görmemiz gerekiyor demi ? Nakit isler turkiye finanstan yapmali yani yoksa atm de dolar veriyormu?
Ayhan başkan bu defa sanki,kırılacak bir yöne ama...faiz dedinde, bu enflasyona faiz de kurtarmaz Külliye bizi.....
Abd den yaptirim beklerken,abd celikteki yaptirimi %50 den %25 cekti..
Abd ye ihracatımız bu kalemlerde yüksek değil sanırım
ABD'de 1974'te yürürlüğe giren ve Türkiye'nin 1975'te dahil olduğu GTS programı kapsamında, uygun kriterleri taşıyan 121 ülkenin yaklaşık 4 bin kalem ürünü Amerikan pazarına gümrüksüz olarak girebiliyor.
ABD'nin Türkiye'den GTS kapsamı ithalatında tarımsal ürünler, otomotiv aksam ve parçaları, kıymetli taşlar ve mücevherat, plastik, makina ve aksam-parçaları ön plana çıkıyor.
giriş gelişme sonuç... 0s dakkalık grafikte nefes nefese ... dünki grafik ....
son durum
https://i.hizliresim.com/Em7n2n.png[/IMG]
o bi yerden indirirken bin eyrden bindirmiş
WASHINGTON, 17 Mayıs (Reuters) - ABD Türkiye'yi, bazı ürünlerin ABD'ye gümrüksüz girişine imkan sağlayan Genelleştirilmiş Tercihler Sistemi (GTS) programından çıkardı ancak Türkiye'den çelik ithalatına uyguladığı yüzde 50 oranındaki gümrük vergisini yüzde 25'e indirdi.
Ankara ABD'nin GTS programaından çıkaracak bir karar almasını beklemiyordu ve bu karar 75 milyar dolarlık karşılıklı ticaret hedefine aykırı olacağını belirtiyordu.
Beyaz Saray, Türkiye'nin ekonomik kalkınma seviyesine bağlı olarak GTS programına katılmaya uygunluğunu sonlandırmanın makul olduğunu ve kararın bugünden itibaren geçerli olacağını açıkladı.
Günaydın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...ket_ID1455072/
Ak Parti, seçimden önce özellikle ekonomi alanında yoğunlaşan acil ve öncelikli konuları yasalaştırmayı hedefliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı toplantıda son şekli verilmesi beklenen torba yasada Merkez Bankası’nın ihtiyat akçesinin Hazine’ye devrini de içeren yasal düzenlemenin de yer alması bekleniyor.
İhtyat akcesi emisyon demek ulusal dolar rezervi karsisinda bol tl demek uretimde dusuk zaten ulkede karsiliksiz para esittir enflasyon kurlari ziplatir o is bunlar s400 u bahane ederek ekonomiyi dis gucler bozduya getirecek isi
Bırakın dolar kurunu, hemen her konuda huzurumuzu bozacak olayların biri S-400 ise bundan da daha önemli ve de ön sırada yer alan husus Suriye'deki son gelişmeler.
Bir süredir Hürriyet'te Sedat Ergin'in konu ile ilgili ikaz dolu yazılarına bugün de Ertuğrul Özkök katıldı.
Uyguladığımız berbat dış politika, artık kendi ayağımıza dolanmaya başladı.
Nasıl başardık bilmiyorum ama Suriye'de konuşlanmış hemen her güç ve de devletle papaz olmayı başarmış görünüyoruz.
Suriye ve ABD ile durumumuz malum.
Ama İdlib'deki tutum ve davranışlarımızla, İran ve Rusya ile de çatışma ihtimali yakın diyor uzmanlar.
Alın bir faktör daha dolar kuru için.
*tcmb: Kısa vadeli dış borç stoku mart sonu itibarıyla 119,4 milyar dolar(önceki 118,2mlr)
*tcmb: Bankalar kaynaklı kısa vadeli dış borç stoku mart sonu itibarıyla 57,1 milyar dolar(önceki 57,4mlr)
Aktifbank bireysel internet şubesi açılmıyor, açmayı başaran var mı ? Aktif neden pasifleşti, yoksa ben mi beceriksizim.
Yeni başlık hayırlı olsun. Bu arada çok çabuk 15.sayfaya ulaşmış..
17 Mayıs Cuma 09:08 GARANTİ BANKASI 367 GÜN VADELİ 326 MN DOLAR VE 408,75 MN EURO TUTARINDA SENDİKASYON ALDI
*tcmb: Diğer sektörlerin kaynaklı kısa vadeli dış borç stoku mart sonu itibarıyla 56,3 milyar dolar(önceki 54,9mlr)